Känner knappt igen mig själv!

Jag kom precis hem efter en liten shoppingrunda. Egentligen skulle jag bara åka och hämta ett par foton som jag framkallat, så såg jag den där nya ögonskuggan jag borde prova, den där nya sminkborttagningen som ska vara bra, ett läppglans som såg ganska sött ut... så det slutade med att jag shoppade för X antal dollar. Jag köpte tamponger också, eftersom jag har shopping stop funderar jag på att säga till pappa att jag köpte tamponger för pengarna, så blond är han nog inte trots allt..

Ja juste, jag köpte Ben & Jerrys också. När jag gick förbi en frysdisk så stod den liksom bara där, en ensam, ensam Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie och såg på mig (typ, såg på mig), så jag kände bara att jag ville äta upp hela paketet och kolla på vänner. Lil-lördag! Hela vägen hem i bilen så suktade jag efter min Ben & Jerry's och såg till att hålla ett stadigt öga på passagerar sätet för att försäkra mig om att jag hade påsen med glassen med mig.

Så kom jag precis hem, ska precis slå på vänner och ska ta en första ljuvlig tugga! mmmm!! Men..så var det inte ens så gott. Så nu ska jag istället gå tillbaka ner till köket, sedan borsta tänderna och lägga mig. Min lil-lördag blir nog inte festligare än så här..!

För övrigt så har vi match imorgon, jag är riktigt riktigt riktigt taggad! Shit vad jag ska sätta dansen, shaka mina pompoms och blända söta pojkar med mitt leende - WOHO, game time here we come!!

En lugn stund

Sa, nu sitter jag i skolan! Min larare ar sa snall sa jag fick smita lite tidigare fran lektionen, sa nu blir det lite bloggning! Igar var det som sagt matcher och det kandes som om det tog en hel evighet att aka dit. Vi vann dock bade dam & herr matchen sa det var vart det. Efter at sa drog vi och kakade pa Huddle house, det var gott. Alla andra at vafflor, men vafflor utan gradde och sylt lockade liksom inte alls.. sa det blev inga vafflor for mig!

Under maten sa diskuterades allt mellan himmel och jord, sjalvklart togs amnet Jade & Steven upp igen - alltid sager jag bara. We need to let that go! haha. Vi pratade ocksa om amerikanska killar och forhallanden, ni har ingen aning om hur det ar har.. it is a new level of definition dating. Jag trodde det var komplicerat, men det ar inget emot vad det ar nu.


For ovrigt sa pratas det hej vilt om vem som ska ga pa prom med vem, jag har redan blivit tillfragad (for typ fyra manader sen), men an sa lange har jag ingen aning om vem jag ska ga med.. det aterstar att se!

Idag har vi som sagt traning efter skolan, det kanns ratt bra - for jalar vad jag vill att det ska sitta imorgon.. for en viss # 33 i det andra laget ar valdigt, valdigt sot! Som sagt, livet ar for kort for att inte ...

Nej, nu ska jag faktiskt stanga ner webblogg.se for den har gangen. Har ni tur sa uppdaterar jag ikvall men det ar ingen garanti pa det, for jag ar ruskigt ruskigt trott. Far se nar jag lyckas komma hem fran traningen! Ha en fin dag!


My B

Kom hem sent från matcherna igår, så jag var så trött så jag inte kunde annat än att lägga mig. Idag väntar träning fram till sent antar jag, för imorgon gäller det! Så my Bad, jag får uppdatera senare!

Hoppas ni får en fin onsdag! Ut och parta med er om ni är 18! ;)

Älskade, hatade - förhållanden!

Ja, förhållanden. Älskade, hatade. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, eller om jag egentligen har något att säga om saken.. eftersom jag bara kan ge en sida av den!

Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande, eller om man nu ska vara korrekt så kanske inget förhållande är ett lämpligare ordval. Visst kan det kännas lite konstigt ibland, 18 år och aldrig haft en pojkvän - men när man tänker efter så är det inte hela världen. Här i USA så tror alla att jag snackar "bull", det vill säga att jag ljuger eller inte säger sanningen. Så jag antar att det inte är mig det är fel på!

Ibland så känns det väl lite, jag vet inte ... ensamt? Alla behöver kärlek, närhet och värme. Visst skulle jag gärna vilja ha en pojkvän, någon att umgås med, någon att mysa med, någon att dela livet med helt enkelt. Men med kärlek kommer känslor, med känslor kommer problem. Jag säger inte att det är dåligt med känslor, eller dåligt att vara kär, absolut inte. Men som sagt, vad jag har hört så är det inte alltid det lättaste, det trodde jag inte heller.

Så under dessa 18 år av mitt liv så har jag aldrig haft någon att riktigt riktigt dela livet med, alltså i pojkvänsform. Men å andra sidan har jag aldrig under dessa 18 år behövt oroa mig över någon, eller något för den delen. Jag har kunnat flirta med vem jag vill - hela tiden! Jag ångrar inte ens sekund att jag flirtat med de killar jag flirtat med, för det har faktiskt varit upp till mig hela vägen vem jag kan flirta med eller inte, och jag har ta mig tusan kunnat flirta med vem jag vill och när jag vill!

Det är rätt bekvämt att vara singel, nästan lite ego kanske, men man har egentligen bara sig själv att ta hand om. Visst vore det härligt att ha någon, men samtidigt så är det skönt att kunna göra vad man vill, det är bekvämt helt enkelt.

Jag tror inte på för alltid, det må låta hemskt - men så är det. Jag tror att allt som har en början också har ett slut, på något sätt. Visst finns det människor på denna jord som jag aldrig kommer sluta älska, min familj till exempel. Men vissa "för alltid" saker skrämmer mig, jag tror absolut att jag har vänner jag alltid kommer vara vän med och alltid kommer tycka om obeskrivligt mycket. Men det gå rnågon slags ångest på något sätt att säga att "VI SKA ALLTID VARA VÄNNER", jag vet inte ... det känns som om man lovat för mycket, som man kanske inte kan hålla.. eller något. Kan inte sätta ord på det!

Nu måste jag låta som en hemsk vän, men det är jag inte. Jag gör och skulle göra allt för mina vänner, det hoppas jag att ni/dom vet mycket väl om. Jag hoppas jag är en lika fin vän som jag önskar att jag vore och hoppas att jag är. Bara för att jag sällan säger att jag älskar er, betyder inte att jag inte älskar er - det vet ni.

Inte för att vara eller låta som en bitter singel, men med risk för det så skriver jag det här i alla fall. Jag är lite, jag vet inte.. kluven över vissa par. Sådana som oftast är i sina yngre tonår, blir tillsammans och efter en vecka säger att de älskar varandra. Jag tycker nog det är lite tidigt. Att sedan säga att du är mitt allt, vi ska alltid vara tillsammans och sedan gärna förlova sig efter någon månad, jag vet inte. Det känns lite, överdrivet? Jag tror absolut att man kan älska någon villkorslöst, men jag tror att det är orden för alltid som är lite sura i munnen på mig.

Nej, vad bitter jag låter, jag vill inte låta bitter! Jag är lycklig för allas skull som har hittat någon de älskar och vill leva med, verkligen. Jag är så glad för deras skull, utan tvekan! Nu ska jag kila innan jag låter allt för bitter!



Som sagt, älskade, hatade - förhållanden. När jag funnit min prins kanske det kommer ett inlägg om lycka, tills dess ska jag fortsätta flirta vilt! Livet (i USA) är för kort för att inte flirta vilt ;)

Min fina fina vän!



Tripp & Jag
(Han gillar för övrigt inte den här bilden, så just därför tänkte jag lägga upp den!;))
Tripp påstår att han ser ut att le falskt, men det spelar ingen roll - för han är en så fin vän i alla fall.
Love you :)

image310

Sol i sinne - genomlycklig inne?

Jag vet inte riktigt vad den där rubriken ska betyda, men i alla fall.. Jag är glad idag! Det är sol också! Det gör mig nog ännu gladare. Igår gick jag och la mig tidigt, före sju! Helt otroligt, så det blev typ 12 timmars sömn - skönt värre! Jag har precis käkat lunch med Katy, jag är så sjukt mätt, haha. Det är så skönt att sluta tidigt, då har man hela dagen på sig att göra annat! Det vill säga att jag har hela dagen på mig att plugga till mitt prov jag har imorgon.. hurra! Åh, jag känner inte för att plugga, men antar att jag måste!

Som vanligt, svar på era frågor:

Linnea om Tack och lov!

om jag inte har fel, så har du väl fått ett körkort? kommer du få använda den i Sverige?

Jag:
Yes, körkort har jag och jag vet inte riktigt hur det blir med det när jag kommer till Sverige - vi får se. Men nu kan jag i alla köra bil, så det är ju en bra sak. En annan sak är också att jag bara kan köra automat, har aldrig provat på manuellt med växlar och sådant!

Anonym om Vilken underbar helg!

Det skulle vara roligt att se hur du bor, osv.
:)


Jag:
Ja, ska se om jag kan få med lite bilder på hur jag bor och sånt där, ska göra mitt bästa!


Tack och lov!

Tack och lov så var våran träning kort idag. Satte dansen och det kändes bra. Nu vill jag äta, men jag är fortfarande mätt sedan igår, haha! Istället lyssnar jag på lite gammal nostalgi musik och njuter av söndagen.

Egentligen borde jag äta, plugga och sedan lägga mig i tid... Update later!

Vilken underbar helg!

Ja, vilken underbar helg det var, och det är inte slut än!

Fredagen har ni som sagt hört om, igår var vi på matcher igen, det tog hundra år kändes det som - och domarna var helt störda, det var nästan löjligt - det var löjligt. De gav ut så många fouls och technicals att det kändes som om de inte visste vad det höll på med! Hur som så vann vi,killarna menar jag, matchen med två poäng, två poäng!! Lady Bulldogs vann med lite mer, woho! Det är mycket basketprat här i bloggen, men det är mycket basket som gäller just nu! Säsongen är över om typ 2 månader, så då blir det inte lika mycket prat om det i alla fall...

Efter matchen åkte vi och käkade, vi skulle egentligen äta seafood (på ett ruskigt gott sea food ställe) men det skulle tagit typ 1 timme och vänta på bort, eftersom vi var 15 pers, så vi käkade på Ruby Tuesdays istället. Det är mycket äta ute här, men det är så det funkar här antar jag..

Igår när jag kom hem vid typ 10 så ville jag egentligen bara lägga mig, men Mr X tyckte bestämt att jag skulle följa med hem till Andy.. efter inte alltför mycket övertalning så gick jag med på't! Så vi drog alltså hem till Andy och det var en massa trevligt folk där, så det var kul! Men på vägen hem så började vi tjafsa, det slutade med att jag nästan ville gråta.. så när han stannade vid mitt hus så sa jag "So, this is it...?" Vet inte om jag fick mycket till svar, men det var i alla fall inget övertalande om att "behålla mig i alla fall". Så jag gick ur bilen och smällde igen dörren så jävla hårt jag kunde och såg inte ens tillbaka. I think that was it. Det är lite blandade känslor, men han är fan inte värd mig. Så blir det något mer begging om mig tillbaka så nej, this was it. Så det så! Så skriver jag om fler Mr X i fortsättningen så är det någon annan Mr X! haha, jag blandar redan ihop dom!

Ja vi var hos Andy's igår som sagt, det var ytterst trevligt. Vi spelade BP och hade allmänt trevligt! Träffade folk som jag inte träffat på ett tag, samt en del nya ansikten. Trevlans! Idag mår jag som jag mår och vi har träning snart, jag funderar på att ta mig en dusch och sedan vila lite till. Idag måste jag för tusan sätta dansen perfekt minst ett par gånger, för kan jag göra det idag - så kan jag göra det på torsdag! haha.

Det kanske blir lite mer uppdatering senare, just så måste jag försöka få igång kroppen för stenhård träning. Yey!



Juste, svar på lite kommentarer! (Som vanligt, har jag råkat hoppa över någon, säg till!!)

Caroline om When your hourglass runs out ...

fan va bra du är på att skriva Jade!! :D Ville bara säga det!

Jag svarar:
Tusen tack Caroline, det värmer verkligen att höra! Tusen tack och fortsätt gärna läsa och kommentera! Kram

Camilla om Era ord är min lag!

Åh verkar så roligt med utbytes år!
men du verkar inte ha berättat ngt om familjen du bor hos i USA, kan du inte berätta lite? :)

Jag svarar:
Absolut, kan göra det ett inlägg i sig om ni vill. Jag tror jag satsarpå det, det finns mycket roligt att skriva om dom! haha. Så visst, det ska jag göra! På tal om att det verkar roligt med utbytesår, det är det verkligen! :D

Maria om 2/26/2008

JAGA?! Haha, jag kan verkligen tänka mig dig i skogen i militärkläder på jakt efter typ.. ett rådjur eller nåt.


Jag svarar:
Maria älskling, jag är minst lika chockad själv, eller det var jag i alla fall första gångerna. Kan ni se mig sitta i ett "stand" i skogen helt tyst i minst tre timmar, med militärkläder i högsta hugg - där här ni mig, den nya Jade! Nej då, inte riktigt - men det är faktiskt riktigt roligt!


2/26/2008


Jag har fått kommenterarer och lite frågor, jag svarar på dom lite senare!

Egentligen är jag jättetrött, men min kropp och själ har slagit in i något slags "missa inte dagen stadie", så efter ungefär fyra timmars sömn - så är jag uppe och är pigg och glad! Nu är klockan snart 9 och jag har precis ätit frukost!

Som bekant så var jag inte på världens bästa humör igår, men eftersom jag har världens finaste vänner så blev min dag rätt bra i alla fall. Jag pratade med Aaron i skolan först, han kramade om mig och sa att han älskade mig, sådant värmer så otroligt!

Sedan åkte vi hem till Tripp efter skolan, hans lillebror Jarrett, som är världens sötaste, ville att jag skulle skulle skjuta hans vapen, alltså inte vapen som i döda någon vapen - utan sådant man använder när man jagar. Jag har varit och jagat tidigare, men har aldrig skjutit vapnet - för att jag inte velat. Så självklart säger Jarrett att jag ska hålla hans vapen, lite förskräckt så säger jag att det är första gången jag håller ett vapen, efter att ha förklarat allt man kan tänka sig vill han att jag ska skjuta. HAHA, tänkte jag.. men nej - han var seriös. Så förklarar att han ska slänga iväg ett "oyster shell", som jag ska träffa. Han gör det - och jag träffar! Helt otroligt!

Imorse skulle vi egentligen ut och jaga igen, men min väckarklocka ringde inte så det blev inget för mig. Jag hoppas inte Matthy, Aaron & Jarrett blev arga på mig, jag sov faktiskt.. det får bli en annan helg! Ni ska se hur snyggve jag är osminkad i alla mina camoflage kläder, vänta bara!

Så varför kom jag hem så sent igår då? Jo, för vi hade matcher. Domarna var helt idiotiska måste jag få säga, det var nästan så jag blev jättearg.. men hur som haver, efter matcherna åkte Mrs Donna, Mrs Teresa, Josh, Jarrett, Tripp, Nick, Jarrett L & Mr Jim och käkade. Vi åt på Outback och det var så sjukt gott! Vi kom inte dit försän efter tio, det är så skönt på något sätt att det är helt normalt att äta så sent! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, ta mig på orden med allt. Efter att ha käkat var jag så mätt så jag inte visste vad jag skulle ta mig till, så vi kollade på en (i och för sig ganska dålig) film i bilen på vägen hem! När vi kom till Tripp's hus skulle jag egentligen åka hem på en gång, men jag var tvungen att gå in och gå på damernas, och innan jag visste ordet av var alla samlade i köket. Vi fortsatte prata, och det var bland det roligaste jag varit med om. Det mesta handlade om förhållanden, amerikanska killar, svenska tjejer, fylla och party. Shit, igår fick jag höra saker jag inte hade väntat mig från mina bästa vänner, men så kul det var! Vissa saker hade nästan kunna lämnats osagda, men nej - det var intressant, haha! Så vi pratade och pratade och pratade och innan jag visste ordet av så var klockan strax före tre! Jag fick snällt ursäkta mig och åka hem, tur att jag fick skjuts hem av Jarrett. Imorse undrade mina föräldrar vart jag hade varit, de sa sedan "So you came home 3 o clock in the morning? You're grounded for life", först trodde jag de var seriösa - sedan sa de att de bara skojade, inte lika roligt för mig som för dom! haha.

Ja, imorse skulle vi som sagt jaga - men det blev inget för min del.. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Klockan 12 ska jag iväg på match, så funderar på att vila lite och kolla på film, sedan ta mig en dusch och bli lite fit for fight! Hoppas ni får en finfin dag!

Nu till frågorna, om jag har missat någon så får ni säga till!

Hej, hej!
tycker också att din blogg är jätte bra! Den är jätte rolig att läsa.
Det skulle vara roligt med lite fler bilder, och eftersom jag är älskar cheerleading, skulle det var kul om hur det är där borta och sen skulle jag bara vilja veta, det kankse låter dumt men :P high school är väl inte som på alla amerikanske filmer? för jag har läst att vissa tycker att det är det jätte mycket och andra ingenting.

Jätte fin blogg och jätte kul att du lägger ner så mycket tid på den! :D


Malin om Era ord är min lag!

Vad kul att kolla på alla bilder. Jag känner inte dig, så jag vet inte hur du är, men jag har fått intrycket av att du är en väldigt glad person. Och när man ser bilderna verkar det verkilgen som om jag har fått rätt uppfattning. Det är nåt med ditt leende tror jag, man blir värsta glad av att se det, det piggar upp och gör andra glada också :) Keep it up ! :D

Tack förresten för att du har en så rolig blogg att läsa. Alla andra jag läser om klagar bara på hur dåligt det är, men du ger en positiv bild som visar att man verkligen kan få det underbart där borta om man väl kommer iväg :) Det motiverar verkligen mig till att kämpa för att komma iväg också , så tack för det :D

Jag svarar:
Åh, vad roligt att du gillar dom. Haha, vad kul! Ja, det är jag verkligen! Jag försöker ha så mycket roligt jag bara kan, oh det är något jag verkligen lyckas med också! Folk brukar kommentera mitt leende, så ja - jag antar att det smittar av sig. Jag känner inte dig heller, men jag tycker du också ska le så mycket du kan! Det är så vackert med leende människor. Åh, nu blev jag plötsligt ännu gladare! Oh yes, I'll keep it up as good as I can!

Varsågod också, inga problem, det är bara kul att du läser! Haha, ja - det brukar bli så. Jag vill absolut inte klanka ner på någon, så ska förklara allt om negativa saker i ett annat inlägg. Ja, jag tycker verkligen att du också ska ta dig i kragen och åka i väg. För jag ångrar ingenting, och jag skulle inte byta ut alla dessa dagar här för någonting i världen! Har du frågor, så fråga på om allt. Så Varsågod!! :) Kram




Som ni ser så blev det bara en kommentar, min dator vill inte sammarbeta just nu, vi fixar det sen! Ha en bra dag!







 


HEMMA.

Kom precis hem, update imorgon. Det var en minst sagt händelserik dag!

Vila i frid varldens basta van

Jag sitter i skolan och fick precis ett mail, nu kan jag knappt halla tarara inne langre. Det vattnas i ogonen och det blir inte lattare att jag skriver om det!

Min forsta finaste alskade ponny har blivit avlivad, det var min allra basta van. Den som tanker "det ar ju bara en hast" behover inte kommentera, eller inte ens lasa for den delen.

Zavona var min allra forsta ponny. Jag onskade mig en ponny nar jag fyllde ar, jag skulle fylla 11 ar tror jag och jag visste inte alls vad jag skulle fa i present. Jag sa till pappa att jag onskade mig en ponny, tror det ar nagot som alla sma flickor har onskat sig!

Jag har alltid alskat hastar och ridit sedan jag knappt kunde ga, likasa har mina foraldrar gjort. Pappa hade en van som jobbade pa en ridskola i Nacka, en sommardag (fore min fodelsedag) sa sa han att vi skulle aka nagonstans. Vi akte utanfor tullarna till Velamsund, Nacka. Vi motte pappas van Ann och hon visade oss in i ett stall. I en liten liten spilta stod varldens sotaste ponny, hon var lite stor tyckte jag, var brun och hade mork burrig man. Jag stod bara och tittade pa henne, medans pappa & Ann pratade. Sedan sa skulle jag provrida henne, jag var sa lycklig att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Fixade, sadlade och gjorde klart henne - sedan gick vi ut pa sandbanan. Ann sa att hon inte passade som ridskoleponny langre, jag vet inte riktigt utav vilka anledningar men i alla fall. Hon hade visst bockat mycket och sa, varit lite olydig.

Sa kom vi ut pa sandbanan, jag tyckte hon var varldens finaste. Den dagen kande jag mig som varldens basta ryttare, for hon var sa fin. Sedan hoppade vi, jag hoppade det hogsta jag nagonsin hoppat i hela mitt liv, de ma ha gatt lite halvtaskigt - men det kandes som om jag flog fram!

Nar vi var klara var jag annu gladare, det har var min ponny, det kande jag direkt. Vi letade hus utanfor stan och flyttade till Taby, dar fann vi aven Prastgardsstallet.  Snabbare an jag hade vantat mig var det bestamt att jag skulle fa en ponny, min allra forsta ponny - Zavona, nagon som kom att bli min sjalsfrande.

Alla fina dagar med Zavona skulle jag kunna skriva en bok om, minst en bok - jag skulle kunna skriva minst tusen. Min karlek till Zavona ar nog den finaste jag nagonsin upplevt. Jag alskade, alskar och kommer alltid att alska den ponnyn med hela mitt hjarta.

Sommardagen da Zavona skulle komma till mig kom allt narmare, jag minns att jag var sa glad att jag inte visste vad jag hette ungefar. Zavona skulle bo i blaa stallet, sa som jag fixat med hennes box och allt hon behovde. Jag visste att jag skulle kunna ge Zavona ett finare liv an det hon haft pa ridskolan.

En stor, fin box i ett stall 'pa landet' och stora fina hagar, att ga i hela dagarna.

Nar Zavona kom var hon precis som jag tankt mig, envis och men anda rar. Kan inte rakna alla ganger jag ramlat av, hon bockat av mig eller nagot - men det gjorde ingenting, jag alskade den ponnyn villkorslost. Det var med Zavona jag tavlade for forsta gangen, i bade dressyr & hoppning. Det var med Zavona jag larde mig det mesta jag kan om livet. Jag larde att alska, vara ledsen, arg, sur och allt jag kan tanka mig. Med Zavona har jag gjort allt. Ridit barbacka pa sommaren, galloperat i skogen, ramlat av pa banan, tavlat i dressyr, varit med i maskeradhoppning. Allt allt allt allt allt. Det var i Zavonas man jag kunde grata, det var i hennes ora jag kunde viska mina hemligheter och det var med henne jag kunde skratta hogt, och hon knuffade tillbaka.

Jag kunde krama om henne i timmar, eller sitta ner i hennes box medans hon knuffade pa mig med sin mjuka mule. Det var henne jag ville se varje dag efter skolan, varje varje varje dag ville jag vara dar hos henne.

Zavona var nog den busigaste ponnyn jag kan tanka mig, pa alla satt. Men det gor inget. Hon bockade, sparkade bak ut, stannade framfor hinder och stannade mitt pa dressyrbanan, men det gjorde ingenting det heller.

Vi blev placerade i varat forsta klubbmasterskap i hoppning, det var ingen som trodde vi skulle bli det - men jag trodde pa oss hela vagen, en andra plats som kandes som om jag vunnit OS.

Nu ska jag kila, jag kanner inte for att skriva ett endaste ord till just nu, jag kanner for att lagga mig i  min sang och grata, eller kolla pa bilder pa Zavona.

Min allra allra finaste van som jag alltid kommer alska, det gor ont i hjartat att jag inte kunde vara dar nar du somnade in min allra basta van. Jag alskar dig sa mycket, hoppas du har det fint i himmelen nu med Dixon och alla andra. Jag vet att du njuter av Trapalandas evigt grona angar!


Era ord är min lag!

Ännu en gång, tusen tack för alla kommentarer. Jag blir så glad! Jag ska inte vara sämre mot er, någon ville ha bilder - så det ska ni få. Ni ska veta att jag har tagit min tid med att ladda upp dessa bilder, med en bild i taget så har det tagit ett tag - men det gör inte så mycket, ingenting faktiskt.

Idag har vi som sagt har träning, jag var inte hemma försän vid 7, sedan lagade jag middag.. okej, inte riktigt kanske. Cheese & Chells blev det. Man kokar pastan, man öppnar ostpaketet, håller i och blandat. Klart! På tal om mat så måste jag fortsätta prata om det, jag har liksom aldrig riktigt insett hur billigt det är här - på typ McDonalds. Därför så ska ni få höra ganska exakt hur mycket vi betalade på lunchen idag, sammalagt så beställde vi (vi var ett par stycken som åt alltså, jag åt inte allt själv ;))
- En kycklingwrap meny
- En 6-pack meny
- En QP meny
- Två Big Mack menyer
- 4 Fruit & Youghurt
- 1 flaska vatten
- 2 Cheeseburgar menyer
Plus någon mer meny, minns inte riktigt vad folk åt. Det kostade sammanlagt 22 dollar, 143 kronor. Förstår ni hur billigt det är? Räkna ut vad det där skulle kosta på McDonalds i Sverige. Ja, jag vet inte riktigt varför jag ville prata om McDonalds - men nu är jag hur som helst klar med det, för idag! haha!

Imorgon har vi match, det är bortamatch så det tar väl typ ett par timmar och åka dit, men det gör inte så mycket - det enda tråkiga är väl att det inte blir update om jag inte kommer hem efter skolan. Vi får se! Hoppas ni får en riktigt riktigt bra helg, tack åter igen. Ni är fina ni! Nu, bilder ;








Jag & Manda


Jag & Luca


Jag & MandaPoo


BALLIN' - Jag & Michelle - Jag & C - BULLDOGS

245853-295

(Jonathan) Meagan, Jag & Rachel



Mina flickor - Mina Seniors - Camp meeting - Jag efter jag fått mitt körkort!



Jag & Jarrett - Judson & Jag - Seniors


PJ day - Dancing (hahaha)


Jag & Macon



...och så lite ego bilder på mig! haha!




Vad fina ni ar!

Ah, vad jag blev for era fina kommentarer! Nu ska jag blogga mer an nagonsin och ni ska verkligen fa folja mitt ar har!! Det ar sa kul med kommentarer, och det blir verkligen mycket roligare att skriva!

Just nu sitter jag i skolan och vi har faktiskt inte gjort sa mycket idag, det har varit ratt skont. Jag fick 100/100 pa provet idag, det kanns ratt bra. Det ar liksom annu lite mera pepp for att man ska orka gora bra ifran sig! Har min sista lektion just nu och det ska bli skont att sluta tidigt, slutar om 2 minuter faktiskt!

Idag fick vi vara Senior grejer ocksa, det vill saga trojor och sadant - kanske dyker upp lite bilder senare, far se vad jag hinner fore och efter traningen!

Jag mar fortfarande inte toppen och allt gor ont, men anda sa ar jag sjukligt taggad for att dansa lite senare - I'm feeling it! haha. Nej, nu ska jag snart kila sa ska ta och avsluta det har, hoppas ni har en fin dag!!

When your hourglass runs out of sand...

.. you can't just flip it over and start again.

Jag har tänkt på en sak, det är nästan så jag får lite småångest varje gång jag tänker på det - men ändå kan jag inte sluta tänka på det.. det är lite bitterljuvt på något konstigt sätt. Livet, vad man gör med sitt liv.

Jag är 18 år. Fina 18 år, måste jag få säga. Trots motgångar och medgångar så har det varit ett jäla liv måste jag få säga. Det har varit både bra och dåligt, som för alla. Jag skulle vara orättvis om jag ställde mig själv frågan, "varför hände det här just mig?", när något dåligt händer. Det händer alla. Men ibland, läs oftast, så kan jag inte låta bli att tänka "varför hände det här just mig?" när något bra händer, men det är jag ta mig tusan värd.

Inte för att vara bitter eller pessimistisk, fråga mina vänner - jag är nog den mest optimistiska människa ni kan tänka er, men man vet aldrig när livet är slut. Aldrig. Det kan hända bara så där. Jag tänker inte nämna några namn, men förra året förlorade jag ett par riktigt kära vänner, bara så där. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt, men det kommer sakta men säkert. En tjej här dog för ett tag sedan, hon var ute och joggade, fick något problem med hjärtat och hennes liv gick inte att rädda. Världens gladaste tjej, det går inte att förstå. Ingen kan förstå det, men jag antar att hon har det bättre nu.

Jag vet inte vilka som läser min blogg, så jag vet inte vem som vet vad. Men min älskade, älskade bror dog för några år sedan. Världens finaste kille! Visst, vi var inte sams 24/7, absolut inte. Men det var så innerligt, jag älskar honom fortfarande lika mycket och det gör fortfarande minst lika ont. Det kommer alltid göra ont. Det är jobbigt när folk frågar, men å andra sidan kan de inte veta. Jag tycker att de hellre ska fråga, sen måste man inte svara.

Jag kommer inte ihåg vem som sa det, jag tror att det var i min gamla blogg. Tro mig när jag säger att jag fick mycket dumma kommenterar i den bloggen, mycket som jag ignorerade och skrattade åt, annat som jag inte ens orkade lägga energi på. Men så frågade någon, "Hur kan du vara så lycklig, trots allt som hänt i ditt liv?". Då blev jag riktigt arg faktiskt. Vad har jag inte för att rätt att vara lycklig? Jag har all rätt i världen att vara lycklig, all rätt att leva mitt liv - jag lever fortfarande och jag bör göra det bästa av det.

Det kanske låter konstigt, men ibland får man liksom lite pushar åt olika håll av olika saker. Jag tror att allt som hänt har fått mig att inse att man ska göra saker man känner för, leva. Impulser. Prova nya saker! Jag har hittat en massa saker på sistone som jag gillar, som jag kanske inte hade tänkt mig från början.

Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig modet till att flytta till USA, mycket prat - men det blev liksom aldrig av. Men jag ville alltid, alltid. Jag visste vart jag skulle, men visste inte när. Jag klarade det, det visste jag i och för sig hela tiden. Men jag var nog lite halvfeg för att säga det högt, men jag kände det hela tiden. Det är en styrka jag har nu, att jag högt och stolt kan säga att jag kommer klara det. Utan tvekan, jag är grym!

Jag åkte på festival för första gången 2006. Något jag inte trodde att jag skulle göra, aldrig någonsin. Jag & Empan åkte, utan tält åkte vi också - ska det vara äventyr så ska det vara äventyr. Aldrig trodde mina vänner att jag, Jade, skulle åka på festival. Men fantastiskt var det, det ska ni veta. Jag & Emelie åkte tåg ner, lång väntan och tågbyten, sedan var vi framme. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss tror jag, eller rättare sagt hade jag inte tänkt mig så mycket. Jag är förvånad över att pappa lät mig åka, men åkte det gjorde jag. Vi köade länge för att se Kent, vi såg Kent live och jag grät av lycka. Jag strulade med Olof på en gräsmatta, jag trodde aldrig jag skulle strula med en kille på en gräsmatta på en festival. Men jag gillade faktiskt läget! Jag & Olof bytte nummer, att han sedan visade sig vara .. rätt så fel för mig är en annan historian. Ni borde för övrigt höra den, det är ganska roligt.

Inte nog med att jag åkte på festival en gång. Sommaren 2007 var festivalsommaren i sig och så roligt jag hade! Jag, Emma & Lollo åkte till Peace & Love, det var bland det finaste jag varit med om. Det var bullar & öl med mitt absoluta favoritband i vårat tält, det var förfest/fest/efterfest på ett busstak hos våra grannar, det var efterfest med det coolaste bandet i det långa landet falukorv. Det var härligt helt enkelt! Festivalsommaren tog inte slut där, det slutade till och med med att jag jobbade på Arvikafestivalen. Roliga dagar för mig och Lollo i Partybackstagen, slit och skoj var det. Gummistövlar, regn, snabbmat och musik. Bättre än man tror.

Inte nog med att man gör saker man känner för, på impuls, man kanske slutar med vissa saker. Jag tröttnade på att gå ut på helgerna innan jag ens fyllt 18, rätt så trist i efterhand - sjukt överskattat måste jag säga, Stureplan alltså. JAM var på hugget där ett tag, absolut inget jag ångrar, inte det minsta. För riktigt roligt hade vi, visst tjejer? Men det känns liksom rätt över nu. Då var det väl kul att gå ut varje helg, men det var rätt så mycket samma samma. Förfest hos mig, börja på La Camera sedan vet jag inte vad och oftast efterfest hos mig. Visst, all ära åt den tiden eller vad man nu ska säga. Men just nu så känner jag inte för att gå till La Camera, för att frysa vid svampen eller dricka mig ruskigt berusad, nej - faktiskt inte.

Så, vad gör man då av livet när man vet att det egentligen skulle kunna ta slut vilken dag som helst? Jag lever det. Kanske det bästa jag gjort i hela mitt liv var att flytta till USA, varenda dag har jag vaknat upp med ett leende på läpparna. Varenda, endaste dag - det är alldeles fantastiskt! Visst får jag lite panik ibland när jag inser att en vän jag träffade innan jag åkte hit, kommer jag aldrig träffa igen. Så kommer paniken över att tänk om det händer igen? Men så får man inte tänka. Jag är så för evigt tacksam till er som trodde på mig när jag sa att jag ville flytta hit, också evigt tacksam till allt jag har upplevt här!

Jag har gjort de finaste saker här, saker som jag alltid drömt om. Det är lite som en film ibland, bara för att jag ändå är inne på minnen så ska jag berätta om en fin sak - jag tycker det var fint.


När mr X gav mig skjuts hem, det regnade och vi pratade om diverse saker.. det kändes liksom lite speciellt i magen, lite pirrigt så där. Så tog han tag i min hand och höll den så där mysigt, sedan kysste han mig. Det var en helt okej kyss. Han frågade om det var som svenska killar, jag var så klart lite förvirrad (lyckligt förvirrad!) och sa "Nja, jag vet inte det ja.." Då försvarade han sig med att "han minnsan körde bil och inte kunde kyssas bra då". Då bad jag honom köra åt sidan, mitt på vägen sådär. Stanna sa jag, stanna precis här. Han var alldeles förvirrad, och såg mig i ögonen. Stanna bilen sa jag bestämt, sedan sa jag "proove me wrong!" - och det gjorde han. Det var lite som i en film ni vet, killen skjutsar tjejen (Cheerleadern;)) hem och så stannar de, medans regnet smattrade på fönstret så kysstes vi i hans bil.

Jag vet inte varför jag delade med mig av den historien, men det var liksom så speciellt. Sedan så skjutsade han mig hela vägen till dörren, det är lite "olämpligt" att kyssas framför sina föräldrar, så han höll kvar min hand i hans medans ingen såg - sedan gav han mig en kram.

Så hur fel är det då, att kyssas med någon man inte är tillsammans med? Jag ångrar ingenting, absolut ingenting jag gjort här. Jag ångrar inte att jag och Mr X kysstes, jag ångrar inte att jag flirtat med egentligen alldeles för många killar, jag ångrar inte att jag satsade allt och pajjade mitt knä igen. Ingenting.

Är det så dåligt, att lite oskyldigt flirta med söta pojkar? Det tycker inte jag, det är ögongodis. För är det fel att man har en bra dag, känner sig snygg och bara vill le lite extra mot den där söta football spelaren. Är det fel att sträcka på sig lite extra när man i sin cheerleader uniform går förbi de snygga pojkarna vid skåpen? Nej, det är inte fel. Jag gör inget fel mot någon, om jag skulle vara tillsammans med någon så skulle det vara en annan sak - men det är jag inte.

Så jag ska minsan fortsätta känna mig och snygg och leva livet. Det är inte alla dagar i livet man går på High School och lever en dröm, som i en film.

Det som skrämmer mig är dock att det går som på forward, så fort på något sätt. Graduation närmar sig, det är lite bitterljuvt - samtidigt som jag vet att det är långt kvar, så vet jag att det kommer gå fort. Veckorna flyger förbi. Men jag är rätt nöjd med att det inte känns som om det går på repeat eller pause i alla fall, det skulle vara rätt tråkigt.

Nå, blev det mycket babbel eller faktiskt något utav det här inlägget? För som sagt, when your hourglass runs out of sand - you can't just flip it over and start again.

Jag vet inte när mitt liv är över, det kan man aldrig veta. Men alla som är en del av mitt liv ska bara veta att jag är er evigt tacksam, för allt.

Så lev livet allihopa! Flytta utomlands. Köp den där väskan du alltid velat ha. Ringt pojken du alltid drömt om. Flirta med killen på gymmet. Lämna klackarna hemma och åk på festival. Byt jobb om du inte gillar det. Lev lev lev lev lev livet!!

Nu ska jag fixa lite saker, göra klart mina läxor och sedan sova. Jag känner mig lite sömnig. Tack till er som läst allt detta, det betyder mycket. Jag kommer nog att fortsätta på den här banan lite senare, med lite klarare inlägg. Sweet dreams!

Feeling it!

Tillbaka från träningen, grymt taggad! Shit vad kul det var på träningen! Eftersom vi precis uppträdde med en dans igår, så var det dags för nya tag idag. Darn, I'm feeling it! Jag är så sjukt taggad och dansen sitter liksom redan i kroppen, kan knappt vänta tills nästa torsdag då vi kör igen! Holly Hill står på schemat och en viss # 33 i det laget är riktigt riktigt snygg, tänk er den snyggaste basket spelaren i One Tree Hill gånger tusen - hottie! Fast jag kanske inte har all rätt att spana .. men men! ;)

Just nu håller jag på spy, jag mår så illa - det är den tiden på månaden. I kombination med träning i värmen är det inte bra liksom.. ändå körde jag på korta shorts, t-shirt & air condition. Men det gör inte så mycket, mår väl bättre snart!

Har märkt att det har blivit himla mycket uppdaterande på sistone, det känns bra. Vet inte om det kommer bli lika mycket i slutet av veckan då vi har extrainlagda träningar. En imorgon, en på söndag, en nästa onsdag plus matcher fredag & lördag. Låter mycket, men är minst lika roligt!

Förresten, kära bloggare, vad vill ni har mer/mindre av? Är det kul att läsa om min vardag? Mera/Mindre bilder? Gästbloggare? Osv! Kommentera!



Måste lägga in ett par rader för Aaron only, han är en så fin vän! Vi har en lektion om dagen tillsammans, vi har alltid lika roligt! Igår pratade vi om hans pappas företag, för han hade en tröja därifrån på sig, så frågade han om jag ville ha en - det ville jag såklart. Så kom han med den idag, och ba "I love you Jade!", hur gulligt är inte det? Så sa han "So you will always remember me!", som om jag inte skulla göra det i alla fall.

Nu så ska jag vila lite, försöka att inte må så illa. Sedan äta middag!

Lasagne på burk

Jag kom hem från skolan för en stund sen, det är rätt nice att sluta tidigt ibland! På de flesta skolor, likaså i våran, så har det en tavla där de kallar in folk till rektorn. Idag stod mitt namn på den tavlan, JADE (the swedish girl), stod det på tavlan. JÄTTESTORT. Så jag trodde typ det var ett skämt, så brydde mig inte så mycket om det. Men sedan kom min rektor och sa att hon faktiskt ville prata med mig (om bra saker!) det var lite roligt och jag tror att det var Macon som gjorde det, eller Jordan!

Idag var det kul i skolan, min lärare var fortarande faschinerad över gårdagen. Så vi fick två fria perioder, det vill säga att vi fick göra vad vi ville under de två första lektionerna. Första lektionen så kollade vi på foton, den andra perioden pratade vi om snygga människor. Vi har snygga killar i vår skola konstaterade jag & Jessica. Så kom vi in på lite andra diskussioner också, ni vet nog ...

Våran Anatomy lärare var på bra humör idag och typ halva klassen var iväg på "mathlete", så vi var inte så många kvar. Det slutade med att vi åt popcorn och kollade på bilder på en kille min lärare vill dejta. Yes, hon är störtskön!

Juste, Lasagne på burk var det ja.. det var precis det jag åt till lunch precis. Åt och åt, det föll mig inte riktigt i smaken, men nu har jag ju provat i alla fall. Träning har jag också, men innan dess så ska jag ta mig ett nap och sedan blir det nog lite (sen) lunch igen!

Tusen tack till er (Dig, Cissi!) som kommenterar, det gör mig verkligen jätteglad! Lite push så man orkar blogga också! Nu - sova!


God morgon världen!!

God morgon, god morgon! Jag känner mig lite halvtrött idag måste jag få säga, men vad gör det... ibland är det liksom lite svårt att vakna på morgonen, så behöver man bara tänka lite på allt fint och hur kul man har i skolan - så går det helt plötsligt bra att gå upp!

Nu ska jag klä på mig, fixa mig och äta frukost. Jag måste bara säga att varje morgon när jag kör till skolan är det ett ställe jag ogillar att passera, för det är alltid en massa lastbilar - de tror att de äger hela vägen. En annan rolig sak är att första gångerna jag körde så kunde jag inte lyssna på radio eller något för att koncentrera mig, nu kan jag till och med mixtra med volymen! haha.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra före träningen, har ni tur så blir det update om dagens bravader i skolan!

Hoppas ni får en finfin dag!

Efter oklart solsken, kommer solsken igen?

Ja, dansade ju ikväll då.. Det gick väl så där om man får säga det själv. Fick en massa beröm, men det kändes inte bra helt enkelt. Men med tanke på att mitt knä gör ont som tusan och att jag höll på få världens astma attack så kändes det rätt bra. Gud vad det låter som en massa bortförklaring, skäms på mig. Nästa gång ska jag dansa ännu bättre, och då jälar ska jag vara stolt över mig själv. Får väl svälja några smärtstillande och dansa med inhalatorn i munnen nästa gång... (skämt och sido)

Men som sagt, still Walking on sunshine baby! För att världens finaste vänner samlades allihopa på Mc Donalds (självklart!) efter matchen, alla borde få uppleva det. Lite snabbt tala om matchen (vi vann!), käka och skoja runt. Det låter inte som någonting, men tusan vad amerikanskt och nice det är. Alla ska alltid skoja med någon, och det är skön stämning helt enkelt. Så när man kommer dit med sällskap (världens finaste kille?!), så behöver man ju inte betala sin egen mat heller. Det borde ni killar lära av, inte för att jag är snål.. men för att nästa gång så bjuder man själv på något. Det gäller att ge och ta.

För övrigt hade vi politisk diskussion idag i skolan, oj vad beröm jag fick! Inte för att skryta, men för att jag är otroligt stolt över mig själv. Så räknas det som skryt får det väl vara det, stolt är jag i alla fall! Det var två politiker som var där och talade, det var ett par rätt bra tal. Dock så var jag lite skeptiskt till vissa saker, och sätt att diskutera.. men det får nog vara ett inlägg för sig. Ikväll bjöd de in oss för att höra Barack Obama tala, jag fick tyvärr tacka nej på grund av matcher, men intressant hade det varit. En av talarna bad mig komma fram, skadade min hand, tackade så hjärligt och sa att han var otroligt stolt över mig, pepp pepp - då min lärare i ämnet stog precis brevid och nickade glatt.

För övrigt så fick jag en kommentar från Cissi som så fint skrev om min lilla blogg och mitt liv i sin finfina blogg. Så glad jag blev, verkligen. Tusen tusen tack, må inte betyda mycket för världen. Men åh så glad jag blev! Min babe Nicki hamnade i samma inlägg, rätt kul tycker jag. Nicki och jag i USA, fint det!

Jag borde egentligen sova, men .. ja men vad? Jag tror jag ska sova snart faktiskt. För eftersom min lärare var mäkta stolt över mig efter dagens små lektioner, så sa han att jag inte behövde göra mina läxor i två ämnen. Hey free homework passes! Jag hoppas allas vecka har börjat riktigt bra, för det har min. Imorgon är det lill-lördag, party blir det inte för det blir träning för hela slanten. Alltid denna träning, jag älskar det. För övrigt så har min hand blivit dålig igen, idag var det blått och svullet. Jag tror jag måste uppsöka läkare igen, det måste vara den amerikanska maten ;)

Sov gott alla fina läsare!

Jag bjuder på en bild på en av mina absolut bästa vänner (& hans lillebror). Vet att jag alltid kan ringa honom 24/7 om det skulle vara något och han vet vart han har mig. Visst är han söt? Typisk amerikansk, gulle!

image293

Älskade, Älskade Dixon!

En fin hundvän har idag somnat in, jag kommer sakna dig Dixon.
Fina stunder, långra promenader, mys i solen, bad i vattnet.

1/21/2008 - Vila i frid älskade Dixon, jag hoppas vi ses i nästa liv.

Jag hoppas du har det bättre nu, det förtjänar du. Jag älskar dig för alltid!

Still walking on sunshine!

Ja visst, måndag morgon och upp for jag. Jag älskar mitt liv! Jag låg i sängen ett bra tag igår och försökte sova, försökte tänka på allt och ingenting. Till slut somnade jag. Efter att ungefär 15 pers (utan att överdriva) hade smsat mig, här är det ofantligt populärt med "kejde-sms", ni ska bara veta.

Idag hade vi fotografering med klassen, till de som blivit utvalda till olika saker. Vi åkte till en lake (vad det nu är på svenska!) som hade torkat ut för stunden, verkligen torkat ut alltså, det var någonslags historisk plats. Det var blåsigt, och ganska kallt faktiskt. Jag var givetvis tvungen att skoja med alla och säga att det kändes som den varmaste svenska sommardag - de trodde på mig. Sen var jag tvungen att tala om att jag bara skojade efter ett tag, stranden ekade i en suck av lättnad.

Efter det så åt jag lunch med Katy, min fina lilla Katy. Jag tänkte för övrigt lägga upp lite bilder från idag, så ni får se hur jag har det här borta. Alla ser ut att frysa något ofantligt, fast det egentligen inte var så kallt. Som ni ser så är topp fyra populärasta plaggen helt klart (utan inbördes ordning!)
- Costa´s
- Khaki's
- Fleece's
- Sperry's

Costa's - solglasögon från Costa del Mar, ypperligt bra om man ska fiska har jag hört.. för de tydligen reflekterar ljuset på vattenytan på något vis, jag vet inte rktigt.
Khaki's - beiga byxor från A&F. Kan användas till allt, både vardagar och när man ska klä upp sig.
Fleece's - Fleecetröjor, i alla dess färger och former. Populärast är nog svarta, eller de "flurry" gröna.
Sperry's - Skor från Sperry Top Sider. Otroligt bekväma och snygga tycker jag!

Eftersom jag inte ska vara sämre än vilken amerikanare som helst, så hade jag självklart Sperry's på mig dagen till ära!

245853-289


Mina fina fina Seniors, I love y'all!




Tusen tack till er som kommenterar, det betyder otroligt mycket och jag blir så glad! Fortsätt med det!

Walking on sunshine!

Ja visst, det är dansen vi ska uppträda till på tisdag. Jag är lite halvtaggad, för det sitter inte riktigt. Men så fort jag får ordning på det så ska det nog ordna sig. Nu blev jag riktigt taggad bara att tänka på det!

Jag är jättetrött, ska nog ta mig en dusch, äta middag och sedan sova. Imorgon gäller matcher för hela slanten!

Juste, får inte glömma att imorgon ska vi fotograferas för "the year book", ni vet Superlativen som jag skrev om här om dagen. Det ska bli roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara, men det löser sig.

Får se till att borsta tänderna extra noga, måste ju hålla uppe det här med skolans bästa leende! ;) haha

Sun(ny!)day

Åh vad gott jag sov inatt, somnade i och för sig mitt i filmen.. men det gör inte så mycket! Blev väckt och åt sedan en underbart god frukost! Bra start på dagen!

Idag har jag tagit det hur lugnt som helst, precis lagat pannkakor till lunch. Vi har åkte fyrhjuling idag, ruskigt roligt.. och jag börjar bli en riktigt hejjare på det där med växlar.

Jag är så sjukt taggad inför träningen, jag vill typ gå dit nu! Jag vet inte varför, kanske för att jag vill vara hundra på tisdag när vi ska dansa. Vi har match imorgon, mitt knä gör ont - det här är inte stabilt.

Det är fem timmar kvar till träningen, hmm.. undrar vad man kan hitta på? Vi får se!

Hoppas ni hade en riktigt fin söndag! :)

Jade is back from Wisteria Lane!

Nej, inte riktigt.. men nästan. För nu är jag hemma från Manda's house. Det är verkligen som Wisteria Lane, sjukt mysigt. Deras hus är världens finaste, man känner sig som en prinsessa. Hela grannskapet (eller vad tusan det nu kallas på svenska!) är så typiskt amerikanskt och desperate housewives, all the drama ska vi inte ens tala om!

Jag älskar Amanda, hon är en så fin vän så jag blir alldeles tårögd. Vi gör alltid en massa fina saker tillsammans. Igår så var vi först på matcherna, sedan åt vi på Wendy's! Jag älskar Wendy's. Vi har rätt lika smak, för vi åt precis samma sak, bara en sådan sak.

Sen drack vi saft hela kvällen och halva natten, spelade barnsliga kortlekat och lekte "Never ever have I ever" (alltså, Jag har aldrig!), det var inte bara vi alltså. Men vi bland annat. Saften var god och vi somnade som prinsessor båda två. Imorse när vi vaknade (alldeles för tidigt för vi hade träning 10.00), såg båda alldeles nyvackna ut, vi lagade god frukost, drog på oss shorts och begav oss sakta men säkert iväg till träningen. På vägen så klagade vi över regnet, vi sprang genom parkeringen och larvade oss hela tiden. Vi sjöng ikapp till världens bästa låten i bilen, klagade över att folk inte kan köra ordentligt, snackade minnen och hade allmänt roligt.

Jag vill bara krama om Amanda hela tiden, kan liksom inte få ihop tillräckligt hur mycket jag tycker om henne. Ikväll skulle vi ha setts, men i protest mot det dåliga vädret så tänker vi sitta hemma istället. Jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner, AmandaPoo & Jag.



Det regnar här i OC idag, ja oj vad det regnar.. det är varningar på tv och folk uppmanas att stanna inne. De säger att det är KRAFTIGT regnfall, det är det inte alls.. det regnar bara, helt vanligt. Det är helt okej att gå ut tycker jag, men jag är mest sugen på att vara hemma. Det är rätt mysigt med regn ibland. Jag la mig i sängen och tittade ut genom mitt fönster, regnet föll vackert och det knastrade härligt. Ni vet så där mysigt, så man bara vill blunda och lyssna. Så var det idag!

Jag tror jag ska kolla på Superbad snart, igen! Den är riktigt rolig. Jag har fått en riktig riktig (dålig?) High School humor, men det är väl så det ska vara.. på tal om High School, i veckan blev jag röstad till "Most school spirit" & "Best Smile" i hela skolan, jag blev väldigt glad! Så fick jag reda på att jag är en "Honor Student", jag är mäkta stolt över mig själv måste jag få säga. För att vara Honor student måste man ha minst A i alla ämnen, så det har jag. Det känns bra, nu ska jag bara hålla det uppe ändå till graduation, så det så.

På tal om graduation, det börjar kännas lite jobbigt - fast samtidigt så ser jag fram emot det.. Det känns väldigt "på både gott & ont". Jag har blivit tillfrågad av rektorn att hålla ett tal, jag antar att jag ska göra det alltså. Jag är nästan redan nervös, fast ändå inte. Det ska bli jobbigt att lämna alla, alla ska vidare till olika College's och jag ska väl tillbaka till Sverige antar jag, det gör ont att skriva. Det kommer liksom aldrig bli samma sak. Men BA's Class of '08 kommer alltid finnas i mitt hjärta, det kan jag nästan garantera.

Så kul jag har haft, och det är inte över än. Jag är så otroligt tacksam för allt jag fått uppleva, och för alla jag träffat här. Alla ifrån älskade vänner som Amanda, till oskyldiga flirtar med söta football pojkar. Jag ångrar ingenting. Jag är tacksam över allt jag fått uppleva, allt ifrån milslånga exams i skolan, till den finaste kyssen i hela mitt liv. Det ni.

Det låter nästan som om mitt liv är över, men det har ju knappt börjat. Men man ska leva varje dag som om det vore den sista, det kan jag garantera er att jag gör. Jag älskar mitt liv och uppskattar det, otroligt mycket.




Jag funderar på att ta ett långt bad i Jacuzzin, ta på mig min skönaste Victoria's Secret pyjamas, lägga mig i min sköna säng och kolla på en riktigt bra film, eller bara slå på radion på låg volym och lyssna på medans regnet smattrar mot mitt fönster. Jag uppskattar livet, minsta lilla sak.

Jag är så tacksam att jag inte kan få ner det i ord, jag antar att det är därför jag försöker i bloggen, för att liksom ge hela världen möjligheten att se. Fast hela världen inte läser min blogg, men i alla fall.

I thank You, for everything I have in my life. God Bless!

MICKIS 19 ÅR!!

GRATTIS MIKAELA PÅ DIN STORA STORA DAG!! (Försökte hitta en bild, men hittade ju inte en enda!)





Åh hej och hå! Nu var det helg igen då.. som vanligt så har jag inte tid att blogga just, för alldeles alldeles strax ska jag iväg på match. Ikväll ska jag sova hos MandaPoo, så det blir ingen bloggning i helgen heller!

Jag kan skylla på att jag har väldigt ont också, igår gick jag och la mig 19.15 (!!) helt otroligt. Så här ser mitt knä ut, det är inte helt okej. Men ni kommer vilja ha bilder om jag inte lägger upp dom, så det kommer här!

Den som tänkte klaga över hur äckligt och svullet det ser ut, go ahead - JAG VET!! Haha. Nej nu ska vi inte vara såna där, det går över. Det är rätt oskönt att jag måste gå hela matchen på det bara, men ack - jag ska inte klaga.

image287image288


Trevlig helg på er!!




En extra stor puss till Theresé och Paulina som jag saknar så himla himla mycket. Älskar er, ni & pappa är min finaste familj! Jag älskar er så otroligt mycket. För alltid eran Dadi!

Inga dåliga bortförklaringar här inte ;)

Oj, nu är det ett bra tag sedan jag skrev någonting här. Har helt enkelt inte hunnit, det har bara varit lite mycket. Samma dag som vi kom hem från Las Vegas så plockade vi upp pappa från flygplatsen, älskade älskade pappa. Det var fint att han var här och hälsade på, så som jag saknat honom. Vi gjorde en massa roliga saker och jag kände helt enkelt inte för att blogga under tiden, som ni kanske forstått vid det här laget.. Pappa var här i ca tio fina dagar och hade det så trevligt så. Älskade älskade pappa!

Annars då, jo det har vart väldigt mycket träningar - som vanligt. Så är det matcher mest hela tiden, men det är sjukt roligt - så jag skulle kunna gå på match varje dag!

Ett känsloinlägg är på G..

TGiF


Skönt med helg, det blir nog uppdatering i helgen. Nu ska jag ta mig upp ur sängen, dra på mig kläder och äta frukost! Hoppas ni får en riktigt, riktigt fin helg! Förlåt också för den dåliga uppdateringen!

image286

Katie - Kayla - Jag - Hailey
Gör oss redo för en viktig match!

TO DO LIST!

Malin hade den här fina listan när hon flyttade till USA, ska ju inte vara sämre så ni får se vad jag prickat i hittils. Lite ironiska får ni förstå att vi är med vissa saker!

[ ]Ha slumber parrrrrtyyy!!!
[ ] Klättra igenom/ngn klättrar igenenom ditt/hans fönster
[x] Lägg på luren då du pratar i telefon med någon utan att säga hejdå à la alla i US and A
[ ]"Bumpa" in i någon så att ni båda tappar era smart-ass böcker å papper i en enda röra
[x] Ha wild shopping sprees på Abercrombie and Fitch
[x] Ragga/Bli raggad på av en het hunk expedit på Abercrombie and Fitch
[x] Typ lev genom din mobiltelefon
[ ] Bli asked out on a date åtminstone 10 gånger!
[x] Bli bjuden på allt under en date!
[ ] Joina åtminstone 5 klubbar!
[x] Bli cheerleader lr joina the drill team lr ngt team där man får en miniskirt outfit och pompoms!
[ ] Få kvarsittning - faktist inte :D
[x] "Hjälp någon med läxorna"/"Få hjälp av någon med läxorna" så att säga...
[ ] Bitchwalka genom minst en korridor
[ ] Spill något på nån i matsalen (helst med flit)
[x] Blessa Starbucks med din närvaro minst 7 ggr i veckan
[x] Beställ varan med det längsta namnt på Starbucks, med felfritt uttal!
[x] Curla upp i pjamas med dina närmsta tjejkompisar i en stor säng med ben and jerrys o snacka boys!
[x] Ghostride the volvo/or any other car haha
[x] Börja varje mening med ?yes?.? under en hel lektion
[x]smälla igen ditt skåp när du e arg á la Marissa style
[x]walka /bli walkad till en lektion
[x]dricka nåt ur en röd plastmugg på fest
[x]kolla på footballmatch
[x] hamna i ett triangeldrama
[ ] kasta något på någon och sen börja störtgråta
[x] Ha 2 killar som fightas över en
[x] Snacka skit på skoltoaletten
[x]Var helt ensam i en korridor under skoldagen
[ ] Bli uppickad av sin date på prom!
[ ] Hångla med någon i korridoren/på en parkering/på en toalett/under en fotbollsstadium
[x] Schteka järnet i matsalen
[x] Flörta med någon/bli flörtad med vid ditt /personens skåp
[ ] Bli prom queen/homecoming queen
[x] Handla det äckligaste du kan hitta i en mataffär
[x] Strula med någon on the football/basketball team (Kyssas får man väl, Don't blame the swedish girl!)
[ ] Ät endast bageles med creemcheese en hel dag
[ ] Göra en tjej avundsjuk med flit, just to piss her off (6) - HAHAH!!
[ ] Åka fet HUMMER limmo till Prom!
[x] Få en brainfreeze
[ ] Bada bubbelpool på en fest
[ ] Röka på
[x] Krama minst 20 olika personer på en dag
[ ]Gråta/trösta nån som gråter/hooka up med någon i ett livräddningshus på beachen
[x] Åka till the Mall och schteeeka
[ ] Sneak out of the house at night!
[ ] Strula med en kille när han stannar bilen utanför ditt hus efter eran dejt
[x]Get a ride till skolan med dina girlygirly friends eller en schtekig kille
[x] Skapa en egen liten musikal à la High School Musical när ni typ, väntar på pannkakor i matsalen
[x] Gå genom korridoren å snacka med en kille som går BAKOM dej utan att vända på dej à la alla High School filmer
[x] Parta järnet på en fest som spårar (det senare utan dej förstås?.)
[x] Gettatogheter väldigt snabbt med familjen över en STÅENDE frukost runt köksbordet då ni pratar diverse problem superdeluxe snabbt å fyndigt à la OC

BALLIN'!

BALLIN'!

245853-285

Ni skulle sett en spelare igår, han var typ 230 lång - jag skojar inte.
När han skulle göra "score" så behövde han bara tippa in bollen med handen!
Det var löjligt, det lovar jag. Ska se om jag hittar en bild!

"E du ikke norsk?!"

För en del säger rubriken allt, för andra krävs lite förklaringar!

Just nu så vill jag bara umgås med mina vänner!

Jag vill (nästintill) frysa ihjäl på Mickis balkong,  jag vill ha drinkmys hemma hos mig, jag vill fixa lister i badrummet, jag vill flänga runt på stureplan och söder, jag vill dricka Vanilla Sky's på la Camera, jag vill att "kexet" ska flirta med mig, jag vill dansa på Coyote Ugly med Bella, jag vill sitta på Alberts med Josse och alla andra, jag vill äta Kräftsjärtssallad på Zanzi, jag vill höra kommentarer som "Jades balkong, är det ett femställe?", jag vill äta lunch på Mocco, jag vill svettas och nästan avlida på gymmet med min personliga tränare, jag vill skvallra, jag vill träffa mina bästa vänner, jag vill prata i telefon med Patrik, jag vill ha milslånga håltimmar i cafeterian, jag vill gå på efterfest (som i somras!), jag vill jobba i baren, jag vill se på musik live, jag vill flirta med "Jesus", jag vill bo i tält med Louise, jag vill dricka alkohol (skål!), jag vill äta och dricka vin på Italiano med Chris och Bella, jag vill sjunga falsk med Sofi i kören, jag vill äta hallonpaj på L'angan, jag vill sitta med Mickis köket medans Robin & Jesper slänger stenar på fönstret,  jag vill åka til landet och parta järnet med mina älsklingar, jag vill åka på kryssning, jag vill äta Ben & Jerry's med Mickan, jag vill äta köttbullar, jag vill att pappa ska vara extra orolig över mig, jag vill kunna stanna ute hur länge jag vill om kvällarna, jag vill jag vill jag vill VARA I SVERIGE HOS MINA ÄLSKLINGAR NU!!

I guess you can have it all, but you can't have it all at once!


Kära pinglor, är det någon som vill boka en charter och parta JÄRNET i två veckor i sommar? Fullt ös, men förhoppningsvis inte medvetslös. Bella ta mig till ett (jäla) charterställe som är precis som Ayia Napa var -06, på både gott och ont. Bangar ni?

TVÅ NOLL NOLL ÅTTA

Ja, så var det den första Januari 2008, det känns rätt lustigt! Tiden går så fort, det är helt otroligt. Idag för ett år sedam så satt vi i Egypten och njöt av livet! Det kunde varit igår, så fort har det gått. Men mycket har hänt, det har det verkligen. Jag hoppas år 2008 blir ett bra år, eftersom det mesta blir vad man gör det till så kommer det nog bli riktigt bra. Jag är mer positiv än någonsin!

Någon skulle beskriva den första januari som internationella bakisdagen, en dag i januari då man är hur bakfull som helst och har ångest för det nya året. Man ska försöka hålla alla löften man avgett, gå ner i vikt, äta nyttigare, sluta röka, dricka mindre, plugga mera, ja ni vet ..

Andra skulle beskriva dagen som den första dagen på sitt riktiga braiga liv, jag är nog den andra. Jag är inte ett dugg bakis och är otroligt positiv för det kommande året! Sjukt härligt ska det bli, har en massa att se fram emot!

Alla löften, jag gjorde väl inga speciella löften precis, men ett par blev det väl. Men det var enbart för min skull, och det var löften som jag hade kunnat avge vilken dag so helst på året.

Någon nyårskyss blev det inte heller, men det gör inte så mycket. Jag är glad ändå! Igår var det massa fester, men jag kände faktiskt för att bara vara hemma, så så fick det blir. Vi såg "the balldrop" från NY och skålade i champagne, alldeles lagom för min del.

Jag saknar mina älskade vänner i Sverige, så sjukt sjukt mycket. Det är helt otroligt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, för det är lite som att vara mellan två världar. En i Sverige med älskade underbara vänner och familj, en i USA med älskade underbara vänner och familj. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Men allt löser sig, det gör det alltid!

Jag funderar på att inte bry om nyårslöften som "jag ska sluta äta godis och gå ner 100 kilo" och istället gå upp till mitt rum och äta lite Marabou choklad! Det finns inget som svensk choklad, det säger jag bara. Fast å andra sidan kanske man borde tänka lite på figuren, speciellt när man bor i USA! Det blir lätt lite extra mycket gott..

Jag hoppas ni alla hade en trevlig nyårsafton och jag önskar alla ett riktigt riktigt gott nytt år!

♥ Jade

2007!

Oj, så fort tiden går. Idag är det sista dagen på det fina året 2007, så fort det har gått. Mycket har hänt, så mycket fina händelser men även älskade vänner som gått förlorade. Det är väl så klart dags för lite "Årets", så det kommer här. En resumé av året i månader kommer väl så småningom, så håll ut. Än så länge får ni ta del av mitt 2007 så här..



Årets uppfyllda dröm

Helt klart att jag flyttade till USA! Verkligen en dröm som jag aldrig trodde skulle gå i uppfyllelse, säkert ingen av mina vänner heller för den delen. Men visst, här är jag nu i USA och det känns som det finaste som hänt mig. Jag är så stolt över mig själv att jag nu lever min dröm!



Årets Amor

Ja ni, årets Amor. Jag vet inte det ja.. Visst har jag träffat en del fina människor i år, kanske inte Amor som i kärlek - men Amor som i fina människor. En del söta pojkar, men jag är lika singel nu som jag var när året började...


Årets fiasko


Hmm, det mesta har gått väldigt bra i år faktiskt, måste jag nästan få säga! Är det något som varit ett fiasko så måste det vara min nya frisyr, jag saknar mitt (långa!) hår!


Årets nya resmål

Oj, en massa nya ställen har jag besökt. Nya och nya vet jag inte, men Las Vegas, Boston, Norwich & Makadi Bay är favoriter. Så är det alldeles fint att bo i USA, det är som en ny resa varje dag!


Årets trend

Oj, vad svårt.. jag vet inte riktigt! Det måste väl nästan vara allt nytt, massa nya saker hela tiden!


Årets bragd

Att jag tog tag i mig själv och flyttade till USA!


Årets misslyckande

Jag vet inte riktigt, men kanske att jag inte kan spela basket längre. Fast å andra sidan så är det inte helt fel att vara Cheerleader måste jag få säga!


Årets köp


Det blev mycket fina köp i år, men min Louis Vuitton sjal är en favorit. Så fin!


Årets snyggast stil


Från dag till dag, vissa dagar jeans och converse, andra dagar uppklätt till tänderna! Jag gillar variation!


Årets skönhetsprodukt 


Tro det eller ej, men Aco's ansiktstvätt och självklart "Eight Hour Cream", en trogen favorit.


Årets hårvårdsproduk


Utan tvekan balsam från Suave och glansspray från jag minns inte vad.


Årets skönhetsinspiration

Naturlig skönhet, Solkysst hy och hälsosamma kroppar!


Årets favorittrend


Shorts! Utan tvekan tok skönt att ha på sig.


Årets favorit-celeb

Alla härliga, jordnära människor jag träffade i PBS:en i somras!


Årets mest sorgliga celeb


Måste väl nästan vara Britney, stackars tjej. Det är ju inte mycket bättre att hennes lillasyster nu är gravid..


Årets comeback


Gamla trender som kommit tillbaka!


 Vem har stått mig närmst under 2007?

Patrik, utan tvekan. Vad som hänt på sistone har jag dock ingen aning om..


 Blev jag kär under 2007?

Jag vet inte riktigt, inget jag erkände för mig själv i alla fall!


Har jag haft något jobb under 2007?
Ja, tro det eller ej! Att vara bartender är roligare än man tror!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Fruktansvärt mycket.


2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, det gjorde jag!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.


4. Dog någon som stod dig nära? Ja, älskade saknade ni!

5. Vilka länder besökte du? Egypten, Finland, Island & USA


6. Är det något du saknat år 2007 som du vill ha år 2008? Alla mina älskade vänner i Sverige skulle jag mer än gärna spendera tid mer år 2008.


7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Den 22 Juli


8. Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Det måste nog vara att jag flyttat hit till USA.


9. Största misstaget? Ja, ett par misstag har väl hänt, men jag är väl bara mänsklig, right?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Oh ja, det börjar bli lite av en tradition att hamna på sjukan minst ett par dagar om året..

11. Bästa köpet? Oj, vad svårt.. men min sjal från Louis Vuitton gillar jag alldeles förskräckligt mycket!


12. Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog vara shopping, men det var så värt det så!


13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Oh ja, så mycket så mycket. Det började nästan för bra den 1 Januari i Egypten med två av mina då (?) bästa vänner!


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Oj, en massa. Men bland annat "Our Song" & "Don't blink"

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, tror jag bestämt!


16. Vad önskar du att du gjort mer? Hmm, vet inte!


17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit ifrån mina älskade vänner i Sverige.

18. Hur tillbringade du julen? I Las Vegas, Nevada med Jacob!


19. Blev du kär i år? "Jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid - och då slösar vi bort våra liv" citerat Håkan.


20. Hur många one night stands? Dum fråga!

21. Favoritprogram på tv? Desperate Housewives & OTH


22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nja, hatar gör jag inte. Men det finns någon som gjort mig otroligt, otroligt besviken.

23. Bästa boken du läste i år? Beach Road


24. Största musikaliska upptäckten? The Tough Alliance bland annat, stört bra!

25. Något du önskade dig och fick? Ja, inte bara materiella saker heller.


26. Något du önskade dig men inte fick? You can have it all, but not it all at the same time.


27. Årets bästa film? Hm, oj.. ingen aning.


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Vi hade en footballs match, vi vann och sedan bjöd Mr X mig på restaurang och jag sov över hos honom. (Vi sov i separata sovrum, inget konstigt med det!)


29. De bästa nya människorna du träffade? Så mycket bra människor ska ni veta, men ¾ av FAB 4 kommer för alltid vara en stor del av mitt 2007.


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Fashion vs Me.


31. Vad fick dig att må bra? Mina alldeles alldeles underbara vänner, och får man vara ytlig och säga resor & shopping? I så fall gör jag det.


32. Vilken kändis var du mest sugen på? Ryan.


33. Vem saknade du? Mamma, älskade älskade mamma & min bror, åh vad jag saknar er.


34. Favorit månad? Alla månader lyckades i år vara alldeles fantastiska, men måste man välja en så var Juli grymt bra.


35. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag inte var fast mellan två världar, men det löser sig det med.


RSS 2.0