Solen i ögonen!

Idag vaknade jag med solen i ögonen och trodde att jag hade glömt att dra ner persiennerna (hur man nu stavar det?) men istället så sken solen mer än vanligen vilket gjorde att jag bokstavligt talat studsade ur sängen och upp! Jag är på riktigt bra humör idag måste jag säga, bättre än vanligt alltså ;)

Jag lyssnar på Sara Bareilles - Love Song, den är så härlig och jag kan inte låta bli att sjunga med! Jag är glad att jag är ensam hemma... så slipper de andra höra på mig! haha. Min lillebror var arg igår för att jag inte har skola idag men han var tvungen att gå dit i alla fall. Det tyckte jag var lite gulligt (för han är gullig när han är arg ibland), men istället för att strö salt i såren så sa jag ingenting. Jag gillar inte att vara elak längre, haha!

Förresten planeras sommaren för fullt, och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Det enda som är säkert är i alla fall att vi ska till Mexico i Juni, kul ska det bli! I och för sig känns det som sommarlov mest hela tiden med lite små resor hit och dit. Så är det ju sol också, det är nästan det skönaste med hela sommaren tycker jag. Förutom att man är ledig!

Erik har bjudit in mig att bo hos honom i Australien, det lockar verkligen måste jag säga! Men vi får se hur det blir med den saken, men visst tackar jag inte nej till ännu mera sol, boende och parta med honom och hans snygga killkompisar! ;)

Nu ska jag kila iväg för att fixa mig, det blir inget märkvärdigt men i pyjamas kan jag ju inte gå,
Idag ska vi som sagt iväg och shoppa, jag hoppas verkligen jag hittar något fint. Ni får hålla tummarna!


Hoppas ni får en riktigt fin fredag och att ni partar ordentligt ikväll!


P.S. Ta hand om Milton som ska ut på krogen och härja idag,
 önskar jag vore i Stockholm för att hålla ett öga på rackaren... haha! D.S.

Långhelg (med betoning på lång!)

Åh vad skönt det ska bli med långhelg, eller vet inte riktigt vad jag ska kalla det för eftersom jag är ledig till och med torsdag! Ska bli så otroligt, otroligt skönt faktiskt!

Nu är jag inte avundsjuk på er som har sportlov längre, för nu har jag ju det nästan själv... jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, har bara lite småplaner för helgen - men vi får se vad som dyker upp.

Imorgon ska vi shoppa! Jag i första hand ute efter en prom dress, men hittar jag inget mer eller mindre perfekt funderar jag på att få en uppsydd - så jag får min Senior prom dress precis som jag vill ha den! I andra hand så funderar jag på lite nya undies och en bikini. De har en massa fint och snyggt på Victoria's Secret som jag bara måste spana in och ofta man kommer ut därifrån tomhänt.. typ aldrig. Så en bikini också, upptäckte förra helgen när vi skulle bada (i och för sig till min glädje?) att min underdel var för stor och min överdel var för liten. Inte för att jag är glad att överdelen är för liten, men visst är det okej att underdelen satt lite löst, haha. För övrigt så är den bikinin rätt plain och tråkig hur som helst, så det var kul att hitta en ny! Sedan så vore det fint att hitta ett par jeans också. vill ha en ljus lite halvsliten tvätt.. så vi får hoppas på det bästa. Vill ni se saker jag shoppar förresten? Eller är det bara tråkigt kanske?

På kvällen ska vi på Baseball match, det ska bli rikigt roligt och jag har lovat Jarrett att gå, så förhoppningsvis så blir det av! Hur det blir sen har jag ingen aning om, vi får se!

Idag så har jag för övrigt spelat baseball, helt stört kul är det! Det är typ som brännboll men otroligt mycket roligare. Så var det ett plus för att jag förhoppningsvis fick lite bränna också! Dalton skrattade åt att jag hade minishorts och t-shirt, inget jag ville slänga mig i marken med direkt.. så jag fick öva på mina "slag", eller vad nu heter på svenska, för det mesta. Dalton påstår att jag är född till att vara stjärna i det, hm? Spännande!

Nu funderar jag på att slå mig ner i sängen och kolla på en riktigt bra film eller SATC. Det var länge sedan jag kollade på det faktiskt, så vi får se om New York hjärtat i mig fortfarande dunkar. Egentligen så skulle jag till NY om ett par veckor på ett litet hemligt mission och de försöker fortfarande få dit mig, men jag vet inte.. känns som om det blir för stressigt och å andra sidan var det inte allt för länge sedan jag var där sist, så NY får vänta ett tag till. Nu slog mitt New York hjärta för övrigt ett exta slag för Sex and The City - så det får det bli.

Eftersom jag inte gillar läsk längre så dricker jag mineralvatten eller vatten istället, men igår så kom jag och tänka på en sak! Ni vet Shio (eller liknande!) den där läsken vi hade i Sverige för ett bra tag sen? Det smakar typ som Shio, fast mycket godare. Jag tyckte i alla fall Shio var jättegott, så jag är glad att jag hittat något liknande!



Förresten! Jag har blivit bjuden till prom ändå borta i Ohio. Tycker ni att jag ska ta en helg ledigt och åka dit? Det som genast gav mig panik var att hitta ännu en klänning och ett par snygga skor. Haha. Vad tycker ni? I så fall så är det inte försän i Maj, så jag har lite tid på mig att hitta en klänning. Jag ska pratade lite med pappa idag om det, han var lite stressad så vi får se vad han säger imorgon.

Nu så ska jag som sagt kolla på SATC, hoppas ni får en fin fredag!



P.S. Jag saknar er, älskade vänner, så otroligt obeskrivligt mycket och jag önskar att ni vore här hos mig! Hoppas ni har det fint och inte har glömt bort ert lilla troll/fixar-Jade. Har ni? D.S.

Amerikanska killar

Är helt klart en klass för sig, enough said... ;)

Ett powernap senare


Mitt lilla powernap blev visst lite längre än jag trodde, eftersom jag la mig vid typ 12/1 och vaknade nu klockan fem. Men det är helt okej, eftersom jag inte hade så mycket planerat idag!

Ska svara lite på era frågor, så här såg det ut idag: (P.S. Gillar inte riktigt anonyma kommentarer! D.S)



Anonym om Skön dag!

Kan du inte berätta lite om familjen du bor i ? Skulle va lite kul att veta lite om det :)

Jag:
Absolut, jag bor i världens gulligaste familj. Mamma, Pappa, Syster & Bror. De är jättefina och känns verkligen som min egen familj, så det är hur kul som helst. Är det någonting speciellt du vill veta? (Lite svårt att skriva bara så där..)



Anonym om Skön dag!

har du löshår?:)
tyckte ditt hår såg kortare ut på några bilder

Jag:
Nej, löshår hade jag aldrig - däremot klippte jag mig för ett tag sedan. Visst saknar jag mitt långa (!!) hår men det är rätt kul med omväxling. Så alla bilder med kortare hår är nyare än de andra.




my om Skön dag!

Var du lika bra i skolan i Sverige? Är det svårare där borta? :)

Jag:
Jag vet inte riktigt, men försöker alltid mitt bästa. I Sverige hade jag inte MVG i alla ämnen som här, så måste väl säga att det går bättre här då rå, jag tror mycket att det är på grund av att man koncentrerar sig mer på ämnen och arbetar med samma ämnen varje dag, något som kan verka långtråkigt men faktiskt är väldigt bra! Det är både och måste jag säga, ibland lättare och ibland svårare. De är flera prov, oftare än i Sverige alltså, men de är kanske lite lättare ibland. När man till exempel skriver "essays" och liknande så får man mindre tid på sig här. Så det är både och, men det jag tror gör det lättare är som sagt att man jobbar med samma ämnen varje dag.



Ida om En bild säger mer än tusen or...

hihi härliga bilder, du verkar vara så glad jämt:D
gillar din ögonfärg :)

Jag:
Ida, tack så mycket! Ja, jag är faktiskt glad för det mesta, nästan alltid faktiskt! Tusen tack, det är faktiskt min naturliga också - vilket folk brukar undra över.. jag gillar de som mest när de är riktigt blåa på grund av det rätta ljuset!



emma om En bild säger mer än tusen or...

vad roligt att få se lite bilder :) Hur känns det att tiden börjar gå emot sitt slut nu och du ska resa hem till Sverige igen?

Jag:
Det känns inte bra direkt, men inget jag tänker på så mycket.. Visst ska det bli alldeles underbart att träffa alla vänner igen! Men lite planer har jag, så den som lever får se...



my om En bild säger mer än tusen or...

Åh gud! helt underbara bilder :D speciellt cheerleadingbilderna :] ;)


Jag:
Tusen tack My! Ja, jag tycker de är härliga - och det här var bara ett urval av alla bilder jag har... haha!


Skön dag!

Visst är jag lite avundsjuk på er som har lov där borta i Sverige, men ska jag vara helt ärlig så har vi haft en ganska slapp vecka vi med - det lönar sig att slita under terminen!

Det är som sagt "exam week" den här veckan, då exams börjar på fredag. Har man ett "snitt" på 94 så behöver man inte göra sina exams. Eftersom jag slitit hårt så har jag lyckats hålla mig på ett bra snitt, det innebär att jag inte behöver göra exams i i alla fall två ämnen, får se med dom andra imorgon. Så hela veckan har gått till att repetera inför exams, därför har jag haft det lite slappt.

Idag till exempel så gjorde vi inte så mycket i skolan, första klassen hade vi ett prov (fick alla rätt), andra klassen pratade vi om en massa roligheter, tredje klassen fick jag massage av Kayla och sedan bad jag om lov att åka hem, och det fick jag. Personalen på min skola älskar verkligen mig, haha!

Så nu ska jag vila lite, så kan jag blogga mer sen. Provet vi skulle haft imorgon blev inställt, så ikväll har jag tid att blogga. Något speciellt ni vill läsa om? (Har ni frågat en gång och inte fått svar, fråga igen - för jag har säkert bara glömt bort det...)


En bild säger mer än tusen ord...

Som sagt, det tog ett tag att få upp bilderna, men det här bjuder jag på just nu;



245853-379





Jag visar vart skåpet ska stå - Jag saknar dig - Jag & M



Jag & Luca - Jag & M - TA & Jag - Jag i Boston




Myspys - Jag & Kathryn



Jag & "#26" - Jag, TA & Alex i Boston - Jag & Alex


Jag & TA - Jag & Alex - Starbucks - Harvard - Jag & Victor



Konstigt leende på mig där - Jag & Alex






Jag är väldigt glad och vet inte riktigt varför jag gör allt det där...



Jag & Michelle - Alex, TA & Jag





Carowinds


Carowinds






... och så lite ego bilder!







.. och lite cheerleading!












.. och min berömda herki!






... och lite beach!












HOMECOMING!











Jag & Macon - Fina vänner - Jag & AK - Wesley & Jag



Jag & Luca - TA & Jag - Jag & J



På semester i NC - Jag, Jes & Hailey - Jag & Jessica












Lite roliga internskämt...



Lite kärlek till er..




... it must have been love, but it's over now....

Den som väntar på nå't gott..

Ja, jag jobbar fortfarande på bilderna! Jag ska till och med bjuda på en liten vlogg, den kommer upp så fort youtube vill samarbeta tillräckligt.. jag jobbar på det!!

Update: Det var fel filformat på videon,
och just nu orkar jag inte göra någonting åt det.. men jag jobbar
fortfarande på bilderna! ;)


Life is full of surprises!

Jag satt och kollade på lite gamla bilder på min dator, så bläddrade jag förbi ett par bilder som jag nog skulle kunna sälja rätt dyrt till Hänt Extra, men det ska jag inte göra.. för hämnden är ljuv. Så många år som jag och han varit kompisar så vet jag att han har en del hämd material på sin dator han med.

Det är min gamla vän och Marie Plosjös pojkvän jag pratar om,
ja juste.. det trodde man aldrig. Lilla G och Marie!

Tro det eller ej...

... men jag jobbar faktiskt på att ladda upp lite bilder! Men vilken himla tid det tar... ni får hålla ut en stund till!

In a split second!

Har ni tänkt på hur snabbt ens humör kan gå upp och ner? Det sitter verkligen i huvudet. För någon minut sedan kände jag mig trött och inte alls redo för att blogga, utan ville bara vila. Sen satte jag på radion, mina favoritlåtar spelades en efter en.. så jag taggade till rejält! Jag höjde volymen lite för varje låt, och nu kan jag knappt hör vad jag tänker. Så istället för att vila i ett par timmar, så har jag taggat till istället.. fast den rushen lär gå över snart, då blir det nog lättare att vila i och för sig! haha!


Förresten så läste jag Tobias blogg nyss, riktigt härlig blogg måste jag få säga - kollar in den ofta. Såg att han hade en bild på en påse lösgodis, det kurrade i magen och jag fick ett enormt sug efter godis. Det finns liksom inget gott godis här i USA.. men å andra sidan så han att jag inte var i Sverige heller, det är sant. Jag har nog hellre Flipflops, solisar, shorts och något svalkande än en påse lösgodis!

Ni måste förresten kolla in Tobias blogg, den är riktigt härlig!



Update: Var tvungen att bilden precis nu, bara för att ;)

245853-322

(Jag hittade lite fler frågor...!)

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? - (pass!)
Hur tidigt stiger du upp? Ungefär 6.00/6.30 på vardagarna, det varierar på helgerna
Vem/vilka vet mest om dig? Patrik
 Gillar du att slåss? Nej, jag gillar inte att slåss.
Vad ska du göra ikväll? Sova & se på vänner, jag är jättetrött!
När var du senast full? Låt oss säga exakt kvällen/natten 17 juli i år. (;))
Har du utländska föräldrar? Ja
Var har du ont? I knäna och nacken/ryggen
Är du bra på att måla? Nja, tolkningsfråga. Har haft mina egna tavlor på ett par utställningar...
Vem kramade du senast? Charlie
Vad längtar du till? Jag njuter av dagen som den är, jag är så nöjd så.
Favoritalkohol? Vanilla Sky (gärna på La Camera av den snygga bartendern)
Vad heter dina husdjur? 8 hundar, två hästar och en bror, Dalton.
Har du körkort? Ja, äntligen!
Favoritgodis? Choklad, svensk choklad!
Morgon- eller nattmänniska? Hm, måste nog säga nattmänniska, men är mer morgonmänniska nu förtiden än någonsin tidigare tror jag!
Sparare eller slösare? Oj, svårt. Jag tror jag är en slösare, fast jag sparar ibland..
Har du några homosexuella vänner? Ja, jag tror det
Bio eller promenad? Hmm, både och.. fast måste nog säga promenad, för ser på film gör jag hellre i en stoooor mysig soffa!

Är du kittlig? Ja visst är jag det!
Rädd för insekter? Ja, för ont gör det när de bits!
Anser du att du är stark? Ja, eller brukade vara i alla fall stark, nu vet jag inte riktigt längre.. haha!


Ni kanske vill veta lite mer...

Favoritblogg: Oj, vet inte riktigt.. men mina vänners! Så man kan hålla koll på dom små liven i Sverige...
Favoritoutfit: Just nu? Enkla shorts, snyggt linne, flipflops och solisar
Favoritbutik: AA, A&F, AE, VS (haha, vad mycket förkortningar det blev!)
Favoritjeans: Just nu ett par ljusa, slitna från Abercrombie tror jag
Favoritskor: Just nu flip-flops eller Sperry's
Favoritfärg: Jag gillar alla färger!
Favoritkändis: Oj, ingen aning.. Men Ryan ? är riktigt söt!
Favoritspel: Twister är himla roligt tycker jag
Favoritgodis: SVENSK CHOKLAD!!!!!!
Favoritmat: Hmm.. måste nog få säga ALLT på Zaxby's
Favoritläsk: Jag gillar inte läsk längre...
Favoritdrink:  Vanilla Sky på gamla goda La Camera (När den snygga bartendern jobbade!)
Favoritlåt: Just nu spelar No one väldigt många gånger om dagen i mitt iTunes
Favoritartist: WIRED IN MAY!! (www.myspace.com/WiredInMay)
Favoritrum: Mitt rum, eller "spelrummet"
Favoritämne: Just nu gillar jag alla mina ämnen, Economy framför allt.
Favoritperson: Mamma & Pappa!
Favorithatobjekt: Hatar ingen, ogilla kan man göra - men hata är ett starkt ord
Favoritsysselsättning: Träna, matcher och umgås med vänner
Favoritmärke: Ovan nämnda butikers märken
Favoritsport: Oj! (American) Football, Basket, Cheerleading, Boxning och Dans.. och typ alla andra!
Favoritdjur: Hästar!

STATE!!

Det blev, som ni säkert märkte, ingen bloggning igår när jag kom hem. Hade lite småsaker och fixa och så kände jag helt enkelt för att kolla på SATC resten av tiden, så så blev det igår...

Såg som sagt Step Up 2 igår för andra gången, jag bara älskar den, och det förvånar mig inte om jag ser den minst en gång till... Man vill liksom bara ställa sig upp och shejka till Low, men jag har inte gjort det än.. får se om det blir tredje gången gilt?



IDAG SPELAR VI STATE!!!
Yes, ni hörde rätt idag spelar vi State och jag är sjukligt nervös! Jag spelar ju inte ens själv längre, men det är ändå "Mitt lag" på något sätt, så nervös är jag. Men hur det än går så ska det bli ruskigt roligt, men ni får gärna hålla tummarna. Ungefär 1.00 svensk tid går det av stapeln. Så håll tummarna och be för att ingen (mer!) skadar sig. Hur det än går så är jag riktigt riktigt stolt över att vi gått så här långt. Tacka vet jag träningarna de första veckorna, det var blod, svett och tårar tårar tårar tårar - men det var visst värt det! Nog om det, ni kan få höra hur det gick sen - om det går bra ;)


För övrigt så hände det en rätt rolig sak idag i skolan, eller jag tyckte det var lite halvkul i alla fall.. Ni vet dom där killarna i skolan som tror att dom är störst, bäst och vackrast? (Okej, ja han är snygg och bra...)
Men i alla fall, han tror verkligen att han "är all that", men hur som helst så måste man ju plocka ner dom stackars pojkarna på jorden någon gång. (Det var för övrigt inte första gången jag gjorde det ;))
Vi fick våra betyg idag, för att man ska veta om man behöver skriva "exams" eller inte. 100 är det högsta man kan få, och för att inte behöva göra exams måste man ha minst 94. Vi kallar killen jag nyss pratade om för G, han fick veta sitt betyg och sa
 "oh yeah, I made an 98".
Jag "98? So you think you're like really good now?"
G "Yeah, I am the best"
Jag "Really? I bet i'm better than you are"
Han "I bet you are not..."

Så fick han se att jag hade 100, sug på den du! Det kanske låter dumt nu, men det var kul då.

Nej, nu ska jag käka lunch, vila och ladda inför ikväll!! Vi hörs kära läsare :)

Snabbis!

Hinner inte riktigt blogga nu, men tänkte svara lite snabbt på era frågor så ska ni få höra mer om helgen sen. Efter det här korta inlägget blir det lunch och bio. Det var längesedan jag var på bio mitt på dagen, men det ska bli mysigt. Vi ska se Step Up 2 - för min del blir det andra gången, men den är riktigt härlig liksom!


Nu så...

Charlotte
  om FRIDAY!

Fler bilder! :) gillar att läsa din blogg ;)


Jag:
Charlotte, vad roligt att höra att du gillar att läsa min blogg! Ja, ska försöka få in lite fler bilder här i bloggen, jag vet inte om det är min blogg eller webblogg.se som är trögt, men absolut - ska jobba på det!


My om FRIDAY!

Mer uppdateringar och bilder! hehe, jag är seriöst beroende av din blogg
så jag vill se mycket inlägg :D När det är jobbigt här hemma så går jag in på din blogg och drömmer mig bort :)

Jag:
Haha, det låter bra det! Ska verkligen försöka uppdatera mer, efter den här veckan är det slut med basket, så då ska jag nog hinna skriva lite mera. Sen ska det bli mera bilder också, som sagt så vet jag inte vad det är som går så segt - men jag ska absolut försöka! Det är nästan lite smickrande, och väldigt roligt att du gillar att läsa min blogg! Åh, jag är glad att jag kan få någon att drömma sig bort, det är verkligen härligt, jag tycker du ska ta dig i kragen och börja planera ett liv i USA du med - det är toppen! My, jag ska verkligen försöka uppdatera mera! (rim!)



mickis om FRIDAY!

Mer bilder och detaljer! ;)


Jag:
Bilder, bilder, bilder - absolut! Jag ska göra mitt bästa. Det där med detaljer, hur detaljrikt vill ni ha det? Jag vet i alla fall en viss Theresé som läser, och som absolut inte vill ha alla detaljer, haha. Men jo, lite mer kan vi väl sticka in. Om Mr X's eller vad? Alla hjärtans dag är hur som helst ett slutet kapitel, ett underbart kapitel för den delen...



Elin om When You showed me myself, I ...

Du är så himla klok Jade och jag försöker ta åt mig av allt det där du precis skrev om.
Skulle vara hemskt roligt att träffa dig någon gång :)

Varför ska du eventuellt skippa prom förresten?

Jag:
Tack Elin, det värmer verkligen. Ja, det tycker jag att du ska göra - om det kan hjälpa dig på något sätt! Ja, det tycker jag med och vi får se till att fixa det tycker jag!

Jag ska inte skippa prom, jag hade en dålig minut där bara och facebooks "what are you doing right now?" glänste på skärmen, och i den sekunden funderade jag faktiskt på det.. men det var bara för att jag trodde att jag aldrig skulle hitta en klänning som passar, haha, men det löser sig alltid. Så prom blir det förhoppningsvis, för det är en BIG DEAL här...


LOVES IT

Jag är så himla lycklig att jag bara vill låta hela världen veta hur lycklig jag är. Jag kan inte sluta le, och min rektor kollade på mig som om hon inte förstod varför jag log så brett en fredagmorgon klockan 8. Men jag kan inte sluta le, det är alldeles underbart. Snart kommer väl en vändning, för att få ner mig på jorden lite!


Nu har jag inte all tid i världen att blogga (förlåt!), nu ska jag duscha och fixa mig, för bortamatch står på schemat!!




Update: Bortmatch som i basket inte i hemmahallen, ingenting annat ;)

FRIDAY!

Det är rätt skönt att det är fredag, framför allt för att STATE på måndag närmar sig! Jag är nervös!

Nu så ska jag duscha, fixa mig, panikplugga i skolan och förhoppningsvis göra helt okej ifrån mig på mitt prov. Jag hoppas ni får en finfin dag och att alla partar ordentligt ikväll!

Förresten, är det något ni vill ha mer/mindre av i bloggen? Säg till i så fall!

Juste ja

Juste, jag glömde att jag har prov imorgon... skulle lägga mig tidigt hade jag tänkt, ställde undan mina skolsaker, då jag insåg att jag har prov imorgon. Det står härliga till! Så istället för att få flera timmars sömn och vara pigg imorgon, så ska jag istället plugga halva natten, få färre timmars sömn men förhoppningsvis ett bra betyg. Det ska nog gå bra!
 (Det går bra att hålla tummarna!)

When You showed me myself, I became someone else..

When You showed me myself, I became someone else.. Ja, vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men ger det ett försök i alla fall. Mest för att jag med all säkerhet vet att det finns människor som känner likadant, och kanske kanske kan det hjälpa någon - eller så kanske bara för att ni läsare ska få något att tänka till om.

Det är mycket man förändras, när man hittar sig själv, inte för att jag är någon annan men för att jag är mig själv i uppgraderad form kan man säga. Det är som om jag är en ny människa, men ändå inte. Jag har liksom behållt det positiva och bytt ut det som var mindre bra. Life is too short! För kort för vad tänker ni? För det mesta! Som jag sagt förut, man måste ta vara på livet! Det finns många exempel över att allt blir lättare när man är positiv, här kommer ett par exempel..

Det här var nog första året på ett tag jag faktiskt inte var bitter över alla hjärtans dag, inte bitter för fem öre. Så slutade det hela med att jag hade mitt livs bästa alla hjärtans dag, utan tbekan mitt livs bästa. Var som hände vill jag inte berätta om, för det känns som om det är något som ligger mitt hjärta kärt och det är inget hela världen behöver ta del av, i alla fall inte via internet! Så att se positivt på saker gör livet så mycket lättare, och när man minst anar det så blir det alldeles förträffligt bra! Så istället för att ha suttit hemma och grubblat över den hemska dagen 14 Februari, så var jag bara glad för att alla andra - and what goes around comes around...

Som vissa av er kanske redan vet så har jag drabbats av diverse skador genom tiderna, äntligen lite bättre med knäna och huvudet. Huvudet för att jag åkte på en rejäl hjärnskakning för ungefär 10 månader sedan och trodde att jag brutit nacken.. Så var det alltså dags för USA och basketsäsong, jag var lyckligare än något för att få vara med i laget, men efter många om och med så fick jag till slut inte spela basket. Dels för gamla skador, ålder och för att jag "bröt/knäckte" revbenen ett par veckor in på säsongen, första dagarna kunde jag inte sluta gråta och det kändes som om ingen kunde säga eller göra något åt det.. men så tänkte jag att vad tusan, jag kan inte sitta hemma och gråta över det, så istället så fortsatte jag hänga med laget och kände mig faktiskt, och känner mig faktiskt, fortfarande som en del av dom. Jag gick på alla säsongens matcher och ville finnas där till tusen procent för att suporta mitt lag. Jag visste inte att det uppskattades så mycket tills jag en gång missade en match, och det var till och med efter liga säsongen. De slutade med att "vi" kom ett i vår Region och nästa vecka spelas det STATE vilket är oerhört stort och jag är glad att jag på något sätt alltid kommer vara en del av laget som gjorde så bra ifrån sig.

Cheerleading, bland det roligaste jag någonsin gjort och jag är glad att jag aldrig gav upp. Helt ärligt, nej det var inte det lättaste att slänga benen upp och ut åt alla håll, kicka hit och kicka dit, skrika hit och dansa dit. Nej, jobbigt och mycket träning var det - men samtidigt bland det roligaste jag gjort. Jag är glad att jag aldrig skämdes, kickade med vänsterbenet istället för höger framför ALLA i hela publiken, istället för att sticka huvudet i sanden så log jag och kickade en gång till med högerbenet istället.. bara för att! Jag är glad att jag aldrig gav upp och tränade och tränade och tränade och tränade. Jag är också glad för att jag klarade hela säsongen utan att mitt knä totalpajjade, ont gör det fortfarande och mitt knäskydd är inte det skönaste man vill ta på sig på morgonen, men det gör inte så mycket - för det var så värt det.

Livet blir så mycket lättare när man tänker positivt, jag lovar er!

Min bror var ett enda stort leende, han var den finaste människan jag kände - egentligen fortfarande den finaste bror jag kunnat be om. Jag visste att han var någon jag alltid kunde ringa, 24/7, han var den som alltid fanns vid min sida, jag visste att han skulle göra allt för mig, han gjorde allt för mig! Jag trodde han alltid skulle ha min rygg, finnas ett telefonsamtal bort och alltid rädda mig. Men så kom en dag då jag fick ett hemskt telefonsamtal som fick mig att inse att han var borta, det kom som en enda stor chock och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Men man klarar sig, hur hemskt det än låter så kommer allt alltid att ordna sig - jag lovar. Jag vet att han fortfarande finns där för mig, som en skyddsängel som aldrig lämnar min sida. I så många skratt ser jag honom, och de mest konstiga roliga saker vi gjort ploppar upp i mitt huvud. Visst skulle jag kunna låsa in mig hemma, gråta ögonen ur mig och aldrig mer vilja göra något, men det är inte värt det. Inte för att jag inte älskade min bror, men för att jag nu lever livet som han aldrig kunde leva tills han blev gammal. Det är min tur att ge mig ut på egna ben, min tur att sikta högt och leva livet. Jag vet att han är stolt över mig, och jag vet att han vill att jag ska uppleva allt jag upplever.

Jag saknar er älskade vänner i Sverige så otroligt mycket, och jag lovar att komma hem som en bättre människa än någonsin! Jag är fortfarande samma glada Jade, men liksom ännu gladare (om möjligt ;))! Så bara så att ni vet, lev livet nu, njut av sista året på gymnasiet och sikta högt.

Reach high, above the sky, because then in worst case if you wall - you will land on a cloud.



Laugh it off, Live it up!


AMANDA!

Amanda, du som kommenterade i inlägget nedan, kan du vara så snäll och maila mig på [email protected] ? Tusen tack på förhand! Om du inte vill/kan/har lust att maila, skriv
en kommentar så jag ser att du sett det här!


HELGEN!

(Ja, som sagt så är jag lite sent ute! Men det blir i alla fall lite recap om helgen som gått!)

FREDAG:
Långhelg innebar ett par extra dagars ledighet, så det beslutades att jag skulle spendera helgen hemma hos Natalia. Anlände rätt sent på fredagen så det blev inte mycket mer än färska smores och pratt vid koksbordet, mycket prat blev det. Vi hade en hel del att ta igen! När klockan närmade sig alldeles för sent så gick vi och la oss, en ny dag imorgon tänkte vi - helt rätt.

LÖRDAG:
Varför inte njuta av en promenad som är som tagen ur Wisteria Lane? Bokstavligt. Flera hus uppradade, med perfekta gräsmattor, stora hus och glada grannar. Vi passade på att dra på oss våra kortaste shorts, enbart för att få färg, sköna gymnastikskor, iPod och världens största solbrillor. Sen var vi iväg, alldeles underbart var det och solen sken så där härligt. Hem igen för dusch och mys, det blev x antal timmar i vardagsrummet med MTV och skvaller. Eftermiddagen närmade sig så vi fixade oss och skulle åka till "the mall", väl där blev det pyttepyttelite shopping (jag har shopping stop!) och sedan film. Vi såg StepUp2 som var alldeles alldeles fantastisk och fick mig att vilja ställa mig upp och break it down right there. (Jag satt kvar i min stol, oroa er inte!) För övrigt så känner man sig himla smal i amerikanska biostolar för att de typ är större på något sätt, så vi satte glatt i oss ett par popcorn för mycket! Efter den alldeles underbara filmen så var vi nog alla ganska taggade, så vi bestämde oss för att gå till ett nagelställe för att göra manikyr, lite vardagslyx så där, så är det så himla billigt också. Så vi passade på! Efter det så ringde några killkompisar och sa att det var rockkonsert på en klubb vid stranden, taggade som vi var så hakade vi på direkt. John skjutsade dit oss, så vi lämnade shoppingpåsar, bättrade på sminket och bytte om - allt i bilen. Väl framme var det riktigt riktigt skön stämning, asbra band med söta medlemmar. Jag tyckte jag såg gitarristen flirta lite med mig, men jag tänkte inte mer på det - lite inbillning tänkte jag. Men vem kommer inte fram efteråt om inte han? SJUKT gullig raggningsreplik hade han också, blond som jag är så gick jag nog på den. För sen pratade vi på ett tag, (tyvärr) så tackade jag nej till x antal drinkar eftersom jag inte är 21.. hmm, lite surt. Jag undrar hur ung han trodde jag var sen, hur som helst så sa han att jag såg äldre ut, det tyckte jag var huvudsaken! Efter konserten och en stund på klubben så kurrade det lite i varenda lilla mage, så vi åkte och käkade på Applebees. Jag älskar att äta seafood vid stranden, för det är så färskt och det smakar verkligen som om de där räkorna hade hoppat direkt från havet till min tallrik, haha! Natten fortsatte sedan som den fortsatte, och det slutade med att vi la oss jättetidigt ... på morgonen!

SÖNDAG:
Sega var allihopa, så vad passade inte bättre än tjejsnack i Jacuzzin och ett uppfriskande dopp i poolen? Ingenting, så det fick bli det halva morgonen. För den första halvan gick till att äta VÄRLDENS frukostbuffée med allt ni kan tänka er, men gott var det. Mums! Så efter mycket bad och ännu mera prat så var det dags att förbereda sig för kvällens bravader. Vi fixade oss och bestämde oss för att äta Sushi, det kändes liksom som ett hälsosamt val just då.. så vi fixade oss och åkte sedan hem till Miranda. Eftersom det var så fint väder och vi inte var megahungriga än så åkte vi längst stranden i Mirandas bil, hon har en sån där utan tak (vad det nu heter på svenska!), sjukt fresha kände vi oss, med lite beachvågigt hår, stora brillor och söta kläder. Yay Baby! Nu låter det för övrigt kanske jättetöntigt att åka runt så där i bilen, men folk gör det här, ni skulle bara veta! Efter en stund så blev det som sagt Sushi och det måste nog ha varit den godaste sushin ever, sjukt gott var det. Sedan så var vi lite inne på det här med livemusic igen, så vi bestämde att vi skulle möta dom andra på en bar så vi begav oss dit efter lite chill här och där. Det var ytterst trevligt, men vi kände att stranden lockade, så vi åkte dit bara för att höra vågorna mot stranden, se stjärnorna glittra mot vattnet och se fåglarna njuta på pieren. Efter det så mötte vi upp ett par Collegekillar som Nat kände, enough said.

MÅNDAG:
Att vi alla var på topp under måndagen rådde ingen fråga om! Så det blev för det mesta rätt chill, tills vi bestämde oss att en stund på stranden aldrig skadat. Inte heller lite sushi och chill. Sedan satt vi hela natten vid pieren och bara pratade om allt. Vackert var det.

TISDAG:
Dags för mig att packa min väska och åka hem igen.. en alldeles alldeles underbar helg!

Så, det där var bara lite kort, kan inte skriva så mycket mer. Men det här var utan tvekan den bästa helgen på väldigt väldigt länge! Men som sagt, det var det... Nu är jag alldeles för trött och ska sova!

En sak säger jag bara - Collegekillar (som dessutom surfar!) MMM MMM MMMMMMM!

LOVES IT


Egentligen så skulle jag skriva allt om helgen ikväll,
men kom på att jag har prov imorgon - så pluggade
lite till det istället. Ni får i alla fall se en bild från igår...

245853-321

HEMMA!

Kom precis hem, och ni ska få höra (nästan) allt om helgen lite senare!

Final Destination

Antligen framme, nu ska hela langhelgen spenderas med Nat. Vi hors igen pa tisdag kanske?
 Hoppas ni har en riktigt riktigt fin helg!

Att det aldrig blir som man tänkt sig...

...är väl egentligen ingen nyhet. Men ja, ta mig på orden.
Jag har haft mitt livs finaste alla hjärtans dag. Enough said.



"Real love does not have an happy ending, because real love never ends"

HAPPY VALENTINES!


Så här fint ritade jag i sanden när jag tänkte på er, älskade vänner,
hoppas alla får världens finaste dag med en massa kärlek!

Jag saknar er så mycket så mycket så, men oroa er inte,
ska försöka få mig lite extra kärlek här i USA också!


image320

[COPYRIGHT på bilden!!]

Memories

Jag stod i mitt badrum precis och fixade lite, radion spelade sånger som värmde lite extra i hjärtat, det var som en massa härliga minnen ploppade upp i mitt huvud och precis då får jag ett sms från Katy som såg ut så här,

"Fr: Katy Boo
46,675,000,000 people in this world, yet I ended up with your crazy ass as a friend. Damn I'm lucky! I love you!"

Det var alldeles förskräckligt gulligt tycker jag, det fick mig också att vilja dela med mig av lite minnen, ni kommer säkerligen inte förstå någonting men i alla fall, here we go:


- En dag när vi är i baskethallen på match, så ska jag "krossa" planen i halvlek för att gå och hämta någon. Precis när jag kliver ut så börjar musiken gå, och ur högtalarna kommer givetvis den där sången från "Bring it on", som om det inte vore nog så kom en tjej från motståndarlagets cheerleadingsquad. Det var lite "break it down on the spot" tillfälle, tyckte mina polare. Fick ju lov att skoja till det, så jag vickade lite extra på höfterna och blinkade åt de populära killarna på motståndarsidan, haha.

- En footballsmatch så skulle vi dansa i halvlek, givetvis spelade vi emot skolan som vi är rivaler med. Så då måste man "göra upp om" vilka som ska framföra sin halvleks grej först. Så från andra sidan footballsplanen så ser vi hur "kaptenerna" kollar på oss, så längst sidlinjen går deras kaptener, på våran sida går Stephanie, Amanda & Jag - vi möts halvvägs och "gör upp" om saken. Dom trodde dom var ascoola och skulle vara först ut. Deras stunt gick så där, våran dans gick som på räls och våra stunts satt perfekt. Vi fick mer applåder och deras football guys spanade in oss, den bitchigaste tjejen kom emot mig när jag kom ut från badrummet, hon gjorde till värsta blicken och gick emot mig för att knuffa till mig, jag gick åt sidan, låg och vickade lite retande på huvudet - hon sa ingenting.

- "You might all have you clits, OH NO, no no no - I mean clicks"

- "It is not easy to speak swedish when you're drunk, I can barely do it when i'm sober"

- "Here Kitty Kitty, Bulldogs gonna get cha!"

- "I know I shouldn't say this, but I just have to. You are the sweetest thing, you are the perfect american guy. You are so hot, and I've thought that ever since I first saw you!" (Sen kysste han mig!)

- "Well, to me you are all that, you are perfect - and that's what really matters, right?" (Sa en viss Mr X till mig!)

- "SPAGHETTI ARMS JADE!!!! NO SPAGHETTI ARMS!"

- "I would do anytTHAANG for ya!"

- "Jade, I will be your valentine!"

Nu förstår ni säkert ingenting, men jag kan inte låta bli att skratta högt och få tårar i ögonen. En annan dag kan ni få höra lite mer, nu lät jag kanske för övrigt som värsta bitchen angående de där första minnena. Men halå, hur ofta går man på high school är cheerleader? Nej juste, jag tänkte väl det! Jag hoppas verkligen att ingens bild har ändrats av mig, jag vill också påpeka att jag aldrig är "bitchig", utan ler mest och provoserar lite kanske...


Dan före dan

Nej, inte riktigt.. men nästan i alla fall!

Imorgon är det Alla hjärtans dag, kärlek hit och kärlek dit. Visst är det fint med kärlek, det tycker jag verkligen och visst är det fint att alla ska visa sin kärlek extra mycket på alla hjärtans dag. Men egentligen borde alla dagar vara alla hjärtans dagar, för alla hjärtan skall tas hand om och älskas.

I år är jag inte lika bitter som för ett par år sedan över alla hjärtans dag, inte bitter alls faktiskt. Här i USA heter det Valentine's day - men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här för er .. det må komma som en chock. Jag trodde Valentine's Day, som allt annat, var väldigt väldigt stort här i USA - men nej nej, istället är det mer drama än någonsin. (Drama här är för övrigt ett ämne ni ska få höra om i minst ett inlägg för sig!) Okej, folk gör slut, folk bråkar, folk pratar och mycket mycket drama är det. Ska vi ta det väldigt grovt så låter de som om alla gör slut för att de inte vill lägga en massa pengar på varandra! va va va va? Alla hjärtans dag ska ju faktiskt handla om kärlek! Jag blev nästan upprörd, och försökte förklara att det skulle handla om kärlek och inte pengar. Men visst är det väl kanske lite så här, att man "måste" vara störst, bäst och vackrast.

Men som sagt, jag är inte bitter överhuvudtaget, om jag ska vara helt ärlig. Visst vore det härligt med en Valentine och lite extra kärlek. Istället så ska jag klä på mig det snyggaste jag har, sminka mig riktigt festligt, sträcka på ryggen lite extra mycket, le som vanligt och flirta extra mycket - för det skadar väl inte? Nej juste, jag ska fortsätta vara mig själv, men i lite extra Valentine edition! Är jag dålig då, förresten?

Idag åt vi middag på Waffle House, det var mysigt och gott. Pappa tänkte att han skulle ta med hela familjen ut och äta, vi trodde vi skulle få betala för oss själva - men istället så betalade han och det blev lite "pre valentines day", dom förklarade också att det alltid är så mycket folk ute på Valentines Day så vi lika gärna kunde passa på idag. Det var väldigt gulligt tycker jag! Som namnet tilltalar så åt vi Waffles, det var faktiskt första gången jag åt det sen jag kom hit. Inte med grädde och sylt dock, men med smör och sirap, haha!


Nej, nu måste jag packa! För på fredag åker jag, och tid imorgon står nog inte på schemat! Hoppas ni får en riktigt riktigt fin dag allihopa. Vad ska ni göra förresten?


Som vanligt, endast för er kära läsare!


Sandy om Egentligen pinsamt värre!

Haha jag vet inte om detta är lite rude att skriva men jag känner att jag måste, trots allt ska du ta det som en komplimang! Av en slump hittade jag bellas.blogg.se på nätet och började följa den och efter ett tag halkade även din lyxxflikka (eller dylikt) in på favoriterna och Jade du verkar verkligen ha förändrats! Mycket, mycket och endast till det bättre. Jag har aldrig träffat dig och det enda jag vet om dig är vad som kan läsas på internet, hafsigt nerskrivna ord men du verkar ha vuxit som person och det glädjer mig faktiskt lite, hur creepy det än må låta. Lycka till med allting!

Jag:
Nej då Sandy, absolut inte. Blir väldigt glad att du skrev det faktiskt, för jag har märkt samma sak själv. Vad som har hänt sedan jag flyttade till USA ska vi inte ens tala om! Det låter bra tycker jag, det känns bra att jag nu är en mycket bättre människa än för ett tag sedan! Nej vem vet, det kanske är dags för en fika någon dag? ;) Nej då, men man får en bild av det också, internet alltså, och jag är glad att min bild har förändrats tills det bättre. Tusen tusen tack, och detsamma! Den här kommentaren uppskattades verkligen :)



my om Egentligen pinsamt värre!

Hahah, jag tycker det mest var roligt :D He was poison. HAHA :D Förresten, vad hade du för "position" i byggen/stuntsen när du cheerade? :)

Jag:
Ja det tycker nog jag med, så det gör ingenting. Jag tycker det var gulligt att han tog sig tiden att göra det! Jag vet, det tyckte jag också var riktigt roligt, nu vet jag inte vad han tror. Att jag tycker han är poison? haha, orkar inte förklara mig! Jag var front eller backspot för det mesta. Josh lyfte upp mig en gång, det var den gången jag insåg att jag aldrig ville vara i luften så där! haha. Så jag höll mig på marken hela säsongen igenom!




Joss om Egentligen pinsamt värre!

vad är det för skillnad på prom och home coming?
älskar din blogg förresten :D

Jag:

Prom får alla gå på, så alla som är Seniors är "bjudna" till Prom - det är liksom som en avslutningsbal ungefär. Homecoming är för "sport killarna", alltså de som spelar football. Vissa skolor har Homecoming för flera sporter, men vi hade det alltså bara för football i år. Så killarna bjuder ut varsin tjej att gå med dem. Så alla är alltså "inte bjudna". Jag hade turen att bli bjuden i år, och jag hade en alldeles fantastisk kväll. Med fyverkerier, fin klänning, snygg date och världens finaste kyss...

Maria  om Indescribably Good!

Haha jag tycker du är så söt med dina matinlägg! ;)

Jag:
Tack babe, för mer kommer det bli. Nämnde jag att jag åt på Waffle House ikväll..? ;)


Kommer kanske inte som en nyhet...

... men vad trött jag är! Nu ska jag dra på mig mjukisar (tro det eller ej!), för idag så åker inga tighta jeans på nej, inge smink blir det heller. Hej monster! Nej då, så illa är det nog inte. Men förhoppningsvis så lär jag inte stöta på någon som inte har sett mig osminkad tidigare :)

Jag bloggar mer lite senare, kanske hinner sova ett par timmar under dagen också! ;)

Egentligen pinsamt värre!

HAHA! Jag borde egentligen skämmas ihjäl, men istället kan jag inte låta bli att skratta ihjäl mig istället! Okej, så här ligger det till.. jag hade lagt upp ett album på Facebook med titeln "People who makes my life", alltså med älskade vänner som jag tycker som så oerhört mycket. Självklart hade jag en bild på mig och Jonathan där (han som ser ut som Nick Lachey!). Så hade jag skrivit en liten text i parantes på svenska, den lyder så här

"(TJEJER! Visst är han sjuk en viss känd artist? Han var gift med en tjej som har typ sanna namn som en viss känd tv-serie, kan inte nämna det - för då blir han arg igen! haha. Ni ska se likheten! ;))"

jag kunde som sagt inte skriva varken Nick Lachey eller Jessica Simson för att han då skulle bli arg, eftersom jag redan nu påpekar tillräckligt mycket hur lika de är.. så jag hade alltså skrivit det där efter bilden! Det var mest för att ni svenskar/svenskor hade bett om bilder på honom. Vad tror ni jag får när jag loggar in på facebook idag, om inte

"(GIRLS! Certainly, he is a having a propensity to certain known artist? He was poison with a girl that has type genuine names that a certain known TV series, cannot mention it - for then becomes he enraged again! having have. You will see the resemblance! ;))

Didnt know I could read Swedish shit did ya? lol"

HALÅ!! Hur pinsamt är det det!! Haha. Då hade han alltså översatt texten! Jag höll på typ dö av garv och skickade sms om vilken loser han var för att han gjorde det. Egentligen borde jag skämmas ihjäl, men jag valde att skämta till det och bara skratta istället. Så jag kontrade med att säga "tur att jag inte skrev det elaka jag sagt om dig just där då...". Han har inte svarat! Haha. Men det roliga är att vi faktiskt kan retas med varandra utan att bli arga eller utan att det är pinsamt. Så jag bjuder på det där..

Nu ska jag käka lunch, bättre på sminket och byta kläder innan Josh kommer och hämtar mig om ett par timmar. Trevlig kväll!

Indescribably Good!

Om jag fick välja en måltid att äta resten av livet, så skulle det nog vara sallad från Zaxby's! Må inte se så gott ut på bilden, men det är typ det godaste jag vet, mums!



image318

Fina, fina måndag!

Åh vilken lugn och skön dag det var idag! I skolan gjorde vi inte så mycket, eller ja egentligen fick vi mycket gjort, men det kändes lugnt. Måste nog vart för att jag var så himla trött så jag knappt visste om jag var vaken, haha. Nej då, så illa var det inte. När jag kom hem vid tolv så funderade jag verkligen på att lägga mig, men kom på att jag aldrig skulle kunna somna i tid då. Så istället så har jag kollat på tv-serier och ätit glass hela dagen, mysig latdag!

Just nu kollar jag på Janice Dickinson Modeling Agency - skön brud det där! Måste faktiskt få säga att hon verkar ganska galen, men i alla fall. Jag gillar henne, till och från i och för sig! Men just nu så är hon bara härlig!

Det är lite mycket kontrast att äta glass och kolla på modelgrejer på tv - men det gör inget, haha. Jag är ingen supermodel - och ingen supermodel är mig! Så det så! Ikväll ska vi äta min favoritmat, mmm kan knappt vänta! haha. Vad mycket prat det är om mat här i bloggen, helt otroligt. Fortsätter det så här så har vi tur om jag får plats i planet på väg hem! ;)

Imorgon har vi våran allra sista seriematch, självklart ska jag dit! Jag måste välja något sött att ha på mig, känner för det faktiskt! Idag i skolan så ville jag bara krama om alla extra mycket, för att dom är så himla go'a! Förresten, ni vet provet jag gjorde i fredags? Fick alla rätt! Stolt var jag kan jag säga!

Nu tror jag att jag ska se lite mer på tv, om jag inte somnar... lite vila innan maten kan väl ändå inte skada? Nej jag tänkte väl det! Kan höra av mig efter maten om hur gott det var, mat mat mat mat mat. Jag kanske borde döpa om den här bloggen till matbloggen istället? ;)



Så svar på era frågor såklart;



Mathilda om En trött start på veckan

kan inte du videoblogga lite mer?? :)


Jag:

Videoblogga? Det later läskigt! Men visst, det kanske jag kan göra någon dag.. lite läskigt, men det kan bli spännande! Vi får se om vi kan fixa ihop något litet inlägg ;)




E.

om En trött start på veckan

Vet du vad, Jade? Varje gång jag går in på din blogg så blir jag så otroligt glad! Dina inlägg får mig verkligen att le, för du verkar vara en så himla trevlig och positiv människa. Tänkte bara säga det :)


Jag:

Oj E, tack så jättemycket! Vad glad jag blir! Jag är glad att de får dig att le, och vad fint att du fått en sådan bra bild av mig och den stämmer verkligen! Får jag säga det själv så är jag en himla trevlig och positiv människa. TACK för att du sa något, det betyder mycket!




my om Så kan det se ut!

oh! snygg herkie :D


Jag:

Tackar så jättemycket! :D




anna

om SOL I SINNE!

När får du åka hem? Och hur skulle du sammanfatta din tid i USA? Du kanske redan har skrivit det, men det var nyligen jag hittade din blogg.:)


Jag:

Jag får åka hem när jag vill, helst aldrig! Nej då, men det blir till sommaren. Min tid i USA skulle jag än så länge sammanfatta som att leva i en dröm. Jag skall skriva en bättre sammanfattning mot "slutet"! Hoppas du hänger kvar :)

  



Elin

om SOL I SINNE!

Hihi, jag blir så glad av att läsa din blogg Jade :)

Vad ska du hitta på nu på vårterminen när cheerleadingen är över?


Jag:

Tack Elin! Oj, jag vet inte.. vi får se! Något finns det alltid! Jag kan skriva lite mer om jag hittar på något speciellt!




 My om SOL I SINNE!

Hahahah, okej! Synd att ni inte fick tävla iaf för det är typ det roligaste som finns :D Fast om man skulle shaka för mkt på en tävling i sverige skulle man blivit diskad direkt xD Förresten, helt okej att du länkade ;)


Jag:

Jo, jag vet.. haha. Fast saken var den att vi knappt shejkade, och ni skulle sett några andra squads på tävlingen - oh dear! haha




emma

om SOL I SINNE!

hoppas du får en trevlig lördag :) Kan du inte skriva lite mer vad klockan är då du bloggar. eller tiden kanske stämmer med USA den som det står på inlägget?


Jag:
Jo visst Emma, klockan är 6 timmar mindre här än vad den är hos er. Jag vet faktiskt inte riktigt om klockan på inläggen stämmer, men jag tror det!


En trött start på veckan

Åh vad trött jag är, ändå kunde jag inte lägga mig i tid igår fast jag visste att det skulle bli så här idag! Men det gör inget, förhoppningsvis kan jag åka hem redan vid lunch - om vi inte ska jobba med årsboken!

Men nu är jag uppe, så så fort jag kommer igång så ska det nog bli en fin dag! Nu gäller på med lite smink, på med lite kläder och lite frukost i magen. Ha en fin dag!

FORTFARANDE SÖNDAG!

Ja, lång dag har det varit. Men alldeles alldeles undebar! Nu ikväll så skulle jag egentligen plugga, men bestämde mig för att inte göra det! När jag liksom kände att det inte var någon press och jag kunde göra så blev jag helt plötsligt på världens fix och pill humör! Så jag fixade i ordning mitt rum, lyssnade på asbra musik, pluggade lite och så där, bara för att det kändes bra!

Sedan kom jag på att jag behövde ta ut pengar, så då skulle jag bara väldigt snabbt ta bilen till bankomaten för att sen åka direkt hem. Men.. då skulle helt plötsligt halva familjen följa med! Jag vid ratten, pappa i passagerarsätet, Mamma & Ta där bak - så bar det iväg, jag trodde alla behövde använda bankomaten men det var visst bara jag. Men sedan skulle vi visst åka och handla också.

Måste berätta om bankomaten, bara för att det är lite häftigt så där - jag blir fortfarande faschinerad (jag tror jag stavade det fel!)... okej Drive-thru bankomater har dom här, det är ungefär lika enkelt som McDonalds - om inte enklare. Man kör helt enkelt fram till en bankomat, vevar ner rutan, sätter in kortet, knappar in allt, man får sina pengar - klart. Sedan kör man ut helt enkelt. Så himla enkelt, och coolt! Behöver man uträtta ärenden så kör man också in i en Drive-Thru, fast ska man göra en massa saker måste man prata med någon som jobbar så klart, så man kör fram (de är ungefär fyra "stationer" sida vid sida), så lägger man sina papper och vad man nu vill i ett rör som "sugs upp" till personen som jobbar inne på banken som tar emot röret och uträttar dina grejer utan att du behöver stiga ur bilen, samtidigt håller man kontakt via en mikrofon och högtalare, när allt är klart så kommer röret tillbaka (ungefär som flaskpost) med de papper och pengar eller vad det nu är du behöver. Coolt va?

Ja, efter bankomaten var det dags att åka och handla. Vi behövde bara juice och bröd, MEN det är ju fortfarande helg så la familia kände för Cupcakes, Ice-cream, Cookies och allt ni kan tänka er. Jag är snart inne på min tredje Cupcake och jag känner mig som en riktig amerikanare! Men ja, helg var det ja.. så löpbandet.. äsch, imorgon är en ny dag!

Nog om bankomater och mina matvanor, nu ska vi se på film! Ha en fin måndag och vecka :)



Försökte publicera det här i gårkväll..

Så kan det se ut!


Någon frågade om vad vi gör på cheerleadingen, så här kan det se ut - till exempel!
Nu var det ju kanske inte världens bästa bild, i pyjamas och allt.. men ja, ungefär!

245853-317

Egentligen..

... så borde jag plugga lite mer till mitt prov imorgon, plocka undan i mitt rum och badrum, springa lite på löpbandet och lyfta lite vikter. Istället så ska jag sätta mig i soffan, äta doritos och kolla på tv! Så det så! Jag ska göra precis vad jag känner för, att jag egentligen borde göra allt annat spelar ingen roll just nu... tänk vad lite sol kan göra!

Another Sun(NY!)day!

Åh vad det är fint väder idag! Åh vad glad jag är att det är söndag! Åh åh åh åh åh!! Åh vad underbart livet är! (Jag låter nästan kär...!)

Vilken fin helg det har varit, alldeles underbart. Igår var som sagt jag, AK, Mrs Charlotte & Mrs Lisa ute och åt middag. Det var världens mysigaste restaurang med jättegod mat! Vi träffade på Becca & Liz också, trevligt värre. Det var som sagt världens sötaste lilla restaurang och alla borde få chansen att äta där! Efter det så åkte vi förbi the Winter Formal och kollade läget, allt såg bra ut så vi åkte hem till AK. Där så kollade vi på film och hoppade trampolin. Det måste vara bland det roligaste som finns! Jag & AK skrattade tills vi fick ont i magen och tårar i ögonen! Sedan krashade vi i soffan med sundae och fresh prince of Bel Air, perfekt kväll med andra ord!

Imorse var vi uppe tidigt för att gå till kyrkan, träffade en massa härliga människor och det var väldigt trevligt. Sedan hade vi lite (okej, stort!) Birthdayparty hos AK med ytterst god mat. Nygrillat, god sallad & goda desserter. Nu känner jag mig ungefär 100 pounds tyngre, men det är okej.. jag kanske borde pallra mig utanför dörren 20 meter och till gymmet.. kanske.. imorgon! Nej, nu ska jag bara fortsätta njuta av den här alldeles underbara söndagen!

Åh vad livet är härligt ibland, jag älskar det!!


image316

Några av världens finaste vänner har ni där :)

SOL I SINNE!

Åh vad glad jag är! Vill bara le le le le le och skratta där i mellan. Jag är så lycklig. Jag sov som en stock och vaknade precis, det behövde jag!

Igår hade vi som sagt våran sista match, det var med tårar i ögonen vi vann och jag insåg att that was it. Men undebart har det varit, och det ska ni får höra mer om senare!

Nu har jag lite bråttom, för om en timme har jag lovat ett befinna mig med Jarrett, Kayla & Alanna. Stress! Sedan bär det vidare på middag med AK direkt efteråt, lite stressigt kanske... men det löser sig! Så nu gäller det bara att välja kläder och fixa sig ... I better go right now!

Hoppas ni får en fin dag!




My
om Se där!

Åh vad roligt att du svarade på två åt mig ;) Men ni får inte tävla i cheerleading va?

Jag:
My, självklart! Försöker svara på så mycket som möjligt. Hoppas det är okej att du blev länkad också! Jag vet inte riktigt hur det är med det där, om jag ska vara helt ärlig. Vi skulle ha vart med i en "tävling" eller vad man nu kan kalla det för, men efter mycket om och men så fick vi inte.. mycket snack om varför var det, och i efterhand har det kommit fram mer saker vi inte ens hade hört om. Bland annat att det var lite för mycket "shaka this and that", men halå - vi är väl inte cheerleaders for nothing? ;) haha


Se där!

Felicia om Sista matchen på hemmaplan!

hej!
jag har inte följt bin blogg tidigare utan såg den på utbytesstudent sidan.
men jag har bara en fråga.
är alla elever i USA med i en sport. liksom, om man inte e me i en sport är men en "tönt" typ.
för det värkar så när man har läst vissas dagböcker.
men e de så?


Jag:
De flesta sportar måste jag få säga. Man kanske inte sysslar med alla sporter, men de flesta har sin sport. På det flesta High Schools har de alla möjliga sporter. Men visst, ska jag vara helt ärlig så är "the football guys" populära, men det kan ju bero på helt andra saker också.  Nej då, en "tönt" tror jag inte att man klassas som även om man inte sportar. Men får du möjligheten så prova på det, det är alldeles fantastiskt!



maria
om LIFE IS WONDERFUL!

härlig bild !


Jag:

Tusen tack, I try ;). Nee då!



Bells
om 2.6.08

Men Jadespade, vi har en Year Book på Östra Real ;) förra året tror jag aldrig att den kom ut, men hey i år verkar det bli av!

Jag:
Bellsi!! Vad härligt! Ni får jobba på det där, det kommer vara ett fint minne!



My om 2.6.08

Kan du inte berätta nogrannt om hur the yearbook är? :D Vad står det i den? Får man köpa den? Får man bara köpa den om man är senior? :)


Jag:
Absolut, visst kan jag det! The yearbook är alltså översatt en årsbok. De är ungefär som en skolkatalog, men mycket mer innehållsrikt. Det står om årets händelser, och så är det en massa bilder. Ja, man får köpa den, oberoende i vilken årskurs man år. Så finns det speciella saker från år till år också. Förutom bilder på alla elever och klasser finns alla organisationer och sporter med. När jag får min yearbook så kan jag fotografera den och så, så ni kan få se ungefär hur det ser ut. Sen så lägger de flesta föräldrar in en liten "annons", eller vad man nu ska kalla de. Där de gratulerar sina barn till "Graduation". Jag hoppas den blir väldigt fin i år, vi jobbar hårt!



innea om Vad fina ni är!

Jag hittade ett forum på nätet där det stod att om man är svensk medborgare och har ett amerikanskt körkort får man inte köra med den i Sverige. Det gills som olovlig körning. Men vem vet, den som skrev det kan ha fel. Om man söker på google hittar man säker ett svar.

Forumet jag hittade heter: debatt.passagen.se/show.fcgi?cate...500000002357509


Jag:

Tusen tack Linnea, vad gulligt av dig att kolla upp det åt mig!



Maria
  om 2.6.08

Vet att det är tråkigt för dig att börja tänka på hemresan, men jag ser i alla fall fram emot att få träffa dig igen raring. Min sommar är ganska öppen, så jag väntar på en inbjudan så jag kan komma och bo hos dig ;)


Jag:
Raring, du vet att du alltid är välkommen. Så whenever we both have time sugar!



My
om SUPER TUESDAY!

Jag har läst din blogg sen innan du for till USA! :) Fast det var först när du började skriva om cheerleading som jag verkligen fastnade, går ju i det ;)

Jag:
My, vad roligt att du fastnat för min blogg! Ja, mycket cheerleading har det blivit. Ska se om jag kan få med lite mer också, ska göra mitt bästa!



Anna om SUPER TUESDAY!

Jag läser din blogg regelbundet, älskar den! Du skriver jättebra och välformulerat tycker jag :)Ska själv åka iväg nu i juli/augusti på utbytesår i USA så det känns skönt att veta att alla utbytesår inte blir katastrofala :p Bara sådana som uppmärksammas i media ju. Men som sagt, fortsätt skriv! Jättekul att läsa :) Ha det bra, kram!


Jag:
Anna, vad roligt!! Tusen tusen tack, det värmer verkligen att höra. Åh vad glad jag blir, tack så jättemycket! Så spännande, har du någon blogg som jag kan följa? Vore himla roligt! Ja, jag håller med om att de flesta målar upp en skräckbild om hur det är att vara utbytesstudent. Har du några frågor så är det bara att maila mig på [email protected] . (Adda på msn går också bra!) Absolut, ska fortsätta skriva så länge jag orkar och har tid, det kan ju vara kul att läsa sen också - för sig självt menar jag. Man ska inte alltid tro för mycket på media, de vill måla upp stora bilder, stora rubriker och stora cash - för att vara ärlig! Du med Anna, och hör gärna av dig och berätta hur dina förberedelser går! Stor Kram



Nattie
om SUPER TUESDAY!

Haha, Jade, jag läser slaviskt fast det ibland är orelevant, det är kul att läsa hur du flyter bort ibland. Och hur bra du har det annars. Krya på dig!


Jag:
Tusen tack Nattie, det värmer babe. Du vet hur jag alltid flyter bort, haha. Tack, jag mår bättre nu. Och du vet vart jag finns om du behöver mig!



emma
om SUPER TUESDAY!

Jag käka en semla åt dig. Tråkigt att du är sjuk Jade. Du kanske ska åka hem till Sverige gå klart gymnasiet och åka tillbaka till samma ställe efter och läsa på Collage där? Det tror jag skulle passa dig utmärkt. Du verkar trivas i USA.

Hoppas du hittar någon vaker kille/man som vill gå på prom med dig. Har du hittat någon klänning?

Kram Emma


Jag:
Hej Emma! Har inte pratat med dig på länge vännen! Jag visste väl att någon skulle vara snäll nog och äta en semla åt mig, tack! Ja, det ska jag göra. Så sista året på gymnasiet blir det på "Sverigeplan". Sedan får vi se hur det går med college, man ska ta en dag i taget! Ja, jag jobbar för fullt på att hitta en prom date, det ska nog lösa sig. Nej, ingen klänning har jag än ... jobbar på det också! Haha. Kram kram!



Maria om SUPER BOWL

oj oj, bli raggad på av mr married man ;P


Jag:
Babe, det kunde varit värre.. jag hade kunnat ragga på Mr Married man! Haha.



Frida om Känner knappt igen mig själv!

kor du bil i usa?

Jag:
Ja Frida, jag kör bil i USA! :)


Malin om Goodnight sweethearts, Goodni...

Vad kostar det att ta körkort i US?

Jag:
Malin, att ta körkort i USA är billigt. För att få göra teoriprovet så måste du betala 2 dollar (CA 13 kronor), klarar du provet måste du sedan betala för själva "plast kortet", alltså körkortet, det kostar 2 dollar 50 Cent (Ca 16 kronor). Efter 6 månader måste du ta ett annat test och prov, vet inte riktigt vad de kostar.



Lina om Goodnight sweethearts, Goodni...

Hej!
Jag ska antagligen åka ett år till USA nu till hösten och det är väldigt roligt att läsa om hur du har det! Det får mej att längta tills det blir min tur :) Jag undrar lite om det där med cheerleading, hur är det? Är det jättesvårt? Är det väldigt likt dans, eller har man en chans även om man inte är bäst på det? :)
Tack för en underbart peppande blogg, hoppas resten av din tid blir lika härlig!


Jag:
Åh Lina, vad roligt. Det tycker jag absolut att du ska göra. Du kommer inte ångra! Ja, det förstår jag.. nästan så jag är lite avis på dig som ska iväg! Cheerleading är bland det roligaste jag någonsin provat. Man "ska" le och vara glad, det passar mig perfekt. Nja, jättesvårt vet jag inte, eller jo - det var ganska svårt i början. Men man lär sig, och det är roligt! Nej, det är nästan inte likt dans överhuvudtaget måste jag säga, inte direkt i alla fall. Beror nog på vilken slags dans man sysslar med. Absolut, du har säkert en chans även om du aldrig provat på dans eller cheerleading tidigare! Jag tycker absolut att du ska försöka!! Varsågod Lina, med stort nöje fortsätter jag skriva. Tusen tack, det hoppas jag med. Du får lov att höra av dig och berätta om ditt år!



Maria
om Goodnight sweethearts, Goodni...

Haha, det var dom största leendena jag har sett på länge! :P


Jag:
Maria, den där killen skulle få ett träd att le - jag lovar! Haha!



Amanda
om Goodnight sweethearts, Goodni...

Jag älskar din WCT-jacka! Fått den från cheerleadingen? ;)

Jag:
Menar du den svarta jackan, så Yes! Den är från cheerleading, med fina broderier och mitt namn på! J



Ane
om Älskade, hatade - förhållanden!

SYKT bra innlegg. Du aner nok ikke hvem jeg er, men kom over bloggen din og leser den innimellom siden jeg er utvekslingsstudent selv. Kjenner meg mye igjen i hva du skriver : ) Hejdåå

Jag:
Tusen tusen tack, de varmer sa innerligt i hjaertat att lase nago sa morsomt. Tusen tack Ane och jag hoper du laser min blogg ofta. Kul att du akkurat hamnat i min blogg! Hvor ar du utvekslingsstudent och hvordan ar det? Klem



Maria
  om Känner knappt igen mig själv!

På tal om Ben & Jerrys suktningar. Jag såg en ny smak i frysdisken häromdagen! Nån med nåt daimliknande i sig. Tål att testas inom en snar framtid! ;D


Jag:
Åh, låter spännande. Ät, ät, ät! Mera Ben & Jerrys åt folket!



Maria
 om En lugn stund

oh :) vem är det som har bjudit dig på prom? kände du dig inte lite tvungen att säga ja? haha :P

Jag:
Det är en kompis kompis, och nej kände mig faktiskt inte tvungen att säga Ja, han frågade för ungefär 4-5 månader sen, så förhoppningsvis så är det ett minne blott... haha!



linnea om

Tack och lov!

om jag inte har fel, så har du väl fått ett körkort? kommer du få använda den i Sverige?


Jag:
Jag är väldigt osäker på det där med körkort i Sverige, har fått lite olika svar - så jag får lov att kolla upp det där!



Anonym om Vilken underbar helg!

Det skulle vara roligt att se hur du bor, osv.
:)


Jag:
Egentligen så gillar jag inte anonyma kommenterar, men visst någon dag kanske ni får se hur jag bor. Så länge kan jag tala om att mitt rum är grönt, vitt och med änglar. Mitt badrum är grönt med rosablommor, ungefär!



Fick ni inte svar på era frågor får ni lov att fråga igen! :)

Vilket flyt!

Det gar riktigt bra nu! Idag har jag gjort nagonting olagligt, forlat! Men jag var bara tvungen... haha.
Kali, varan kusin aker med oss till skolan varje morgon. Hon bor ratt nara oss, sa darfor tycker alla att de ar onodigt att hennes foraldrar ska behova skjutsa dit henne sjalv. Hon kommer alltid fore 7.30, alltid. Sa idag vantade vi, vantade och vantade, men hon kom aldrig. Da tyckte pappa att vi skulle kora (jag korde;)) forbi hennes hus for att se vart hon tagit vagen. Sa vi aker hela vagen dit, for att de sedan ska saga att hon kommer vara sen och behover 20 minuter pa att fixa sig. Skulle vi vantat sa skulle vi kommit forsent. Sa vi ska aka mot skolan, Dalton (min lillebror) var stressad over att vi skulle komma sent. Jag kor lite halvfort och maste stanna vid varena stopp skylt (Det maste alla, och det ar stopp skyltar overallt!). Sen sa sager han: Jade, you drive like a grandma! Jag blev nastan lite sur, men jag sa ingenting. Da borjade han klaga pa hur fort jag korde, vi var mitt pa en mindre vag dar ingen kor och det var bara kor runtomkring oss. Sa kollar pappa pa mig och sager "hit the gas!", sagt och gjort - foten pa gaspedalen och ivag for vi... ungefar 120 i timmen pa grusvag, haha. Det var riktigt roligt och fort gick det. Kande mig som varsta rallyforaren. Jag vet jag vet, farligt och olagligt - men nu var det ju faktiskt INGEN dar!

Ja, kande att jag behovde dela med mig av det - hamnd till Dalton. Han ska aldrig mer klaga over att jag kor som mormor, sa det sa! haha.

For ovrigt har det varit en riktigt bra dag! Har hunnit med mycket i skolan ocksa, bland annat alla dom dar proven.. Som sagt sa var jag alldeles alldeles for trott igar for att orka sitta uppe i hela natten. Imorse hade jag inte velat annat an att bara snooza bort hela morgonen, men nej. In i badrummet, duscha, sminka sig, platta haret, packa match klader, valja klader for skolan - ni vet! Blev till och med for stressigt for att ata frukost, men vad ar inte mer amerikanskt an en liten fredagsfrukost on the go? Apelsinjuice och en macka blev det.

Kom till skolan efter varan roliga lilla biltur och kande mig pa toppenhumor, pa sa bra humor sa jag fragade min larare om jag fick lov att gora mitt Gram.prov pa mandag, det gick sa bra sa han, eftersom alla som varit har hela veckan redan har gjort provet. Skont, slapp jag det. Men vi hade som sagt prov i Litteratur, det gick bra. Jag "made a" 100. (Vilket jag antagligen inte hade gjort om det hade varit ett prov i svenska... haha). Sedan var det dags for Ekonomi prov, vet inte vad jag fick for betyg men det kandes ratt bra i alla fall - sa jag hoppas pa det basta. Anatomy next, "made a" 100 pa det med, likasa pa provet i 'Computer'. Skont, skont, skont och jag ar stolt over mig sjalv! Slipper jag oroa mig over allt det dar under helgen ocksa!

Idag ar det som sagt varan sista match, det kanns sadar maste jag saga. Idag har jag stannat kvar 2 extra timmar i skolan och pratat med en massa vanner och atit cupcakes, gott! Vi ska nog dra och kaka lunch snart, klockan ar iofs snart 2.. men det gor inte sa mycket. Jag ar sjukt sugen pa en god lunch, haha! Sa maste man ju orka ge jarnet ikvall ocksa ;).

Ifall en viss amerikansk pojke kommer till matchen ikvall sa funderar jag pa att ta mig i kragen och fraga om han vill ga pa prom med mig. Men jag vet inte riktigt om jag vagar. Sist nar vi satt och kakade sa tankte jag fraga, men sa kunde jag bara inte... och sist nar vi satt i bilen, sa fick jag fjarilar i magen och kunde inte da heller. Nar jag pratade med honom i telefon haromdagen sa tankte jag fraga da ocksa, men fick liksom inte fram orden, och sa istallet "you need to help me find a prom date!".. det gar liksom aldrig sa bra for mig! haha. Hall tummarna ikvall sa kanske det blir nagot av det! Vi far se, vi far se..

Nee, nu ska jag nog stanga ner det har och bege mig runt i korridorerna och hitta dom andra for lite lunch. Jag lovar att svara pa fragorna sa fort jag kommer ihag. Det ar fredag, ut och parta med er!

Glom inte att halla tummarna och ha riktigt roligt ikvall, jag kommer ha kul som bara den tills slutsignalen gar och jag inser att mina sista matchminuter ar long gone.. Asch, nu ska vi inte vara sanadar - for underbart har det varit. Nog om det nu, ha en fin kvall!!

Sista matchen på hemmaplan!

Ja, försökte uppdatera igårkväll, men det gick inte alls. Webblogg.se krånglade och det fanns inget jag kunde göra. Likabra det kanske, eftersom jag hade tusen saker tills iväg. Våra lärare blir som galna ibland, när de inser att det snart är helg och vi måste få någonting gjort i veckan. Så visst mina vänner, får 6 prov tills idag - man tackar ja! Litteratur, Engelska, Anatomy x 2, Economics & Computer. Det gick väl lite så där att plugga, kom inte hem försän vid 10 och sedan var det bara att sätta sig med böckerna.. hurra. Jag tror jag ska försöka använda mig av mina svenska blåögon och försöka lägga om ett par prov tils på måndag - håll tummarna.

Ja juste, sista matchen på hemmaplan ikväll. Min sista match ever. Jag kommer gråta. något så fruktansvärt. Nu måste jag fixa mig så jag är sjukt snygg hela dagen och ikväll, någon kul måste man ju få göra av en dag med tusen prov! Hoppas ni får en fin dag, så ska jag försöka uppdatera senare också!


Igår fick jag förresten någonting vackert, som gjorde mig väldigt väldigt stolt.
Det är lite mjukt och böjbart, men samtidigt med en hård del. Någon som vill gissa?

MOOORNING SUNSHINES!

Ja, det är typ så jag känner mig just nu! Jag är fortfarande lite sjuk, fortfarande väldigt seg - men vad gör det? Idag ska jag till skolan och det ska bli kul att träffa alla igen. (Nu låter det som om jag varit borta i all evighet!)

Ikväll har vi match och det ska bli roligt, så är det Senior Night också - ska berätta mer om det sen!

Idag kommer bli en bra dag, och nu ska jag sminka mig och äta frukost. Puss på er!

LIFE IS WONDERFUL!





245853-315

Ja, det var väl egentligen allt jag ville säga just nu. Trots att jag är sjuk, har tusen saker att göra osv
så är livet underbart. L I V E T  Ä R  U N D E R B A R T !

Jag är så lycklig, och när man tror att man inte kan bli lyckligare,
då kommer det med! :)

2.6.08

Ja, nu har jag i alla fall ätit frukost, det är ett framsteg! Jag har tusen småsaker att göra, så jag vet liksom inte riktigt i vilken ordning jag ska göra allt.

Jag började med att plugga lite, sedan fixa lite med Yearbook saker, nu borde jag plugga igen. Tänkte att om jag kör lite vartannat så kanske jag inte tröttnar? Förhoppningsvis inte i alla fall!

Det är asroligt att vara med i the Year Book staff, sånt borde vi ha i Sverige också. Det är hur roligt som helst! Mitt nästa uppdrag är att hitta bilder på Varsity Cheerleaders, det är rätt bra att jag är ansvarig för det, för det innebär att ingen kan lägga in en massa inte så bra bilder på mig! haha.

Nej juste, tusen saker var det. Jag kanske bloggar igen lite senare! Ut och parta med er förresten!

UPDATE:
Michaela fyller 19 år idag, hon verkar sitta hemma och tråka eftersom hon precis loggade in på msn. För er som bor i Stockholm - hör av er!! Så ska ni få hennes nummer och adress så kan ni röva iväg henne på party! Hon är assnygg också, och riktigt party!!


Vad fina ni är!

Jag ska börja med att svara på en rätt rolig och väldigt söt fråga jag fick, så här stod det:

du där, en enkel fråga bah..
Om man typ ska beställde en coca cola någonstans (säg Mcdonalds)
säger man "a coke" eller "a cola"
haha? Satt och fundera på det idag i skolan, och sen kom jag på att jag kan ju fråga dig.. som liksom bor i usa nu =D

Jag svarar: Man säger "a coke", cola betyder någonting helt annat! Så coke säger man. En annan sak är om man vill beställa Pepsi Max eller Cola Light, det heter Diet Pepsi & Diet Coke. En liten enkel sak som lätt kan förvirra amerikanarna!



Jag är fortfarande sjuk, det är så tråkigt. Är jag inte frisk imorgon så tänker jag gå i alla fall, så det så. Idag ska jag försöka plugga lite, det behövs. Jag har tre prov imorgon, lite halvkul - men det är sådant man får ta!

Det är kul att höra att ni gillar min blogg, jag har faktiskt också tänk på att alla målar upp sitt år i USA som rena rama mardrömmen! Har ni några frågor om vad som helst, så fråga på bara. Jag svarar på allt! (Nästan allt)

Jag håller på styra upp sommaren lite, det ser riktigt bra ut. Är det någon som har koll på om ett amerikanskt körkort gäller i Finland/Sverige? I så fall får ni gärna höra av er!

Nu ska jag äta frukost, nybakt bröd och apelsinjuice. Mums! Hoppas ni får en fin onsdag!




Förresten, ett STORT grattis till min älskade Michaela som fyller 19 år idag! Hurra hurra hurra hurra!! Saknar dig min sockertopp ;)

SUPER TUESDAY!

Ja visst, idag ska det visst vara, eller rättare sagt är det Super Tuesday här i landet. Vet inte om min dag har varit lika super, jag är nämligen sjuk.. det är så tråkigt, så tråkigt, så tråkigt! Ni vet ibland när man har dagar då man inte vill annat än att vara sjuk för en dag så man kan få stanna hemma, idag var inte en sådan dag - jag hade hellre varit i skolan! Hela min kropp värker, det är alldeles galet. Jag vill inte sitta still, för att det inte finns en enda skön position, jag kan inte gå omkring för att jag inte har någon energi. Så har jag ont i huvdudet också, det blir inte bättre av att jag verkligen måste läsa på inför imorgon. Mycket klagomål blev det, sånt gillar jag inte! Så nog med det, jag är ju bara sjuk och det går över! :)

Igår när jag var ute och gick med Mrs Donna så var det alldeles otroligt varmt, jag hade shorts och t-shirt, ändå ville jag typ klä av mig till underkläderna och hoppa i poolen, haha. Idag har det varit närmare 30 grader och solsken, njöt jag lite halvmycket av eftersom jag är sjuk, men ska inte klaga. Jag älskar när det är sol och varmt ut, och så är det AC och svalt inne.

Igår kände jag mig riktigt riktigt blond, vi hade varit och handlad och kom hem någon timme senare, jag utbrister "I can't believe it, someones car alarm has been going ever since we left!!" (Riktigt frustrerad var jag också) Då börjar alla skratta som bara den, jag förstår ingenting, sen så säger dom "Jade, those are animals. They're making that sound". Jag ba "Oh, okay". haha, kanske inte lät lika roligt nog. Det som gör mig ännu blondare är att jag klagade på det idag igen!

Förresten så hade jag gömt mitt pass på ett väldigt, väldigt säkert ställe. Så säkert så att jag nu i tre timmar letat utan att hitta det. Då tänkte jag sätta mig vid datorn och skriva ett helt inlägg om vad jag kunde göra om jag inte hittade det alls. Då kom jag på att jag borde kolla bakom byran, där låg det - så klart. Skönt att jag hittade det, slipper jag ha mer huvudvärk över det än vad jag redan har.

Igår fick jag hem papper om "resa hem datum", jag började gråta och ville inte alls läsa dom. Inte för att jag inte vill komma hem till er, älsklingar, utan för att jag gärna vill stanna här. Jättegärna. Hur som helst så fick jag lov att torka tårarna och börja bestämma mig för när jag ville åka hem. Så nu behöver jag er hjälp kära vänner! Vad har ni för planer för sommaren? (Läs; NÄR har ni tid att göra någonting med mig?)

Det enda jag vet om min sommar nu är att jag ska på bröllop, min kusin ska gifta sig och jag är så glad för hans skull! En annan sak jag vet är att jag ska till Mexico, yay! Okej, jag vet väl en del kanske. För jag vet också att jag ska på festivaler, älskade älskade festivaler! Lollo & Emma jag hoppas ni är minst lika laddade som jag. Så har jag fått jobberbjudande också, det är roligt - ska fundera lite mer på det.

Så vi får se hur sommaren blir, det enda jag vet är att jag har all energi i världen till att göra den ännu bättre än förra (om möjligt!). För övrigt så har jag ju levt THE time of my life ett bra tag nu, så känn ingen press för att hålla mig på topp! ;) Skämt och sido, jag saknar er så mycket så ni kommer förgylla mitt liv bara av att visa er!

Imorgon borde jag gå till skolan, men tror inte jag kommer må vidare bra. Men jag ska i alla fall gå för att antingen må okej, eller bli riktigt riktigt sjuk så det här går över snart. Jag önskar det alltid vore så kul att gå till skolan, så man inte ville missa en enda dag!

Förresten har jag slutat dricka läsk, det är inte ens gott längre. Även fast jag dricker minst läsk av alla i typ hela USA så är jag trött på det, har blivit alldeles för mycket av det sista halv året. Det är inte gott längre. Men eftersom kranvattnet här inte är för gott och jag inte alltid känner för att dricka flaskvatten så har jag hittat världens godaste kolsyrade vatten! Det kommer från Stars & Stripes och finns i alla möjliga smaker, min favorit är nog Tangerine Lime. Så är det billigt också, typ 3 kronor för 1 liter! Det finns mycket som är billigt här i USA, det är bra tycker jag!

I helgen lagade jag svenska pannkakor! Klockan var typ mitt i natten och vi blev hungriga. Jag lovade Tripp att laga svenska pannkakor så det gjorde jag, med mitt recept direkt från huvudet. Det blev rätt gott måste jag säga! Hans föräldrar gillade också läget. Fast de dränkte dem i smör och sirap, det var väl inte så svenskt kanske. Så tog det mig hundra år att hitta det rätta ordet för sylt, ibland får man hjärnstopp! Fast värre är det när jag ska prata svenska, jag kan typ inte ens prata svenska längre.. nej då, så illa är det inte. Men jag tappar ord i hela tiden, men det kommer väl.. hoppas jag!

Jag har megaångest om vem jag ska bjuda ut till prom! Fast jag har uteslutit ett par (dock utan egen vilja!) då de redan har prom dates.. Men som tur är så har jag fortfarande ett par månader på mig. Om inte, finns det någon svensk kille som vill gå på amerikansk prom? Hör av er!

För övrigt, jag undrar vilka de är som läser den här bloggen? För det är ju faktiskt bara Maria som kommenterar, nästan! haha. Det vore roligt att veta lite! För övrigt så ska jag svara på frågorna jag fått, om jag glömmer igen så får ni påminna mig!!

Tro det eller ej - men jag har haft min sista cheerleading träning! Det kom som en chock, och jag har inte insett hur fort tiden går... Men hur som, sista träningen är över och nu återstår bara två matcher! Det känns rätt ledsamt.. När sista football matchen gick av stapeln så kände jag mig rätt stabil, sen rann sekunderna ut och sista matchen var slut. Jag grät som ett barn! Så vi får se hur det blir nu,när det är sista matchen EVER. Det låter rätt dramatiskt, men det ska nog gå bra det med!

Eftersom jag alltid skriver en massa orelevanta saker kan jag likagärna skriva lite mer. Jag brukar oftast låta datorn stå på med en massa bra musik från iTunes, som skärmsläckare så har jag en massa bilder som rullar förbi. Det är rätt gulligt, för man vet aldrig vilken bild som dyker upp näst - så det är som överraskning på överraskning. Prova ska ni se, man blir riktigt glad!

Nu borde jag kanske sluta blogga, ta en fika och börja plugga. Som jag så fint sa här om dagen "I was studying, but then I took a fika infront of the TV". Ingen förstod någonting, jag måste komma på en bra översättning för fika, det är ett bra ord! För övrigt så är det väl Fettisdagen idag? Ät ett par semlor för mig med vettja!

SUPER BOWL

Förra veckan var verkligen den längsta på hur länge som helst. Helt otroligt. Det var matcher och matcher och träningar och allt ni kan tänka er! Men som tur var så kom helgen som vanligt, inte för att det blev mycket till vila, men i alla fall. Så var det ju Super Bowl den här helgen, istället för Super Bowl Sunday så blev det mer Super Bowl Week! haha.

Vet inte riktigt vad jag kan säga om förra veckan, det mesta flöt på bra. Dansen gick bra också, yey! Så jag är rätt stolt!

I fredags så hade vi match, sedan åt vi mat på världens godaste ställe, jag var så mätt så jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Sedan så väntade annat, men jag var alldeles för trött för att göra någonting alls, så jag åkte hem och sov typ 13 timmar, det var så skönt. Jag ville egentligen bara vila hela lördagen, men de ringdes och frågades om jag ville följa med på 60års fest, så klart jag ville de. Mr JD skulle ju firas, det var hur trevligt som helst och vi åt världens godaste ostron och barbeque. Jag tror jag aldrig mer kommer vilja äta färdiggrillad kyckling efter att ha ätit det där i lördags, för det var såå såå såå gott. Mums! (Mycket prat om mat blir det, fatty!) Tripps släkt är verkligen världens roligaste, och hans farfar blev så glad att jag kom, det var roligt!

För övrigt så raggade en kille (som snart ska gifta sig!) på mig, visst han är sjukt snygg och så.. men jag menar, han ska ju gifta sig snart. Jag tror han tror att jag total dissade honom, men för tusan.. han har ju nästan fru! haha. Men han var söt, och rolig!

Jag sov över hos Tripp och igår var vi i kyrkan, vi såg en teater (eller ja, typ en liten pjäs!), det var så fint och vackert så jag inte kunde sluta gråta, det var helt otroligt vackert. Jag bara grät och grät och grät. Sedan åt vi lunch ute, jag är inte ett dugg förvånad om alla undrade varför jag hade mascara i hela ansiktet, haha!

Så var det ju Super Bowl Sunday igår, the Giants vann! Woo!

Nu måste jag plugga så skriver mer i veckan, kanske kan lägga in lite bilder också. Ha en fin vecka!

Goodnight sweethearts, Goodnight!


Så här glada var vi ikväll, jag är minst lika trött nu. Vi hörs imorgon!
(Förresten, ni vet Mr X som var ett as i lördags? Han kom till matchen idag. Då
är man glad att man faktiskt har andra där ;))


image313

(Inte världens bästa bild, men lycka rakt igenom!)

RSS 2.0