PAPPA!

Min pappa är bäst i hela världen, jag ville bara säga det.

Han är verkligen världens bästa person i hela världen!! Det är helt otroligt hur mycket man kan älska någon, ni förstår liksom inte. Jag är så glad för att jag har världens bästa pappa i hela världen! Det är verkligen helt otroligt! Jag ville bara att alla i hela världen (i alla fall ni som läser min blogg!) skulle få veta det. Så det så!

Min pappa är bäst i hela vida världen.

Destination known - Hawaii

Tidigt, tidigt imorgon så bär det av till Hawaii. Nu ska det packas och fixas! Hoppas ni får en fin helg och jag ska försöka höra av mig så fort som möjligt!! Nu ska det stressas lite till, haha!


Saknar er så otroligt mycket mina kära vänner, ni är bäst!!!


JUST NU : Stressad

Jag är så sjukt stressad just nu, vet typ inte vart jag ska ta vägen. Vi hörs sen, Hej!

Hej och hå!

Inte blir det mindre pluggande idag heller! Provet idag gick väldigt bra tror jag, det andra provet var inställt så vi har det imorgon istället. Egentligen blir ju det tre prov imorgon, men ett har jag fått lov att flytta tills efter lovet - tack för det! Det är nog provet jag kan allra minst till också, så det känns skönt.

Jag höll på säga ett par väl valda ord idag i skolan förresten, hade det inte varit för att jag inte orkar ha en kvarsittning i bagaget hade det ekat i korridorerna, jag var riktigt arg! Det var så här att en kille åkte fast för att ha fuskat på ett prov vi hade igår.. en kille. Så idag fick alla göra omprov, men omprovet var liksom inte alls på de saker vi hade på det originella provet. Vi hade inte heller samma upplägg eller något på provet, så alla var helt förvirrade. Våran lärare kontrade med att "men om ni nu inte fuskade på provet så borde ni kunna det här!" och jag höll typ på flippa, för visst hade han rätt på ett sätt - men det här var liksom saker som vi inte ens hade på det första provet riktigt. Jag körde en sista minuten pluggning för provet igår, ni vet när man bara bankar in det i huvudet och vet att det kommer försvinna lika fort igen.. så på den sura karamellen fick jag suga idag.. nog om det!


Imorgon är det alltså min sista skoldag före ett mycket välförtjänt lov. Så jag tror nog jag ska ta i med mina allra sista krafter och plugga nu så det går bra imorgon. Vad säger ni? Det tycker jag är bra. Ha en alldeles underbar fredag mina läsare!!


Här sitter jag igen...

.. fast jag borde plugga! Jag har till och med diskat, plockat undan och tvättet kläder för att inte plugga. Vad är det för fel på mig? haha. Jag menar, lite har jag ju pluggat.. men inte så mycket som jag skulle behöva! Jag funderar på att banka in allt i hjärnan, förhoppningsvis drömma om det och sedan göra bra ifrån mig på proven!

Som vanligt när jag inte vill plugga så hittar jag på en massa annat att göra, idag satt jag och räknade skoldagar i kalendern. 20 dagar kvar. Skoldagar alltså! Är inte det helt sjukt? Tjugo dagar är ingeting. I Maj så står vi sedan där på scenen, i svarta caps & gounds och skolan är slut. Det kommer säkert gå hur fort som helst - och det skrämmer mig. Collegemässan var för ett tag sen, det gav mig sådan himla ångest först - tills det öppnade alla dörrar i världen och jag insåg hur mycket jag har framför mig. Fast så handlar det ju om att leva i nuet, vem vet om jag kanske inte ens finns kvar här på jorden för att gå på college? Inget negativt alltså, men man vet aldrig.

Juste, plugga var det ja. Fast man kanske ändå borde ta och packa istället? Allt ligger huller om buller och mitt rum ser ut som en walk-on-closet (on för att allt ligger på golvet!)... men det löser sig. Ska plugga på nu, på riktigt. Kan inte bara ge upp så här.. För jag vet hur skönt det kommer kännas på fredag när alla prov är avklarade och Hawaii står näst på schemat. Jag vet att det kommer kännas bra, så nu ska det pluggas!

Jag satsar stenhårt på beachen förresten, till middag åt jag fries and waffle's.. det går bra nu!

Sista spurten!

Egentligen är jag jättestressad, ändå tog jag mig tid från 12 till nu (19.00!) att göra en massa saker för mig själv... Det kändes som om jag bara hade läst bloggar eller surfat runt hemma i annars i alla fall. Så först så åt jag lunch, jag lagade den själv - känner mig som en riktig mästerkock. Sedan så sov jag en stund och efter det bestämde jag mig för att åka till "the mall" en stund. Det är härligt med egen-tid. Jag fick manikyr, pedikyr och massage! Nu är jag såå redo för de sista två dagarna i skolan. Sedan shoppade jag lite hudvårds produkter. Det blev en Jade-dag helt enkelt! Det behövdes för att de här sista två dagarna kommer vara rätt stressiga.. I alla fall om ser på det berg av läxor jag har. Har två stora prov imorgon, två stora prov på fredag och en massa läxor! Men det ska nog ordna sig! Måste plugga på ordentligt ikväll, för imorgon så ska jag iväg och fixa brynen och sånt.. känner jag mig själv rätt så lär jag stanna där ett tag! Som sagt, två dagar kvar i skolan och sedan lov! Ska bli så himlans skönt. Vi hade ju lite mini Påsklov i helgen, men det räknas ju inte riktigt!

Har ruskigt mycket roligt att se fram emot den närmsta tiden! Det ska bli så underbart att jag typ inte vet vart jag ska ta vägen.. haha! På lördag åker jag till Hawaii, det ska bli underbart och jag längtar så. Från Hawaii så åker jag direkt på Spring Break, vi är ett gäng kompisar som har hyrt ett hus på stranden.. y'all do the math! När det är över så väntar andra roligheter också, men det ska ni få höra mer om senare. Men de två närmsta veckorna är alltså bokade, ni ska få följa mig i bloggen så gott det går. Jag tror att hotellet på Hawaii har internet, så då ska ni verkligen få hänga med på äventyr!

Jag kanske skulle ta och plugga lite nu då... så det går bra på proven imorgon, "måste" hålla betygen uppe hade jag tänkt! Så nu gäller Anatomy & English ett tag fram över, kanske bloggar lite mer senare. (Allt för att undvika skolböckerna menar jag!)


Som vanligt så kommer lite svar på era kommentarer :D

Louise om CHEERLEADING <3

Jag är överlycklig! Jag har hittat en blogg som skriver om high school i USA! Går också på cheerleading...fast i sverige då. Men om allt går som det ska ska jag åka på utbytesår till usa efter sommaren. Längtar något otroligt. Det är kul att se någon skriva om cheerleading för man hör ju inte så mycket om det i sverige. Det är världens bästa sport och tävla är något av det bästa! Jag blev överlycklig bara av detta inlägget. Tack ska du ha! Följ gärna min blogg då jag kommer skriva om mina förberedelser inför high school. och nervigast av allt! Om jag ens kommer med!.

Jag:
Louise, Ååååh så roligt att du hittat min blogg!! Vad glad jag blir!! Vad roligt! Cheerleading är verkligen the bomb! Eftersom jag vet att några fler är intresserade så ska jag skriva mer om det, vill ni det? Vad underbart! Det tycker jag verkligen att du ska göra, du kommer ha det underbart!! Nej, man gör ju inte det - vilket är synd.. här är det verkligen en stor sport! TACK själv!! Det gör mig så otroligt glad att någon har samma stora intresse som jag! Absolut, det ska jag med glädje göra - och följ gärna min!! Tack tack tack tack!!



Josefine om HAPPY BIRTHDAY!

Haha, Jaaade - läser du min blogg? ^^


Jag:
Josse, jag brukade läsa din blogg. Men du byter ju blogg som underkläder (och låter bli att länka!) så just nu vet jag inte vart jag kan hitta dig! haha!



Amanda om GLAD PÅSK!

Glad påsk! :)
Fin bild också


Jag:
Tack så jättemycket!! Glad Påsk Amanda!!


HAPPY BIRTHDAY!

Idag fyller vår allas, numera gråhåriga och gamla, Isabelle 19 år.
Vi tycker om dig ändå, och jag saknar dig baby!!



image454

GRATTIS SNYGGING!!

TENNESSEE

 Ett bergslandskap som man ringlar sig igenom och vatten som forsar längst vägarna. Överallt finns små söta "mountain condo's" för uthyrning och det mesta är fridfullt. Vilken vacker stat det är, Tennessee.

Jag har haft en alldeles underbar påskhelg i Tennessee, ni ska få höra hur det var (i korta drag!).. så kanske det blir lite bilder också, om inte webblogg.se väljer att krångla igen..

Fredag:
Upp väldigt väldigt tidigt för att ge oss iväg, jag tror jag typ fortfarande sov när vi begav oss - typ gick i sömnen.. haha. Vi kom fram vid lunchtid och bestämde oss för att ta det lugnt i ett par timmar. Jag gick ut och satte mig, vilket resulterade i att jag somnade i solen och brände mig lite.. men det är okej. Vi har för övrigt de skönaste solstolarna ever, det är alldeles underbara. Nog om solstolar kanske... haha!

Sedan begav vi oss mot Ober Gatlinburg, som är en skidresort om vintrarna, där åkte vi skridskor och jag ville typ kyssa isen. Så går det när man inte sett snö eller is på år.. haha. Kryckorna bestämde jag mig från att slippa från och med torsdag, visst gjorde det ont som bara den.. men vill man åka skridskor så får man lida pin? Hur som helst så var det värt det, utan tvekan! Efter lite skridskor så var det dags för middag med våra familjekompisar. Det var en jättevacker restaurang och man såg ut över bergen, det fattades bara lite snö. Men såg ut som hämtat ur någon riktigt amerikansk ski lodge katalog! Det var otroligt mysigt och trevligt.

Sedan var det dags för att strosa lite i Downtown, urmysig stad! Köpte inte så mycket, det var mest mysigt att promenera omkring lite. Ett par t-shirtar fick det bli dock. Min pappa undrar om jag aldrig kan gå på stan utan att shoppa något, riktigt så dålig är jag väl ändå inte! haha.

Jag somnade som en stock på soffan och hann inte ens ta mig till sängen, men det är okej! Det är så skönt att somna när man har varit ute i den friska luften hela dagen tycker jag! Tycker inte ni?

Lördag:
Det stod lite oenade åsikter om vad vi skulle göra på lördagen, det slutade dock med att jag och Ash gick runt i lite affärer, promenerade lite och bara tog det lugnt. Det behövdes! Sedan var det dags för påsklunch, vi körde rätt otraditionellt på lördagen med grillat. Det var så sjukt gott! Jag älskar grillat! Sedan tog vi det typ lugnt hela dagen,  Smores gjorde vi också - det är gott det med! Kanske borde döpa om den här bloggen till  något med mat? Typ mattips från USA med Jade.. haha!

Sedan kollade vi på film, I Am Legend - jag hade sett förut och gillar den fortfarande inte. Så jag tog 30 minuter för att ringa hem till Svea istället - måste ju hålla koll på läget där också! Sedan så tog vi det lugnt hela kvällen, för på söndagen skulle vi upp tidigt!

Söndag:
Upp väldigt, väldigt tidigt för att gå på Sunrise Service. Det var så sjukt kallt på toppen av berget, men det var otroligt vackert. Det är konstigt hur man kan sola på dagarna och håller på frysa ändan av sig på mornarna! Sunrise Service var väldigt vackert, trots att det inte var den bästa Gudstjänsten jag varit på så var det ändå värt det, absolut. Ni ska få se bilder, det säger nog mer än ord.

Sedan så begav vi oss hemåt rätt tidigt! Tennessee är alldeles, alldeles underbart och verkligen ett resmål jag rekommenderar alla!

Efter att ha kommit hem så åkte vi direkt till moster för att gå på Påsklunch! Det var gott och jag är typ fortfarande inte hungrig, haha. (mat mat mat mat mat...!! haha) Det var den Påsken och alldeles för mycket godis har det blivit, precis som vanligt alltså!

He is Risen, He is Risen indeed.

GLAD PÅSK!

Kommer lite sent, men det har inte gått att logga in.. så det så! Är hemma från Tennessee nu, det blir nog mera bloggning imorgon - senast i veckan. Nu ska det packas upp och packas om! :D


Så här härligt var det i Tennessee!

image453

Happy saturday morning

God Morgon!! Jag är himlans glad idag! Dagen började alldeles fantastiskt bra med en underbar frukost i solskenet - perfekt start på dagen!

Igår åkte vi skridskor, idag har jag ont.. men det var så ruskigt, ruskigt roligt och jag ville typ kyssa isen! Nej, inte för att jag är psyko - men för att jag inte sett is/snö på år! Idag gör min fot mer ont än någonsin, men det är okej för det hade jag räknat med liksom. Åååh vad underbart det var, skridskor är underskattat!!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det lutar åt Dollywood eller shopping. För mig spelar det ingen roll vilket! Nu ska jag ta en dusch och vakna till så att jag kan göra något eller ingenting av dagen! Hoppas eran påskhelg är bra!

Bella frågade vart i Tennessee vi är, vi bor i Pigeon Forge men familjekompisarna i Gatlinburg. Så det är runt här vi har varit och det är alldeles alldeles underbart!!

TENNESSEE

Nu är vi framme i Tennessee och det är alldeles alldeles underbart! Vi hade för oss att det skulle vara kallt, så jag laddade upp med de varmaste kläder jag hittade i garderoben! Nu sitter jag ute i solen i shorts och upprullade mjukisar, det är hur varmt som helst! Några shorts tog jag självklart inte med mig, men det lär finnas lite tid för shopping hoppas jag!

Ikväll tror jag att vi ska åka skridskor, jag har inte använt mina kryckor på hela dagen - så jag laddar för fullt för att åka skridskor!! Watch me come back with a broken leg.. nej då, peppar peppar!

Jag somnade för övrigt i solen, så jag hoppas jag inte har bränt ansiktet.. det vore inte så skönt! Ingen som kan gissa vart jag ska nästa helg? :D



Emma om Istället för att packa...

Har du ett eget plan? =o

Jag:
Det är min familjs plan, men ja det är deras egna :p haha


Istället för att packa...

... så valde jag att blogga. Inte så himla smart eftersom vi åker om ett par timmar! Det blir lite sista sekunden packning, jag funderar på att lämna mitt smink hemma till och med. Tänkte köra lite slappa hela helgen packning. Så det blir mjukisbyxor, kofta och en bra bok som hamnar på prioriteringslistan!

Ikväll har vi ätit Taco Bell och det var sjukt gott, om ni ville veta det. Först så var vi i och för sig på flygplatsen, det var länge sedan jag var där. Jag hade en liten idé, men vi får se om mina föräldrar nappar. Den går ut på att packa vårat plan fullt med kartonger och mina grejer, sedan flyga det till Stockholm och dumpa av allt. Så skulle jag kunna resa lätt till Sverige liksom, utan trettioelva tusen väskor. Det var typ bara jag som gillade idén..hmm.. Så vi får se hur det blir med det!

Ni vet min prom date förresten, idag fick jag se på tidningsklipp från där han varit med! Det var jättefina och det var bland annat ett som jag fastnade för. Han hade blivit utsedd till någonslags bachelor, i vilken tidning det nu var.. det var så himla gulligt tyckte jag och jag är så glad att vi ska på prom tillsammans!

Idag har jag för övrigt suttit i min drömbil, som jag ska få provköra om ett par veckor. Jag satt där och ville så gärna köra iväg en liten sväng, men ont i foten och gaspedal - we all did the math, haha. Så det blir att provköra den om ett par veckor. Den känns mycket bättre än de andra bilarna jag provkört måste jag säga. Så nu får vi hoppas på det bästa!

Juste, packa var det nu ja.. Jag tar med datorn, så får vi se om det blir något bloggande eller inte, vet inte ens om de har internet där uppe. Jag är laddad med Uggs, jacka och varma strumpor, det ska bli tokmysigt! Vi har planer på att åka skridskor också, och eftersom jag trotsade kryckorna halva dagen idag kanske jag är fit for fight i alla fall.



Glad Påsk mina älskade läsare, jag hoppas att ni har en underbar helg!!

Sail away with me


Jag tycker de här bilderna är så otroligt vackra, så jag tänkte dela med mig!
Jag har copyright på alla bilder, så nu vet ni det. Fråga mig innan ni använder er av dom.


245853-450

I remember this as the beautiful day,
when you took my heart and we sailed away..



MELLIS

Hur länge sedan var det inte man åt mellis? Ett bra tag för mig i alla fall. För att jag var sugen på något sött, men ändå lite hungrig så fick det bli apples with peanutbutter. Må låta äckligt, men är väldigt gott! Man skär upp äpplet i "båtar" sedan brer man på lite peanutbutter - sjukt enkelt och gott! haha. Det var mitt lilla mellis tips till er.

Jag packar fortfarande, det är sjukt svårt att packa för tre destinationer på en gång må jag säga. Hur ska jag kunna veta just nu vad jag vill ha på mig om tre veckor? Det går bara inte.. men det löser sig väl det med!

Nu ska jag dregla lite mer i VS katalogen och kanske skicka iväg en beställning... det är mycket fint i den katalogen ska ni veta!

Morgonstund har guld i mun!

Haha, imorse när jag vaknade så ramlade jag ur sängen när jag sträckte mig för att nå väckarklockan - det var inte så lyckat! Jag är väldigt trött, men glad ändå! Hoppas ni får en fin torsdag, själv så har jag bara totalt 2 timmars lektionstid! Woho! Vi hörs lite senare om jag har tid, måste nämligen packa och ha mig inför Tennessee imorgon!

Sol i sinne!

Idag har det varit ett himla go, jag på kryckor också - vilken höjdare. Det är nästan lite jobbigt att alla tycker synd om mig, för det är liksom inte så synd om mig, det går över liksom. Kryckor måste få mig att se väldigt liten ut på något sätt, alltså som om jag inte klarar mig själv. Miss Betty skulle fixa en av mina klänningar idag, det första hon sa var "Dear, can you really put the dress on with those crutches?" Ja visst kan jag de, det är inte fastklistrade direkt! Fast när man gått med dem hela dagen, så känns de som om de sitter kvar i armarna - sjukt skumt, jag vet! Det har blivit mycket bloggande idag förresten, men det är för att jag hade tid helt enkelt! Det är inte så att jag bara struntar i er ska ni veta!

Tillbaka till Miss Betty! Mina klänningar är så sjukt fina och jag är så glad. När hon har fixat till den kommer den sitta perfekt, den behöver bara sys in i sidorna. För att nu sitter den bra i bysten men är stor i övrigt, men Miss Betty fixar allt! Den är alldeles, alldeles underbar. När hon hade nålat klart sidorna så stog jag typ bara där, för att min klänning är underbar. Hon fick typ säga till mig att det var dags att byta om, haha!

Sedan så var jag hemma hos Tripp. Käkade lunch och kollade på tv. Han drog iväg för att fixa sitt nya körkort, så jag hängde med hans mamma, AKA Mrs Teresea - my best friend & världens bästa coach osv, hon är alldeles underbar. Eftersom min klänning hänger hemma hos Tripp så passade jag på att prova den med min nya BH, måste vara perfekt liksom, så jag har köpt en bh som är lite lägre i ryggen och utan axelband. Ska typ nåla fast den i klänningen, så vi skulle pyssla lite med det idag. Jag stog i min klänning sjukt länge och bara kollade mig i spegeln, jag vill inte säga det själv - men åh vad vackert det kommer vara. Så världens snyggaste dejt också, så himlans bra! Ja, efter att ha beundrat mig själv ett bra tag kom jag på att jag inte kunde ha på mig klänningen i all framtid - fast jag gärna hade velat förstås.. Mrs Teresa sa att jag skulle lägga klänningen och BHn på sängen så skulle vi fixa det sen, sagt och gjort. Tänkte inte på att Tripp skulle komma hem snart, när han väl kom och gick in på sitt rum så ligger min BH där mitt på sängen, charmigt. Jag utbrister "Tripp, my bra is just there waiting to get fixed" HAHAH. Vi började skratta som bara den, jag tror man måste ha umgåtts med oss för att förstå.. haha.

Hur som helst, jag bloggar om en massa orelevant. Men det är okej tycker jag!

Idag är det för övrigt Tripps födelsedag, grattis på på honom! Av mig fick han en skjorta, en piké och ett par kalsonger. Mina personliga favoriter är kalsongerna, de är sjukt roliga. (Ännu en gång, våran eminenta humor!) Han blev väldigt glad för sina presenter, det gjorde mig glad också - och jag vet att han hade sagt till annars. Dock så var han lite retig idag, men det var bara lite pepp på hämden som kommer ske under Spring Break. Skrattar bäst... ni vet!

För övrigt sitter jag med en flygbiljett i handen, planet går nästa helg - vill någon gissa vart? Vinnaren får äran, så ni får ställa upp om ni vill. I helgen ska jag till Tennessee, men det är alltså inte den destinationen vi pratar om nu! Kom igen, gissa!


Grattis Tripp på 18-års dagen! Nu är vi i samma liga, haha!
Han gillar inte den här bilden, men jag bjuder på den ändå.
 Han har precis retat mig för att vara kort,
jag är faktiskt 1.76 ungefär - så det är han som är lång!



 

245853-362

Fast han är mest missnöjd med att han tycker han ser tjock ut, det  är han inte..
jag må se lite smårund ut myself ;)

CHEERLEADING <3

Jag fick en kommentar från Amanda, så här såg det:

Amanda
om Trottis!

Hej,hej
har lite frågor angående cheerleading (igen :P ).
det är så att jag äntligen fått min värd familj nu :D och då har min värd mamma varit och pratat med skolans cheerleading lag, som har try out för nästa år den här veckan, och då ville dem att om jag skulle vara med, att ajg skulle skicka in en film på mig när jag "cheerar", och då skulle jag vilja ha lite tip från dig? :D (A) vad tror du att dem kommer kolla extra mycket på, vad bryr dem sig om mest liksom? och har du några tips till mig?
Jag vill ha alla tips du skulle kunna tänka dig!!! :D hahah
tacksam för svar :)

Jag:
Självklart,
så kan jag hjälpa dig Amanda! Eller göra mitt bästa i alla fall, i'm not an expert! Det spelar ingen roll hur många frågor du har och hur många gånger du ställer dom - jag skall göra mitt bästa!

Åh vad roligt!! Du får maila mig på [email protected] och berätta mer tycker jag! Grattis!

Ja, det är väldigt vanligt - eller rättare sagt det är nog alltid så - att man har try outs året före och väljer vilka som skall vara med i Squaden. (Squad = gruppen, för er som inte vet!)  Men vilken tur att du har fått möjligheten att skicka en liten video, det tycker jag absolut att du ska göra!

Nu minns jag inte riktigt om du har sysslat med cheerleading tidigare, men i alla fall. Jag kör på som om du inte gjort det, det kan bli lite tips för andra också - som inte sysslat med cheerleading tidigare.

Okej, nu kommer mina tips. Det allra första är le, le riktigt stort och riktigt brett och framförallt - le hela tiden. Försök också att ha lite "glöd i ögonen" eller vad man nu skulle vilja säga, men le. Det är mitt absoluta första och största tips! Det handlar mycket om utstrålning, så försök (och jag hoppas det kommer naturligt..) att le och vara positiv hela tiden.

Förutom leende så kollar de mycket på hur "stif" man är, det vill säga hur rak man är i armarna och hur väl man gör alla rörelser. Tänk på att ha så raka armar som möjligt! Inga "spaghetti arms", aldrig någonsin Spaghetti arms - haha. Det får alla rörelser att se halvdanna ut även om man kan dem utan och innan.

Säg dina cheers högt och tydligt! Fast man inte har "bra sångröst" eller liknande, var utstrålande, härlig, säg dem högt och låt inspirerande!

Förutom spaghetti arms, så är självklart rörelserna mycket viktiga. Tänk på dina Big Doughnuts och Small Doughnuts. (Vet du inte vad de är så får du fråga!) Det är mycket viktigt! Se också till att göra rörelserna stora och luftiga. Som vanligt, gör det med go och var pepp!!

Så, sammanfattat så kommer det kolla extra mycket på följände:
- Ditt leende & din utstrålning
- Hur du "ropar ut" cheersen
- Dina rörelser & kropsspråk

Men, trots allt detta så tror jag de bryr sig allra mest om din inställning och hur du är. Var väldigt pepp, för det är det det handlar om. Att vara där för laget och "leda dem till seger!". Så var dig själv, och fast du är nervös så försök köra på. Det kommer lätta efter ett tag, jag lovar!

Cheerleaders kan verka som väldigt perfekta och att de aldrig gör fel. Måste säga att vi satte det mesta, skulle nästan våga säga allt under säsongen. Men det säger inte att de inte låg många svettiga timmar, misstag och tårar bakom - för det gör det. Det var många många många många timmars träning, för ett par timmars "performance" så att säga. Visst gjorde vi misstag, alla i squaden gjorde misstag. Som sagt Cheerleaders kan verka som skolans mest populära tjejer som alltid har perfekta kläder, vars smink alltid är på plats, alltid perfekta kroppar, alltid håret perfekt uppsatt med rosett, alltid får de bästa killarna, alltid ler och alltid är perfekta på alla sätt. Det är inte riktigt så, om det nu är så det kan verka på film. Perfekta kläder? Nej du, korta shorts och en sliten t-shirt för att kunna röra sig så mycket som möjligt och inte svettas ihjäl. Smink? Under träningarna, nej! Det började väl så kanske, men det mesta rinner av och kladdar. Perfekta kroppar? Oj oj oj oj så många gånger det klagats i omklädningsrummen på celluliter här och där. Hur armarna såg tjocka ut i de nya uniformerna och så vidare. Håret perfekt uppsatt? Nej då, mer i en slarvig knut för att få skiten (!) ur vägen! Att alltid le och får de bästa killarna. Nej nej nej nej, det kan verka så perfekt. Men mycket tårar har det varit, över killar och över skolan och över det mesta. Framförallt killar, det är ingen dans på rosor.

Nu skrev jag inte allt det där för att få det att låta hemskt att vara cheerleader - för det är fab! Verkligen! Men Cheerleaders är inte perfekta, så var inte rädd för att göra misstag.

Saker att inte göra: (För ja, de kommer kolla noga!)
- Sluta om du råkar göra fel, fortsätt istället
- Inte le för att du är så nervös
- Göra "för sexiga"  rörelser

Ja, det var väl ungefär de där tipsen jag kunde komma på just nu. Har du några specifika frågor, så fråga på. Ska göra mitt bästa!! Det blev väldigt långt för övrigt, men det hoppas jag är okej!


Rules & Regulations

Det är väldigt mycket regler på min skola som sagt, eller inte bara på min skola - men amerikanska skolor i allmänhet. Det finns regler om det mesta, bryter man mot reglerna så gäller kvarsittning eller i värsta fall "suspension" (vad det nu är på svenska? avstängning?!).

Det finns regler om det mesta. Vad man får säga, hur man skall göra saker och vad man har på sig. Det är inte lika allvarligt som det låter, jag gillar disciplinen. Håller man sig till reglerna får man inte kvarsittning, så jag har därför alltid haft kvarsittning - även om jag "brutit" mot ett par regler..

För det första så kallar man folk Mam/Sir. Mam för kvinnor och Sir för män. Om man till exempel skall säga "ja" till en kvinlig lärare så säger man, "Yes Mam" och inte bara "yeah". Uppfattar man inte frågan, eller inte hör något säger man aldrig "what?", man säger "Mam/Sir?". Det är ren artighet liksom. Man tilltalar lärare med Mr och Ms/Mrs, efternamn om de inte säger någonting annat. Så min engelskalärare är till exempel Mr Scott (för att han sa att det var okej att vi tilltalade honom med förnamnet), min lärare i datorkunskap är "Ms Wilder", för att hon inte vill att vi tilltalar henne med sitt förnamn. Det var lite ovant i början, men det sätter sig snabbt!

Självklart finns det regler om vilken typ av språk man använder. Slang är förbjudet och svordomar likaså. Inte ens skit (shit dårå) är okej att säga, men det är väl bara hyffs helt enkelt.

Man får inte röka/snusa på campus, alltså området runt hela skolan och i skolan.

Man får inte tugga tugummi, man får på allvar kvarsittning om man tuggar tugummi. I alla fall om man blivit tillsagd ett antal gånger, vissa lärare bryr sig inte - men enligt reglerna får man alltså inte det.

Man får inte ha flipflops under årets första månader, Januari - Mars. Förra året fick man inte ha "tå skor" eller flipflops över huvudtaget, så det är en förbättring. Man får inte ha "pajama pants", det vill säga mjukisbyxor - om de inte är "lite stiliga" eller vad man nu skulle kunna säga, men inga häng och släng mjukisar inte.

Man får inte ha t-shirtar med "olämpligt tryck", det vill säga ölflaskor eller något som har med party eller så att göra. Då får man vända ut och in på tröjan och aldrig använda den i skolan igen!

Nu låter det kanske som mycket man får inte det och man får inte det och det, men det är inte så mycket faktiskt. Det mesta är bara hyffs och jag tycker att det är alldeles fantastiskt.

Så har ni några frågor om något speciellt, så fråga på. Typ någon speciell slags regler eller så, ska försöka svara!


Tornado

Nu ska jag väl berätta lite om tornadon och stormen för er som ville veta något om det..

Det har varit stormvarning ett par gånger, men det har liksom aldrig hänt något på riktigt eller vad man ska säga. Visst har det regnat mer i perioder, men ingen större fara alltså.. i lördags var det stormvarning igen, dumt nog så trodde nog de flesta att de skulle vara som alla andra gånger - ingen större fara alltså. Eftersom vi hade planer för kvällen, så tänkte vi inte mer på det utan bestämde oss för att göra som vi planerat!

Vi var på väg till en annan stad, ca 30-40 minuter bort för att äta på ett Japanese Steakhouse, Yamato's. Vi hade planerat det ett tag för att fira Hayne, Tripp och Wesley - så vi begav oss. Visst blåste det lite mer än vanligt, men jag tänkte faktiskt inte mer på det måste jag säga.

När vi var på motorvägen så började himlen så väldigt, väldigt mörk ut. Innan vi visste ordet av så blåste det väldigt mycket mer än vanligt och himlen var svart. Det började hagla, och det var hagel stort som golfbollar (utan att överdriva), eftersom det sällan regnar och väldigt väldigt sällan haglar så parkerade folk på sidorna av motorvägen, många olyckor och många råkade köra ut i medianen. Det haglade så fruktansvärt mycket att man inte såg en meter framför sig och vi trodde att tak och vindrutor skulle gå sönder, vilket det gjorde på många bilar. Det blåste upp ännu mer och palmträd längst vägkanterna vek sig och gick av. När det väl slutade hagla för någon minut så såg jag åt sidan, där mitt i den svarta skyn ser jag en förfärligt stor vit virvel komma i mot oss. Jag var så rädd att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Alla bads "sp'nna till" sina säkerhetsbälten extra noga och det enda som hördes från radion var varning efter varning. Det vita virveln kom allt närmare och det såg ut typ som på film. Helt plötsligt så började regnet ösa ner och man såg ingenting. Det blåste, och många bilar blåste av vägen. Sedan haglade det igen, denna gången ännu hårdare och ännu mer - det var något utan dess like. Vi hann "rida ur" tornadon som tur var, så vi vart inte bortblåsta.

Grannstaden däremot är helt borta, hus har flyttats flera meter, palmer och tegelstenar ligger överallt. Plankor ligger i pooler, uppe i träd och i folks vindrutor. Allt har kastats omkull och det mesta är förstört.

Jag förstod nog inte hur allvarligt det var försän jag såg det! Idag är det lite små varningar igen, men alla tar dom på allvar. Vi har förberett oss med madrassen vid badkaren för att kunna gömma oss om det skulle bli illa igen.

Tack Gode Gud att ingen blev allvarligt skadad!


Trottis!

Ah vad trott jag ar idag, lag och snoozade i typ 45 minuter innan jag verkligen fick tvinga mig sjalv upp ur sangen! Jag dromde att jag blev stoppad av polisen och det var nagon olycka pa vagen, sa nej - jag korde inte imorse. Jag dromde ocksa om prom och att alla mina naglar, forutom en, gick av. Vad ska detta betyda?


Har svarat pa era fragor i inlagget nedan. Sa las dar och fraga om ni inte hittar ert svar! Nu ska jag bege mig, skolan ar slut for idag! Sa himlans skont! Vi hade bara tva timmar skola.. ratt lyxigt! Hoppas ni far en fin onsdag, ut och dansa med er om ni bor nara en klubb!!

Svar pa era fragor

Malin om Tips från coachen

Hahaha xD

Jaa , skulle gärna vilja se din promdress :D

Jag:
Hmm.. kanske, kanske, kanske far du se den lite senare Malin! Om inte hela, sa kanske det blir ett litet smakprov i alla fall. Hur som helst ska ska ni fa se den nar det val ar dags for prom, om min smokin' hot prom date gar med pa att jag lagger upp en bild pa honom i bloggen ska ni fa se det ocksa, vad sags om det? ;)




Malin om Sköna gröna måndag!

TACK:D för guiden! lyckades till och med ladda upp en film :D

Jag:
Var sa god! Det var sa lite sa! Vad bra, det ar harligt att hora! Far ta mig en titt pa vad du lyckades ladda upp!



My om I want you, and your beautifu...

va?! jag har helt missat dom reglerna :O finns det några mer regler? :D

Jag:
My, da har du missat en hel del! haha. Ja, det finns en massa massa regler! Det far bli ett helt inlagg om det tror jag, for med en massa - menar jag en massa...




Stina om Ett långt powernap senare

Jag har tänkt på en sak, bor din pappa i USA med?, din farföräldrar med?, eller vilka det var du nämnde i orkan-inlägget.
fast du bor väl ändå i en värd-familj?

hade bara denna funderingen och tänkte jag skulle fråga innan ja lägger mej och sover. Ja vet att det nog inte är läggdags hos dej, men godnatt när du väl ska sova Jade och tack för din blogg :)

Jag:
Nej, min "riktiga" pappa bor inte USA, han pendlar dock. Mina farforaldrar bor inte USA de heller. Utan det ar mina "vard forforaldrar" jag talar om. Ja, helt ratt - det gor jag!

Tack tack, och snart ar det nog laggdags for er i Sverige igen ;)




Anna om Sköna gröna måndag!

Jag skulle gärna vilja veta! Läskigt som tusan antar jag :/

Jag:
Visst ska du fa veta Anna, det far ocksa bli ett inlagg for sig!




Sara  om Sköna gröna måndag!

Hahaha ja ALLT var grönt igår ;)

Jag:
Ja, det var det verkligen! Men skont gront liksom ;)



Jackie om Sköna gröna måndag!

Gud vad lyxigt att du BOR i usa!! OMG vill också.

Jag:
Jackie, ja det ar alldeles fantatiskt faktiskt. Om du vill - satsa. Jag lovar att gor du ditt basta kommer du ocksa kunna bo i USA en vacker dag. Det ar alldeles, alldeles underbart!!




Malin Lundborg  om Frågor och svar

TACK! du är bäst! jag lyckades tiloch med ladda upp en film ;D

Jag:
Var sa god!! Way to go!! :D



My om Frågor och svar

Jag tycker det var bra förklarat :D hur går det med ovädret? :S


Jag:
Ovadret har varit som bortblast i ett par dagar nu, vi far se om de kommer tillbaka. Det har varnat folk och bett dem stanna inne i eftermiddag, sa vi far se. Jag hoppas att det inte blir lika illa som forra gangen i alla fall!


En sista liten sak bara..

Jag tänkte på en sak.. Det kanske inte är så smart att köra bil med foten i paket? Även om det inte vore smart, undrar om man får böter för det? Det verkar lite ologiskt, men det här är USA så man vet aldrig... Eller så kan jag typ ha kryckorna i baksätet, och låtsas som om allt är bra om polisen stoppar mig? Har i och för sig aldrig blivit stoppad, men man vet aldrig.. Blir man stoppad så är det knappast så att man behöver gå ur bilen för det.

Så tänkte jag en annan tanke också, det finns ju handikapp parkering och sånt. Man kanske kan få en liten sån bra deal? För då kan man både köra lagligt och få lite fördelar för att ha ont.

Eller så kör jag helt enkelt inte imorgon, för idag var det lite svårt att byta pedal för gasen och bromsen. Mina passagerare märkte ingenting, men ibland så gick det lite extra fort. Jag känner mig olaglig. Så hade jag radion på min favoritstation på hög volym. Den som kör bestämmer musiken! Jag tror jag ska sluta med det, för när jag sjunger och har mig så känns det liksom helt rätt att trycka lite extra på gaspedalen, sen ska foten över till bromsen.. jälar vad det tog emot idag då, känns som om spektaklet väger kilon. haha.

Nu tror ni nog att jag är en trafikfara, men det är jag inte! Jag har det mesta under kontroll. Fast jag gillar inte att parkera, så jag brukar parkera där ingen annan parkerar.. men den strategin kommer inte att fungera nu när jag inte orkar gå hur långt som helst på kryckor. Definitivt dagens I-landsproblem!

P.S. Mitt fönster är öppet och in kommer liksom en sån där härlig sommarnatts bris. Ni vet den där fräscha luften! Det är alldeles underbart. Min fläkt är borta, men det gör ingenting - för mitt fönster är öppet. D.S.

P.S. 2 Om någon som läser min blogg (typ Therése) skulle läsa det här och se det med foten och grejer, säg ingenting till Isi, han skulle bara bli orolig. Vi håller det här inom bloggen, det blir bäst så. D.S.

Tips från coachen

Bokstavligt talat alltså, tips från coachen fick jag idag.. Våran Athletic Director har gett mig tips. Hålla mig till kryckorna, vila, sova ordentligt, inte träna, ingen vikt på foten och vinäger, det var bland det konstigaste jag hört. Han säger att jag först ska lägga is runt HELA foten typ stoppa foten i en ispåse, sedan ta av det, gnugga in vinäger. sedan häst liniment och sedan is igen och plastfolie, PLASTFOLIE runt hela foten. Det här kan bli intressant.. vill ni se bilder på hur det ser ut nu? Jag borde filma mig själv (eller rättare sagt, någon borde filma mig) på kryckor! Jag är som ett skott, bara flyger fram. Skulle nog kunna bli riktigt high på det om jag bara fick ett par veckor till - ni kanske ska få se.. Jordan vek sig av skratt idag när jag kom med kryckor, då skulle jag balansera på ett ben, en krycka och slå honom med den andra.. ingen bra idé. Han fick gott skratta, hämnden är ljuv tänkte jag och stog där och log medans han skrattade.. Spring Break säger jag bara, då ska han få se på andra bullar! Jag tänkte säga det idag förresten, "att då ska du få se på andra bullar".. det blev typ "yeah then I will show you other .. other cinnamon rolls". Han förstod absolut ingenting, inte jag heller. Det är nog inte så lyckat det där med svenska ordspråk på engelska.

Jag har några fler bra exempel, som hos Mr X en gång när jag skulle gå på toa.. så skulle jag göra det, så spolade jag typ direkt när jag kom in (Ja, för att hans lillebror inte hade spolat innan mig!) så frågade han "what are you doing?" (för att jag så gärna ville gå först).. jag säger då "It wasn't spoiled!". VA? SPOILED?? Flushed heter det ju ändå. Han undrar vad som inte var bortskämt, jag orkar inte förklara och vi står där i ovisshet.

Det var droppen som fick bägaren att rinna över, en klassiker. Jag försökte mig på den också, en gång när vi fick lite för mycket att göra i skolan.. "that was the last drop that made the can to fill over". Jag undrar hur jag tänkte, det är liksom inte ens grammatiskt korrekt på engelska.

Pannkakstårta. Jag "Panncakecake". De lät typ som om jag stammade, sedan skulle jag förklara kalaset också, det gick så där.. jag har för övrigt lovat att baka en sådan tårta, Kaitlin fyller år idag och det är henne jag lovat. Vi sa att det fick bli en annan dag, vi får se om det blir av..

Jag tycker det är rätt roligt det där, att man aldrig lär sig riktigt. Men ordspråk är ordspråk och jag skrattar mest. Det är som med engelska ordspråk, ska inte försöka mig på dom på svenska..

En gång när vi hade druckit lite för mycket saft så skulle vi prata om sex och sånt, vi kommer alltid in på sådant. Då sa jag (på svenska) "Livet är underbart när underlivet är bart" Bara på skämt alltså, varför sa jag det undrade jag sedan? Hur skulle jag nu förklara detta.. det gick typ inte. Så det slutade med att jag sa "whatever, just have sex if you want to". Förvirring rådde och mitt ordspråk gick inte att förklara. Nu tror de att svenskar är sexgalna typ, men det är okej..

Juste, jag skulle sova! Jag glömmer saker lite då och då. Imorgon ska jag svara på era frågor! Nu kanske inlägget blev lite virrigt, men det är bara för att jag är trött. Sova. Nu.

Minns ni killen vars dörr jag nästan tog sönder? Jag såg honom ikväll igen, jag var så fruktansvärt arg. Men det börjar lugna sig nu.

Imorgon ska jag sy in min promdress, eller jag ska ju självklart inte göra det - en kvinna skall göra det åt mig. Kanske ska ta lite bilder... vill ni se? ;)

Ett långt powernap senare

Ja visst, det blev typ ett par timmars sömn istället för bara lite kort.. men det är okej. Sov förbi hela lunchen också, haha.

Ska på match nu, så hinner inte uppdatera så mycket. En sak är säker - det suger att gå på kryckor. Jag känner mig så långsam och allt.. men det löser sig! Matchen börjar fyra, So I better keep going! haha :D

Ni ska få höra mer om stormen sen förresten!

I want you, and your beautiful soul

Idag är det tisdag. Idag är jag glad. Nu ska jag sova - sedan ska jag äta lunch! Vi gjorde inte så mycket i skolan idag, det var hur skönt som helst! Vi har regler på min skola, som ni kanske vet, en är att man inte vissa månader får ha flipflops på sig! Idag hade ungefär 7 personer det på sig, de fick åka hem och hämta skor - haha. Jag var den enda som fick ha flipflops, av den enkla anledning att mitt fot till paket inte passar i någon annan sko! haha!

Hoppas ni får en finfin dag!

Sköna gröna måndag!

Som sagt, stormen och ovädret är över och vi är oskadda. Både idag och igår syntes inte ett moln på himlen och det var som om ingenting hade hänt, förutom att överallt ligger det palmer nerfällda och det ligger plankor och skrot överallt... men vårat hus står som sagt (tack och lov!) kvar och vi mår bra. Farmor och Farfar har fått strömmen tillbaka och deras hus är ok. Men grannstaden är i stort sett borta, träd överallt, ingen ström, bortblåsta affärer och restauranger, inget är sig likt.. men det löser sig väl, jag är glad över att alla mina vänner och bekanta lever! Det är guld värt och tack gode Gud för det! Är det någon som vill höra mer om hur det var om att "vara med i en tornado" eller vad man nu ska säga...? Inget jag skriver om, om ingen bryr sig. Obehagligt!

Idag då som sagt, sköna gröna måndag för att det är St Patrick's Day - här i USA firar man som bekant alla högtider man kan tänka sig, så varför inte Irländska St Patrick's Day?! Precis, så självklart skulle det firas. Det var obligatoriskt att ha någonting grönt på sig, var det ingenting eller för lite så fick alla nypa en och de sa "where is your green at?". Skarp i huvudet som jag var imorse så kom jag på att det var St Patrick's Day, så jag fick byta om.. för hade jag kommit i vitt som jag hade tänkt från början så hade det varit rena rama ståhejjet. Så det blev grön tröja, vit hoodie, gröna örhängen och grönt halsband - här ska det inte hackas på mig för att jag inte var rätt klädd.. och jag menar, har man blivit utnämnd till mest School Spirit så har man ;)

Har precis kommit hem från en match och är väldigt trött. Min fot gör ont också.. Ska försöka lägga mig i tid så jag är pigg(are) imorgon, hoppas ni får en fin tisdag!!

Frågor och svar

Lisen om Helt slut!

Hej! Åker till usa om ett par dagar och undrar lite över shoppingen ;)
Är kläderna billigare eller dyrare än i sverige? :) och samma sak med smink, parfym osv?
och sen om du har tips på några bra klädmärken/affärer som finns lite överallt?

Ses på stan ;)

Jag:
Åh vad roligt!! Vart i USA ska du vara? Shopping, det kan jag allt om! haha. Jag tycker personligen att kläderna är billigare, i och för sig så minns jag inte riktigt vad saker och ting kostar i Sverige, men jag skulle nog helt klart säga billigare. Självklart beror det på vilka märken man gillar, men just nu när dollarn är så låg så skulle jag säga att det ännu biligare än vanligt. Smink är billigare, plus att det finns jättejättejättemånga märken att välja bland, ska du köpa mascara så rekommenderar jag Sephora's egna mycket starkt - den är toppen. Sephora är i och för sig bra på alla plan, jag gillar't! Parfymer är också billigare, de har många nya sommardofter just nu!

Bra klädmärken.. jag gillar Banana Republic väldigt mycket, deras kläder är otroligt sköna och går bra i tvätten eller vad man ska säga. I övrigt så är Hollister, American Eagle, Aeropostale, Abercrombie & Fitch, Victoria's Secret väldigt populärt. Jag gillar alla ovan nämnda! Vart ska du någonstans? I NY har de en alldeles underbar Second Hand butik. Jag tycker du ska satsa på vad som finns i ditt lokala mall, men märkena ovan är i alla fall populära för ungdomar. Är det något speciellt du söker?


Malin Lundborg. om Helt slut!

Hej, jag har också webblogg. Hur laddar man upp filmer från youtube som du har gjort?

Jag:
Hej Malin! Jag försöker visa hur med ett litet bildspel, förstår du ingenting får du säga till, så ska jag försöka förklara igen!!
 

Först så måste du ladda upp filmen på youtube, sedan kopiera hela "koden" som är inringad till höger...
image444

Sedan gå till ett nytt inlägg och klicka på HTML (andra symbolen från vänster på nedre raden!)


245853-447

En nu ruta öppnas, där klistrar du in koden som du kopierat från YouTube, när du har gjort det så trycker på uppdatera i det vänstra hörnet..

245853-446

Då kommer det förhoppningsvis se ut så här, när du publicerat inlägget så kommer filmen finnas som på min blogg!

245853-445

Förstod ni något? :D haha


Tornado!

Det var storm och tornados här igår, jag var så fruktansvärt rädd. Tack gode Gud att vi lever! Vårat hus klarade sig precis undan, men "grannstaden" eller vad man nu skall säga är helt borta. Ni ska få höra mer senare!!

Helt slut!

Jag är så alldeles jättetrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, nu ska jag sova. Alldeles för tidigt för att vara en fredag, men i alla fall. Vi hörs nog imorgon! Idag har jag shoppat underkläder, se upp ;)


BASEBALL!


Där satt vi med solglasögon och sommarkläder, matchen hade gärna fått hålla på i all framtid! Så här såg det ut precis innan solen gick ner! Fint va? :)

245853-441

Virrigt värre

Jag vet inte vad det är med mig idag, jag har varit sjukt seg hela dagen. Somnade i väntrummet hos doktorn också, det var oväntat.. haha. Ja, doktorn igen alltså. För det första så har jag en spricka i foten (Hej snabb läkning för på lördag ska jag ha klackar!) det är lite halvskönt. Kryckor vill jag inte använda så jag haltar fram lite snyggt så där, med hela foten i paket - det står härliga till. För det andra så var jag hos kiropraktorn, han lyckades vända och vrida på min rygg och nacke åt alla håll, så nu är allt tillbaka på plats - förhoppningsvis alltså..

Igår åt vi världens godaste middag, det blev inte sämre av att jag hade sällskap av ett (tom flera!) tiotal baseball spelare - det är så snygga så jag typ vill skrika, haha. Vi åt på California Dreamin och det var alldeles alldeles underbart. Att jag sedan inte behövde stå för mitt egna kalas var bara en av många fördelar med kvällen ;)

Idag så har jag varit otroligt trött, la mig sent i natt då jag var tvungen att plugga. Nu ska jag nog försöka ta mig ett bad, typ med foten utanför badkaret eller något.. jag jobbar på lösningar! Sedan så blir det lite mer plugg, två prov imorgon också - yes, det är bara att tag i allt på en gång! Hoppas ni är ute och dansar, jag saknar er!!





UPDATE:
Efter att ha publicerat inlägget så undrade jag varför jag döpt det till virrigt värre, funderade ett tag och kom på det - så ännu en gång virrigt värre alltså. Idag letade jag efter mina solglasögon, jag letade länge.. väldigt länge. Jag sprang (läs: haltade med min fot) runt i huset upp och ner, ner och upp och ut och in. Letade i bilen, i pappas bil, i vardagsrummet och överallt. Tillslut så bestämde jag mig för att strunta i det och bara låta det vara, då såg jag mig själv i spegeln och insåg att jag hade dom på huvudet ... det går bra nu!

...

Sarah om Lite shopping

Haha, den vita och röda tröjan känns väldigt dig, Jade. Inte för modellen,materialet eller färgen. Det är för att du är den enda jag känner som köper sammasak i olikafärger(kallas bra lösning på beslutsångest). Önskar jag kunde göra det samma! Jag säger bara "Longchamp-skorna" har jag rätt eller fel?=) Saknar dig by the waaaay /Sars


Jag:
Haha, Sarah om man gillar det så får man passa på! Du vet hur svårt jag har med att bestämma mig, jag lider av någon slags beslutsångest! Det är väl det minsta man kan säga.. "Longchamp-skorna" - say no more!! För du har alldeles rätt, haha. Saknar dig med baby!!




emma

 om TUESDAY!

Vad roligt att du fick alla rätt :)


Jag:
Ja, det är skönt faktiskt! Stolt är jag!




mickis om Come together

haha, åh! kommer du ihåg när du försökte lära mig just dendär dansen och jag fattade noll? Men kul hade vi!


Jag:
Haha, ja du Mickis det var tider det!




My om Come together

men gud vad coolt! Vad var det där för något? hur kunde så många kunna samma dans? :D


Jag:

Ja, det var as coolt faktiskt! Det var för ett tv-program som heter "Måste dansa" som sändes på SVT för ett tag sedan. De filmades på vårat dansläger bland annat, och i slutet så skulle de ha med det där. Så alla vi danssugna samlades på Sergels Torg i Stockholm för att försöka dansa i synk. Så många kunde den för att vi alla lärde oss samma dans, dock vid olika tillfällen!




Bells om Från erat lilla troll!

Ah, Jade! Jag saknar mitt lilla troll och nu mår jag faktiskt lite bättre! Komsi komsi hem till Sverige!


Jag:
... och jag saknar min Bells! Vad bra, det är jag glad för! Komsi komsi till USA! "Vorsespel, party, närsspel och ligges?"




böllis om Lite shopping

Gosh, fin-fina saker! =)
klänningen var... SUPER


Jag:
Tack Böllis, du är snäll du!




Maddiie

om Från erat lilla troll!

Åh, jag vill också bo i USA! hur kommer det sig att du gör det? :) Har du släkt där?


Jag:
Ja, nu har jag det! Det kommer sig att jag bor här för jag följde mina drömmar, och mitt hjärta.




My om Lite shopping

Alltså sa inte du tidigare att du hade shoppingförbud? hur har du råd med allt?! :O ;) Tack för att du får mig att drömma mig bort till bättre tider och ge upp allting här hemma förresten! så konstigt att en blogg kan få en att börja må bra som din gör :)


Jag:
Jo My, jag hade ju det.. men det gick ju så där, mycket bättre än jag trodde i och för sig. Jag har nog råd med allt för att jag har världens bästa pappa,  han är världsbäst. Inte bara för det, men för allt han gör för mig! My, ja det kan alltid vara bra att få drömma sig bort lite. Åh vad glad jag blir, sådant värmer verkligen hur mycket som helst. Tacktacktack!




Lollo

om Från erat lilla troll!

fina du


Jag:
Tack så hemskt mycket!


TUESDAY!

Idag ar det som sagt tisdag, har precis haft prov och det gick valdigt bra! Alla ratt till och med!

I eftermiddag ar det match, tar ett par timmar att aka sa vi aker nog redan efter lunch, ska nog inte sova hemma ikvall sa det blir update imorgon tror jag. Mycket i skolan den har veckan, sa vi far se!

Come together


Ni som känner mig vet att jag älskar dans, så här såg det ut när vi dansade
inför en dokumentär för SVT. Enjoy!



Från erat lilla troll!

245853-440

Den här bilden är till Bellsi, för att hon är sjuk och för att jag är hennes lilla troll.
Jag hoppas du mår bättre snart älskling!

Lite shopping

Ja, bland annat det här köpte jag förra veckan.Bara vanliga kläder liksom, väldigt sköna material och bara slapp!
















Så lite smakprov ;)




UPDATE

Jag vet, jag vet, jag vet, jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga den senaste veckan. Men det har letats klänningar, nya underkläder, passande bikini och allt ni kan tänka er - det står härliga till här i USA!

Som sagt, klänningen till min prom är kirrad och min dejt är alldeles fantastisk hittils. Han hade försökt reda ut vart vi skulle äta innan, för att kunna boka bord i tid. Hur fint är inte det liksom, det är typ två månader kvar! Jag tror att vi kommer ha det alldeles fantatiskt roligt, han är äldre och mogen också - jag älskar college killar!

Klännigen till det andra promet jag går på är också kirrad, så det känns härligt. Måste bara få den insydd lite i sidorna, så den ska sitta perfekt. Jag är så spänd, vill verkligen att min date (eller killen jag är dejt till dårå) ska tycka jag är snyggast i världen, typ. haha.

I övrigt så har jag inte sovit hemma så mycket den här veckan, det har mest varit äta ute, ha filmkväll och annat mys. Därför har det som sagt inte blivit så mycket bloggning!

Det står verkligen härliga till här i USA och jag har nog aldrig varit lyckligare, på allvar alltså. Jag kan gå runt och le, och vilja dansa för mig själv för att jag känner mig som den lyckligaste flickan i hela världen. Alldeles underbart är det!

Imorgon så är det match, om det inte blir inställt för typ tredje gången, vi får hoppas på fint väder imorgon. För hela helgen har det varit shorts och sol, hoppas det håller i sig! Jag måste köpa lite mer nya shorts och sådant, börjar tröttna lite på det jag har. Så måste jag hitta en bikini snart, eftersom jag ska ligga på stranden 10 dagar i sträck och sedan Spring Break på det. Åh, det ska bli underbart. Bara njuta, utan skola, i lite mer än två veckor - sjukt nice.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, funderar på att ta en dusch och sedan vila. Eller vila först, sedan träna och sedan ta en dusch. Eller bara vila och duscha. Eller träna på en gång, jag vet inte... det lär sluta med att jag inte tränar. För foten (yes, alltid något!) är inlindad för att kunna tas stöd på. Jag trodde jag bröt fotleden i helgen, på allvar, men nu är det nog bara en svår stukning istället - bättre det.


Jag måste bara säga att jag har världens finaste vänner, de gör mina dagar underbara och jag älskar dem något otroligt. Jag är evigt tacksam för allt, det är otroligt. Tack Gode Gud för allt jag har i mitt liv, det är alldeles underbart!

Hoppas eran vecka började bra, har jag tid så hörs vi ikväll! Vill ni se vad jag köpte i helgen förresten?



Update, jag kom på att jag glömt att äta lunch. Så det blir lunch först. Puss!

Fina vänner!

Jag saknar mina vänner i Sverige något otroligt mycket, och visst skulle jag gärna dricka vin och goda drinkar i Sjöstaden ikväll med er. Jag vill att ni ska veta att ni är alldeles otroliga allihopa och jag saknar er så mycket. Mycket mycket kärlek från eran alldeles egna Jade. Ni är bäst!


GRATTIS!

Grattis på födelsedagen önskar jag en av mina läsare, Böllis!


En update följer snart, om jag orkar efter att ha fixat allt som ska göras...


FREDAG!

Har inte varit hemma pa ett par dagar, och darfor har jag inte kunnat uppdatera.. men det kanske kommer i eftermiddag om jag inte ger mig ut pa aventyr igen... Det regnar nagot alldeles otroligt mycket har, hur har ni det i Sverige?

Hoppas ni far en fin fredag!!

Smarto!

Jag satt och funderade länge, väldigt länge och väldigt jobbigt för hjärnan var det, på vad jag skulle göra imorgon. Då jag till min stora glädje kom på att jag faktiskt ska till skolan, hurra! Så nu ska jag sova, puss på er!

Tack för idag, slut för idag!

Jag är HELT slut, har shoppat i så många timmar och provat så många klänningar att det är det enda jag kommer drömma om i natt. Jag tänkte spara er från klänningarna, så får ni se prom bilderna lagom till prom istället.. vad säger ni om det?

Jag ska försöka fotta det andra jag shoppade snart, om jag orkar och om jag hittar min pojkvän. Det går liksom inte utan honom.

Hoppas ni är ute och dansar!!

Efter regn kommer alltid solsken?

I alla fall här, för idag är det fint väder och jag vill bara dra på mig ett par shorts och spring ut i solen! Men riktigt så blir det inte, för vi ska iväg och shoppa. Hoppas hoppas jag hittar en prom dress!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, för imorgon har vi skola igen. Jag saknar faktiskt skolan! (Tro det eller ej...) Det är roligt i skolan, alla är så underbara och jag saknar dom jag inte träffat under långhelgen.

Igår var det någon som busringde till mig förresten, de sa att de var Murphy - en kille i min skola, det är något som han skulle kunna göra, men ändå så tror jag inte att det var han. Egentligen så bryr jag mig inte, men det var lite roligt bara.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig, jag hoppas att ni får en fin onsdag! Är det fint väder tycker jag att ni ska ut och dansa senare!! :)

Burr!!

När vi trodde att det blivit bättre började det storma som aldrig förr. Två tornados har snuddat marken en liten bit härifrån. Så nu har jag SATC på högsta volym för att slippa höra regnet och åskan. Det är nästan så jag är lite rädd!

Vi har till och med madrasser vid badkaren för att kunna gömma oss om det skulle bli riktigt illa. Tappar internet då och då också. Hoppas inte elen slås ut.

Var inte oroliga vänner, jag är nog back on track imorgon! :)

Saknar er, ni är bäst! Love!

Gulle!

Vilket fin kommentar jag fick till det förra inlägget, gjorde mig alldeles jätteglad! Tack tack tack!

Vädret blev lite bättre så vi (Jag & Pappa) bestämde oss för att kolla på bilar och käka ute. Såg en massa fina bilar och jag vill ha typ allihopa, men vi får se hur det blir. Sedan åt jag asgod Southwest Salad, mums mums mums!

Jag hoppas vädret imorgon är bättre, för då ska vi shoppa. Jag vill hitta en prom dress, mest så jag slipper stressa över det! Ska se om jag kan få med kameran, så kanske ni kan få lita smakprov!

Som väntat!

Som väntat så är det stormigt och det blir bara värre hela tiden. Så någon match ikväll blir det inte, för att det är inställt. Istället funderar jag på att krypa upp i soffan med en bra film eller något mysigt. Vi får se, vi får se.. Jag har ett nytt ljus förresten, det doftar jordgubbar och sommar - det är hur mysigt som helst!

Det var någon, jag tror hon heter Lina (?), som undrade vart i USA jag bor. Jag bor i South Carolina! :)


"Telefonboken"

Jag såg det här på Nickis blogg, eftersom jag är lite smått uttråkad så får ni se.. haha!

Öppna din telefonbok i mobilen...


Har du kysst nummer 7?
Ashleigh, Nej - det är min syster! haha

Brukar du vara med nummer 19?

Nej, vi umgås aldrig..

Gillar du nummer 25?
Heidi, yes - det är min kusin och bästa vän!

Är nummer 3 din bästis?

Aaron, ja han är en av mina absolut bästa vänner. Världens gulligaste!

Är nummer 18 en sötnos?
Absolut, go tjej som är min sötnos till tusen!

Är 6 en person du hatar?
Alva, nej - absolut inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Älskar du nummer 16 ?

Det är pappa, så ja visst!

Är nummer 22 bäst?
Ja, mormor är bra hon!

Var du med nummer 23 idag?
Nej, det var jag inte..

Går nummer 5 i samma klass som dig?
Ja, det gör hon! Riktigt härlig är hon också!

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?

Jake, nej det har inte.. vet inte riktigt vilken mobil han har, men inte en likadan i alla fall.

Är sista numret sämst?

Wesley, nej sämst är han inte. Riktigt gullig faktiskt :)

Är nummer 38 äcklig?

Josh, nej äcklig skulle jag inte säga.. men han är bra konstig ibland! ;)

Skulle du vilja hångla med nummer 56?
Meagan, nej.. det är en av mina tjejkompisar - det säger nog allt!

Är nummer 62 en tönt?

Nej! hahaha

Mooooorning!

God morgon kära bloggläsare! Jag har precis vaknat, inte fullt lika strålande solksken som vanligt - men det funkar det här med!

Jag funderar på om jag ska göra värsta mega brakfrukosten, eller om jag bara ska äta något litet. Jag vet inte riktigt.. sen så funderar jag på att ta ett lååååååååååååååångt bad i jacuzzin, för jag är ju trots allt ledig!

Vad har ni för sommarplaner förresten? :)

Stormvarning!

Yes, det är stormvarning och tornado varningar och allt vad det heter. Det känns lite läskigt faktiskt! Så morgondagens planer blir nog rätt inställda och det blir till att ta skydd inomhus. Jag är lite rädd, men vi får lov att be och hoppas på det bästa! Nu ska jag försöka sova lite och hoppas på det bästa!

Amerikanskor är bra smarta dom ;)

Hahahaha, det här gjorde verkligen min vecka!

Charlie fyllde år i Lördags, så det hon önskade sig mest var att få flyga. Okej, det gäller väl bara att försöka tillfredställa sina vänners önskemål! Eftersom vi har ett flygplan så erbjöd pappa sig att flyga runt henne lite så hon skulle få sin lilla flygtur. Hur lycklig som helst blev hon och visste inte vad hon skulle ta sig till.

Mitt i allt börjar Jerrica och Charlie fundera, riktigt ordentligt nu alltså... Efter en halvvild diskussion så konstaterar de "min trädgård är inte så stor, vart ska planet landa?" Vi andra håller på kissa på oss av allt skrattande och får helt enkelt lugna ner oss och förklara för Charlie att hon givetvis hade fått möta oss på Flygplatsen för att flyga lite och sedan landa på samma ställe igen..

När man känner Charlie och Jerrica så blir det ännu roligare, så förstod ni inte det roliga så ber jag om ursäkt! Själv kan jag inte sluta skratta högt, hahaha....

Lovely!

 Victoria's Secret!

Något jag inte borde gjort idag var att bläddra igenom nya VS katalogen som kom i posten, jag vill ha typ allt! Jag har markerat något på varje sida, så nu ska jag nog sätta mig och hitta det jag verkligen vill ha, det finns så mycket fint! Eftersom jag behöver en bikini nu också, så måste jag ju i fall köpa det.. och så måste jag ju ha en strandklänning till.. och de där solglasögonen.. ja ni förstår!

Nu ska jag prata lite med Sigrid som jag inte har pratat med på fruktansvärt länge, sedan får vi se vad jag hittar på!


HELGEN

Bättre sent än aldrig att berätta om helgen!

I fredags var vi som sagt och shoppade, någon prom dress blev det inte trots att jag såg en massa massa fina klänningar. Men jag förstår mig inte riktigt på hur de tänkt sig med storlekarna, antingen så ska man vara en size 2 med minibröst, har man stora bröst så tror de att man är en size 20. Det finns liksom ingenting som passar riktigt. Så jag letar vidare. Har i alla fall en jag lagd ögonen på som jag ska få insydd i sidorna om jag inte hittar någonting annat. Det blev inte så mycket till "vanlig" shopping eftersom vi la all tid på prom dresses, men en kofta och ett somrigt linne blev det i alla fall. Koftan är lagom "tjock" med fina blommiga detaljer och söta broderier baktill. Linnet är blommigt med fjärilar, skall komma väl till användning under spring break snart!

Efter shoppingen åt vi jättegod italiensk mat och det var nog bland det godaste jag ätit här, mums! Sedan så var det dags för baseball match och folk tvekade om de skulle gå eller inte för att "det var så himla kallt", själv så kändes det mer som en lite kylig svensk sommarkväll och jag överlevde i linne och tjocktröja. Folk är så gulliga här tycker jag, vissa har inte ens sett snö.. haha!

Efter matchen så skulle alla dra och käka, mätt som jag var så käkade jag bara Hot Fudge - men det var inte helt illa det heller. Dock så kunde jag inte äta allt och jag mådde faktiskt lite dåligt där efter ett tag.. haha!

Hela helgen spenderades hos en vän, därför har jag inte bloggat så mycket. Ett kort stopp hemma i lördags för att hämta kläder, men tillbaka igen. Igår när jag kom hem kände jag inte riktigt för att blogga, det bara bubblade i hela kroppen av lycka. Av sommar, sol, värme och kärlek till livet!

Jag är ledig ett par dagar till och behöver inte gå till skolan försän på torsdag, ska bli alldeles otroligt skönt! Så vi får se vad som väntar idag, jag har planer på att bara sova och slappa, se på film kanske. Vi får se vad det blir.. det ser ut som det blir lite mer shopping i veckan också och baseball match. Jag älskar baseball!

Så här ser det jag köpte ut förresten, bilderna är kanske inte så rättivisa, men i alla fall..








Nu ska jag laga lunch, hoppas ni får en fin måndag!!


Världens bästa pappa fyller år idag!



Min älskade älskade far fyller år idag, därför vill jag passa på att gratulera! Jag hoppas din
födelsedag blir superfin och att du vet att du betyder mest i hela världen för mig!!

Jag älskar dig pappa, du är bäst!!


Butterflies.

image419



En bild säger mer än tusen ord

RSS 2.0